2018. május 22.a párjával járt itt 45 Ajándékba kaptam a nyaralást, így nem teljes árason voltunk, nem tudom van-e különbség. Ahogy néztem, éppen féláron voltunk, mintha simán foglaltam volna. Igy azt mondhatom, hogy összességében elégedett voltam. A szállás tiszta, kényelmesek a szobák, és egy csendes kis utcában van, ahonnan gyalog is pár perc a központ.
Éttermekhez kaptunk 10 %-os kupont, így erre sem lehet panasz. Kedvesek és figyelmesek voltak. Egyedül a reggelibe tudnék belekötni, de nem akarok, mert kérésre nagyon finom rántottát kaptunk. Azért kértem mindkét nap azt, mert a kirakott felvágott választék enyhén szólva sem nyerte el a tetszésünk. A legolcsóbb szalámik voltak kirakva, és ettől még nyugodtan lehetett volna mit enni, mert volt májkrém, lekvár, főtt tojás, műzlik, joghurtok, tea,kávé és rostos üdítő is kétféle, de nagy túra előtt voltunk, így inkább kértem a szalonnás-tojást az energia miatt. Párizsival és ligh joghurttal nem szeretek nekivágni az erdőnek :)Tehát mindent összevetve a svédasztallal sem volt gond, mert sok minden volt kirakva, csak a minőségét egy ici-picit lehetne feljebb tornázni. Ettől eltekintve ajánlom a szálláshelyet, mert igazán cssendes és kényelmes volt.
2018. május 22.a párjával járt itt 35 Úgy tűnt, hogy ez családi vállalkozás, a pincér a tulaj is egyben. Nagyon kedves, nagyon segítőkész volt, olyan igazi retro. A zene is passzolt hozzá, 70-es80-as évek zenéje ment, ez mondjuk tetszett. Igazi, nagy dumás, kötényes, nagy bajuszos pincérrel. Nagyon vártam a rendelést, egész napos túra után nagyon éhesek voltunk, de sajnos csalódás volt.
Külön ő ajánlotta, nem az étlapról, a ház különlegességét, Bakonyi gombástokány, vagy pörkölt tejföllel, nokedlivel. ízetlen volt és sajnos olyan szinten tocsogott a lében, hogy kanállal kellett enni. Zsíros volt és semmi fűszert nem éreztem. A gombakrém leves szintén sótlan és fűszertelen. A gomba szárított volt szerintem, ahogy éreztem a darabokból. A párom Chedar-sonka töltött bordát kért, héjas gerezdburgonyával, ami szintén mirelit volt. Ugyan nagy adag volt, kettő nagy szeletet kapott, de a töltelék miatt sajnos a hús kissé nyers maradt. A káposztasaláta szintén olyan volt, mintha nyers káposztát rágcsálnék. Sem ecetes, sem cukros, sem semmi íze nem volt. Én sokat értékelek viszonylag és nem is vagyok válogatós, vagy finnyás, de ez most nem jött be. Így az ajánlott házi rétest már nem kóstoltuk meg. Az ár nagyon rendben volt, mert itallal együtt sem volt drága, de inkább fizettem volna kicsit többet érte. Itt elsősorban a szakáccsal lehet a gond, mert semminek nem volt íze. A sör azonban friss,hideg és csapolt volt! :) életmentő :)
2018. május 22.a párjával járt itt 55Nagyon klassz étterem, az ételek finomak, bőségesek, igazi hazai ízek. A pincérek figyelmesek, udvariasak, de nem nyomulósak, gyors a kiszolgálás. Kellemes zene szólt, nagyon hangulatos az egész. Az étlap választék is pazar, szinte mindenki talál megfelelő ételt, hal, sertés, szárnyas, vega, saláták, köretek, minden, minden volt. Ár/érték arány megfelelő. Ajánlom mindenkinek
2018. február 7., csoporttal járt itt 55 Bogácson nyaraltunk és több étterem közül esett erre a választás egyik nap. Nem csalódtunk. magyaros ételek tömkelege, de aki pizzát akart, azt is megkapta. nagy társasággal voltunk, de nem volt fennakadás, gyors, szívélyes vendéglátás. Nagyon kulturált, tiszta kiszolgáló helyiségek. Belül igazi kőkorszaki hangulat, de a terasz is kellemes, hangulatos.
Egyedül a parkolással voltak gondjaink, nagyon kevés hely van az is szinte az úton. Összességében nagyon tetszett.
2017. augusztus 14.a párjával járt itt 55A személyzet amellett, hogy profi, nagyon kedves és figyelmes. Az ételek igazán változatosak és finomak. az ár/érték arány is megfelelő. tiszta, kellemes hely, a kiszolgálás gyors és pontos. mindenkinek ajánlom. A hotelben még nem voltunk, de csak jókat hallottunk arról is. A palacsinta felejthetetlen :) A parkolás nem probléma, saját udvaron megoldott.
