2016. október 7.barátokkal járt itt 55Évek óta járunk ide Halloweenkor. Megnyitják az egyébként nem látogatható pincét is, és minden zeg-zugot átjár a félelem :)A termek és a kastélypark is be van rendezve és jönnek-mennek a beépített farkasok, zombik és vámpírok. Na de mi szeretjük a veszélyt. Nagyon jó bulik vannak itt, és a kastély is csodálatos.
2016. október 7.a párjával járt itt 55Fantasztikus hely, igazi korhű étterem. Felvettük a köpenyeket, végigpróbáltuk a fegyvereket, és csoda finomakat ettünk. Egyszerű de nagyszerű kategória. (bejárati logó kapuszárny??? ) ki figyel arra, mikor eléd tesznek egy ilyen tálat :) mindenbe bele lehet kötni, de sokkal jobb móka, ha csak a jót látod meg ...
2016. október 7.a párjával járt itt 55 Itt csak a szaunavilágról tudok érékelést írni, mert a gyógyfürdő és élményfürdő részben nem voltunk, csak bekukkantottunk. Viszont a külön részlegen lévő szaunavilág nagyon klassz. Fürdőruhamentes az egész terület, nagyon kulturált és jól felszerelt az egész. A pihenőtérben hatalmas kétszemélyes bőrmatracok vannak külön kis fülkékben, a székek és kőágyak mellett.
Van egy nagy kültéri melegvizes medence, amit télen nagyon kellemes. A felöntéseket profi szaunamesterek tartják, sokféle és változatos illattal, egyéb kiegészítővel. A legnagyobb élmény az a jeges felöntés, mikor előre kell hajolni és a hátadra csap egy marék jeget, illetve utána hátradőlve "megdobál a jéggel " Kedvesek és segítőkészek az ott dolgozók. A hely tiszta és igényes. az egyik legjobb meztelen szauna. Az egyetlen amit lepontoznék, az az étterem, sajnos igazán jót ott még nem ettünk, valamiért nem találják a megfelelő szakácsot :) De nincs különösebb gond vele, nagy a választék, van salátabár, több féle leves, frissensült és tésztaféleség is,csak az ízek érdekesek. A legjobb a hamburgerük volt, amihez a marhapogácsát ott helyben sütik.
2016. október 6.a párjával járt itt 35Semmi szédítő magasság - semmi félelmetes mélység. Átlagosnak mondható étterem, a halételek elég sokfélék, kár hogy én nem szeretem a halat. Az ár/érték arány kicsit túlzó, de még nem mondanám bosszantónak, vagy felháborítónak. Finom, házias ízek, de semmi extra. Viszont a város csodaszép, a sétányon órákat el lehet tölteni, igazi kis ékszerdoboz.
2016. október 6.barátokkal járt itt 45A Hősök-terével szemben található, kívülről nem hivalkodó, de belül annál hangulatosabb étterem.
Az ételek nagyon finomak és mondhatom, hogy semmi köze a bevásárló-központokban kapható kínaihoz. Évek óta visszatérő vendégek vagyunk, mert megunhatatlan. Nem a legolcsóbb, de itt biztos lehetsz abban, hogy azt kapod, amiért fizetsz. A kiszolgálás gyors, a pincérek kedvesek, udvariasak.
2016. október 6.a párjával járt itt 55 Tavaly télen voltunk itt, nagy hóban, hidegben. A kültéri medence valami csoda :) kint szakad a hó, a medencében pedig csobog a melegvíz, egy pohár borral a kézben nagyon élvezetes a szemben lévő fákra kifeszített kivetítőn meccset nézni :) Az éjszakai bár is nagyon hangulatos és kifejezetten pörgős ott az élet.
a szállás kényelmes, bár a szobánk a disco felett volt, így csak nehezen tudtunk elaludni, de ez nem reklamáció, tudtuk hova megyünk.
Érdekes
2016. október 6.a párjával járt itt 45 A fürdőt felújították nem régen, sokat javult a helyzet. Az alagsori szaunapark kifejezetten jó lett, igaz, hogy hétközben csak délután van itt nyitva, de pár órás kikapcsolódásnak megteszi. Az emeleten is van egy szaunapark, pihenővel, ez is teljesen rendben van.
A medencetér kifejezetten igényes, több medencével, különböző hőfokú vízzel, Van kültéri melegvizes medence, ez is nagyon klassz. Van egy fánkcsúszda, a gyerekek élvezik. az étterem egyszerű, de jó.
2016. október 6.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az épület kívül-belül csodaszép, kedves, romantikus, zeg-zugos kis pihenőké és medenceterek. Vannak felöntések és végre itt is kezdünk eljutni oda, hogy tartanak textilmentes szeánszokat is. A személyzet kedves, segítőkész. A büfében nincs nagy választék, de azért inni-enni is lehet.
A belépő árak nem a legolcsóbbak, de a hét mindennapján van valamilyen kedvezmény, nyugdíjas nap, csajos nap, köztisztviselő-közalkalmazotti nap, diák nap, ezeken a napokon féláras a jegy azoknak, akik beletartoznak ebbe a kategóriába. így viszont már kifejezetten megéri a belépő ára.
2016. október 6., csoporttal járt itt 45A szálláshelyek között vannak eltérések, a faházakat nagyon tudom ajánlani, a régebbi tipusú téglaépületeket még nem újították fel, így azok nem túl igénysek. A fürdő igazi családi-baráti összejövetelek helyszíne. sok a csúszda, jók a medencék, sok büfé és étkezde van. Pár napot érdemes eltölteni itt.
2016. október 6.a párjával járt itt 55nagyon jól éreztük magunkat, a szállás kényelmes, a wellnes részleg nagyon szép, az ételek finomak, bőségesek, és nagy a választék. A birok pedig mesés :) láttunk madárröptetést, voltunk színházban, és a kurtizánképzőben hivatásos kurtizán oklevelet is kaptam :):) Családoknak, pároknak, barátoknak, igazi kikapcsolódás.