2020. január 23.a párjával járt itt 45 A fürdőben voltunk egy hosszú hétvégét, ezért a közelben kerestünk szállást. Ettől közelebb nem lehetett, kb. 200 méter a fürdő. A szobák és az egész épület egyszerű, kicsit régimódi, de tiszta és kényelmes. Az étterem már nem üzemel, ezt tudtuk is, mert a honlapon jelezték, az előtérben van egy mikro és vízforraló.
a szobába bekészítve több napi teafilter és nescafe. az ágyaktól tartottam, de a matracok már újak, kényelmesek. meleg volt a szobákban, igaz az előtérben kicsit hidegebb. A recepcióssal csak első nap találkoztunk de kedves volt és udvarias, kaptunk kedvezménykupont a fürdőbe is. Tényleg nem luxusszállás, de mi aludni mentünk csak oda késő éjjel, arra pedig tökéletes. A társalgóban vannak gyerekjátékok, társasok, kártya, egyebek. használták is, a szomszédban gyerekkel voltak és jól szórakoztak a nagy társalgóban ahogy hallottuk. Nekem nem volt vele gondom.
2020. január 23.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nyaralásból hazafelé találtuk ezt az útmenti éttermet. Foglalásunk nem volt, de azonnal asztalhoz ültettek kedvesen. az itallapon minden volt és nagyon jó áron a sörök,borok, minden. Az étlap is választékos, Levest is ettünk, ami szintén nagyon ízletes házias volt, (Babgulyás és erdei gombakrém leves piriított kenyérkockával) és talán ezért de inkább az adagok miatt nem is tudtuk megenni a másodikat.
Még egy plusz adag szinte kijött a maradékból fejenként. Friss volt és nagyon finom, egyszerű kaját ettünk, (uborkával, gombával, sajt/sonkával töltött bundás husi, sok-sok sajttal tejföllel a tetején) de nem volt gond. A köret választék, saláta, savanyúság is bőséges, mindenből 5-6 féle, A kiszolgálás gyors, kedves, udvarias. Ár/érték arány szuper ! Sok helyi is volt, jöttek,ettek,mentek :)
2019. november 27.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
nagyon tetszett, a nevéhez hűen minden fából volt, beépítve a farönk, a fatörzs az épületbe. Fanyűvő tálat kértünk két személyre, bőséges és igazán ízletes volt. kérdeztem, hogy az uborkasali foghagymás-e, ezért külön foghagymás szószt is kért rá nekem a pincérfiú.
Italok/ételek ára is rendben (pesti mércével) nem voltunk sokan az étteremben, lehet ennek köszönhető, de igazán nyugodt, kellemes hely. A kiszolgálás gyors és figyelmes, a mosdó szintén kultúrált. Neten találtuk a szállásunkhoz közel kerestünk, Ram Colosseum közelében és nem csalódtunk
2019. április 3.a párjával járt itt 35 Maga az étterem jól néz ki, hangulatos. Talán az első meleg tavaszi hétvégén voltunk Veresegyházán, a teraszra ültünk le, bár bent még nagyon sok hely volt, megkérdezték, hogy foglaltunk-e és várni kellett. Ugyanígy a rendelésre is sokat vártunk, és a fizetésnél is aránytalanul sokat várattak. Az ételek nem voltak rosszak, de finomnak sem mondanám.
Átlagos ízvilág, csak a tálalást bolondították meg kicsit. Annál drágább volt és annál kisebb adag. a párom kettő ! ! ! db tojásméretű burgonyát kapott félbevágva, így már 4 db volt :) és három kis falat szűzpecsenyét. mellé egy fél szál sárgarépát és egy hagymát párolva/grillezve. A kézműves sör finom volt, de ennek is megvolt az ára. én sem voltam megelégedve a spenótos, rakottkrumplis oldalasommal, nagyon zsíros volt, pedig én szeretem a cupákot :) összességében csalódás volt. Utána még megettük a hátizsákban lévő szendvicseinket is :)
2019. február 1.családjával járt itt 35 az étterem szép, de nagyon sokan voltak, hétvégén csak foglalással lehet menni, alig kaptunk mi is asztalt. Siettünk, egyszerű gyors ételeket választottunk, tehát nem lett volna kihívás. az ételek átlagosak voltak, illetve egyik-másik ízetlen. Az adagokkal is voltak gondjaim, nem olcsó az étterem, és sajnos az adagok az árhoz képest éppen csak.
