2016. november 3.gyerekekkel járt itt 45 Kedves, hangulatos fogadtatás. A szoba felszereltsége jó, bár az egyik pótágy hajlamos volt a szétesésre, és a mosdó csaptelepből alig csordogált a víz, bár minden más vízforrás kifogástalanul működött. Mindenhol tisztaság fogadott. A kisgyermekek bátran hentereghettek akár az asztal alatt is.
A korlátlan italfogyasztás nehezen indult, később bejáratódott és jó ötlet. A játszószobába túl sok eszköz volt bezsúfolva. A gyerekek így is élvezték. A kirakók és foglalkoztató füzetek már elhasználódtak. A wellness kitűnő, lehetne több lerakóhely, hogy a pihenőágyak szabadon maradjanak!
2014. december 20.a párjával járt itt 45 A korábbi nettes észrevételekkel ellentétben kiváló fogadtatás, félpanzió és pasztaebéd,kényelmes elhelyezés (még az ágy is jó volt), megfelelő köntös- és törülközőellátás, tisztaság fogadott. Az élménymedence hőfoka lehetne 1-2 fokkal melegebb, hogy a kimaradó élményelemek idejét komfortosabban tölthessük.
A masszázs kiváló. A koktélkuponok felhasználását nem ajánlom. Egyedüli csalódás a forralt bor volt, mely bort nem látott. Kár volt a kitűnő ételek élményét ezzel lerontani. Összességébe nagyon jól éreztük magunkat. Szívesen visszatérnénk.