2017. július 6.barátokkal járt itt 55 A tulaj kedves, pörgős, igen segítőkész,délben nyit a hely, mi 11 óra körül álltunk meg, és mire visszaértünk a bivalyrezervátumból, össze voltak tolva a társaságnak az asztalok, meg volt terítve nekünk külön. Az ételek finomak, frissek, tiszta volta hely, kívül belül hangulatos. és a házi szörp tényleg házi szörp volt !
Adagok rendben, kiszolgálás rendben. A tulaj volt a felszolgáló is egyben, kedves-bájos ha "1 fokkal" kicsit visszafogottabb lett volna, 5* -t adnék, de már éppen súrolta azt a határt, mikor zavar a közvetlenség és jópofaság. Ennek ellenére még menni fogunk, és már voltunk is ott. Ajánlom mindenkinek
2017. július 6.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nekünk tetszett. Olvastam hogy a pincér udvariatlan, és az elején valóban "morcosnak" tűnt, de semmi probléma nem volt. Nagy volt a forgalom, sok a válogatós vendég. . . de a végén még mosolygott is :) 12 fős társasággal voltunk, teljesen érthető, hogy néha vannak kisebb fennakadások, vagy tévesztések, de semmi olyan, amit ne lehetne egy kedves mosollyal intézni.
Mindenkinek nagyon ízlett amit rendelt. Nagy adagok voltak, és hihetetlen kedvező áron ! Friss volt és ízletes, a kiszolgálás gyors, az italok hidegek. Ajánlom mindenkinek !
2017. július 6.barátokkal járt itt 55 A képen látható régi kocsma-bolt átalakításával két kitűnő különálló 4 fős és 6 fős apartmann. tiszta, kényelmes, jól felszerelt. a kerthelyiség is kiváló, egybenyílik a két lakrész, nagyon klassz az esti bográcsozáshoz-grillezéshez. Játszótér a kicsiknek, teregető az udvaron, TV-wifi- dvd sok-sok rajzfilmmel.
Nagy "nappali" tényleg minden igényt kielégít, persze ha nem 5 *-oshoz vagyunk szokva :) nekünk tökéletes volt a nagy túrák után este megpihenni, beszélgetni, sütögetni, borozgatni :) Igazán kedves a tulaj és segítőkész. A faluban ugyan nincsen bolt, de reggel-este kenyeres autó jár és kb. 5 km Kőszegen a Tesco. nagyon tetszett, még visszatérünk reméljük :)
2016. november 7.a párjával járt itt 25 Összességében átlagosnak mondanám, a személyzet kedves volt és segítőkész, az étterem kimondottan jó, a szoba is megfelelő. De ! ! wellness -szállodaként hirdeti magát és éppen a wellness részleg lesújtó. Csak annyit mondok, hogy a két napból, a második napon inkább kifizettünk egy plussz belépőt és átmentünk egy másik helyre fürdeni [Moderálva - a szerk.
]. A SunGardenben igényleten és mondhatom azt, hogy koszos volt a wellness részleg, a medencében fekete zsírréteg a csempén, a víz szintjénél. A falon, plafonon lógnak a rozsdás, pókhálós csövek, a pihenőágyak olyan szinten rozsdásak voltak, hogy nem mertem ráülni, mert összetörik. A szauna kicsi, szűk kis folyosókon lehet csak közlekedni, a jakuzzi is rossz helyen van. Kérdésemre hogy hol van a négy csillag, azt a választ kaptam, hogy csak a szállodát újították fel eddig, a wellnessre még nem jutott idő. A szálloda tényleg rendben van, de könyörgöm, akkor nem hirdetem 4*os wellnessnek. Sajnos ez nem volt kellemes élmény. Igaz, hogy akciósan vettem egy oldalon a csomagot [Moderálva - a szerk. ], és szezon sem igazán volt, tavasszal voltunk, és ugye a Balatonnál ez még nem szezon, de csalódás volt.
2016. november 7.a párjával járt itt 55 A fürdő igényes és hangulatos. Az élménymedencék és csúszdák, az egyéb programok igazi családbarát hellyé varázsolják a fürdőt. Van külön gyógyvizes (punnyadós) medence és jakuzzik. Kinti medence is van melegvizes. A szaunavilág külön részlegen, külön belépővel üzemel, nagyon kényelmes és igazán hangulatos a kültéri szaunával és a hozzátartozó nagy merülővel.
Fürdőruhamentes az egész szaunavilág, klassz a bár és jók a felöntések. Két étterem van, az egyik a fürdőn belül önkiszolgáló jelleggel üzemel, fürdőköpeny, papucsos, műanyag székes ugyan, de bőséges és finom az étel -nagy választék van. Van egy étterem a fürdő bejáratánál, ott még nem voltunk. Nem a legolcsóbbak a belépő árak és egyéb szolgáltatások, de megéri az utazást és az árát.