. . . Ital is drága szerintem, választék sem nagyon volt pl. sörből. 7 fővel voltunk ott, a kiszolgálás viszonylag gyors volt, bár egy rendeléshez lemaradt a +hasáb. összességében nem mondanám, hogy rossz volt, de ha lehet választani, legközelebb máshová megyek.
2019. január 2.a párjával járt itt 45 Bár egy nagyobb évzáró céges buli kellős közepébe csöppentünk,mégis hamar kiszolgáltak bennünket. kb. 30 fős társaság tartotta az évzáróját az étteremben, kellemes, egy kicsit hangos élőzenés kísérettel. Az ételünk nagyon finom volt, grillcsirke mell egészben, gombás-nudlival, pestoval. hozzá igen finom vörösbort rendeltünk.
az ár-értékarány megfelelő. A pincérek figyelmesek, kedvesek voltak. segítőkészek de nem tolakodóan. a mellékhelyiség tiszta, rendezett. az étterem berendezése a Karácsonynak megfelelően szépen feldíszítve, dekorálva. összességében elégedettek voltunk.
2018. november 11.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az étterem hangulata ami elsősorban megfogott. Ahogy belépsz a kapun, csodás kert és kikövezett út vezet a bejáratig, tele virággal, őszi dekorációval, tyúkudvarral, sőt egy telefonfülke, amiben minden kagyló felvételnél más-más madárhangot hallani, játszótér, szép faragott szobrok.
az étterem tipikus kockásabroszos hely, de nagyon jó a hangulata, kandalló a tér közepén a falon és mindenhol lovak és szamarak képei, szobrai. semmi luxus, vagy extra, a padló simított beton, nekünk mégis bejött. a mosdó tiszta kultúrált, a kiszolgálás gyors és kedves, az étel nagyon finom volt. én bátran ajánlom mindenkinek
2018. augusztus 15.családjával járt itt 45Nem 5*, de aki finomat, frisset, gyorsan szeretne, jó helyen jár. A kiszolgálás gyors és kedves, az italok hidegek, az adagok nagyok. Ár-érték arány kiváló. Teraszon voltunk, ún. sörpados asztaloknál, de nem volt kifogás. Szép kártyát elfogadnak. Út mentén van, de nem zavaró a forgalom. Az étlap választékos, és bármit kértünk, volt is. Ajánlani tudom mindenkinek.
2018. augusztus 10.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Barátokkal voltunk itt, nagyon tetszett a hely. Az ételek finomak és bőségesek, az italok finomak, a kiszolgálás tökéletes. Dzsenifer a felszolgáló hölgy egy tünemény. kedves, mosolygós, közvetlen, nagyon becsüljék meg :) Sőt a tulaj is felbukkant párszor és kedvesen köszöntötte a vendégeket. At óriás bécsi krumplisalátával pazar !
Ár-érték arány megfelelő, sajnos a kinti kemencében sült kacsáról és csülökről lecsúsztunk, azt már délben elkapkodják. gondolom nem véletlenül. minden pénteken kacsát és csülköt sütnek egy akkora kemencében az udvaron, hogy én is simán beleférnék egyben :) mindennel elégedettek voltunk és kifejezetten jól éreztük magunkat.
Paprika Vendéglő válasza
Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat, örülünk, hogy mindennel meg voltak elégedve! Reméljük még találkozunk! :)
2018. december 18., Kiss András, tulajdonos
Hangulatos, kedves hely, a pincérek felszolgálók udvariasak. az ételek csodásak voltak. Öten ettünk és mindenkinek nagyon ízlett. Azért maradt meg mindennek a fele, mert hatalmas adagokat hoztak. Hidegkonyha most nem volt, de az étlapon bőséges volt a választék. Ár-érték arány is rendben volt, Az étterem belső tere pedig érdekesen és izgalmasan ábrázolja az erődöt.
A fafaragás különösen tetszett a pult oldalán. Az ételeket fotóztam, szerintem magukért beszélnek. mindenkinek ajánlom.