2018. március 15.barátokkal járt itt 45 Minden szállodai dolgozó természetes kedvességgel mosolygott ránk (de úgy érzékeltük, hogy mindenkire). Ha kértünk, vagy kérdeztünk, készségesen segítettek. Azon nem könnyen tud változtatni a szálloda, hogy a szobákhoz és a wellnesshez vezető lépcsőket nagyon magasra építették.
Különösen tetszett, hogy az étteremben, a wellnessben is vannak olyan kiegészítő szolgáltatások (csavart narancslé, tojásrántotta, kedvezményes ebéd a hazameneteli napon, masszírozás, wellness-büfé. . . , amik kérhetőek, de nincsenek kötelezővé téve. Így nagyon elfogadható a 6 950 Ft-os napi ár a szállásért, a wellness-használatért, a félpanzióért. A recepciónál jelezték azt a lehetőséget, hogy mivel a mi szobánkba csak másnap jön új vendég ráérünk ebéd után elhagyni a szobánkat. Ez a néhány - előre nem tervezett - wellnessben töltött óra, utána kis pihenés a még mindig rendelkezésünkre álló szobában, a kedvezményes ebéd utáni hazaindulásunk megkoronázta a Szindbádban töltött napjainkat. A fentiek miatt fogom először a Szindbád Hotelt megkeresni, ha újra megengedhetek magamnak néhány nap pihenést.