2016. október 6.barátokkal járt itt 55Visszajáró vendégek vagyunk, az ár/érték arány kifejezetten jónak mondható. kedvesek, udvariasak, a kiszolgálás tökéletes. Na és az adagok !!!! Soha sehol máshol még ilyet nem tapasztaltam... már a levessel jól laktunk, pedig egy gulyást kértem magamnak és ketten ettük meg :) finom,ízletes, házias koszt, ajánlom.
2016. október 6.a párjával járt itt 55 Csakis ajánlani tudom, igazi hangulatos, a kor szellemét idéző "kézzel-lábbal evős" étterem. Az ételeket a szemed előtt, látvány konyhában, nyílt tűzön készítik. Nincs áram, hatalmas gyertyák és fáklyák adják a sejtelmes fényeket. A kiszolgálásban semmi hiba, nyakadba kötik az előkét, citromos tálkában megmossák a kezed.
. . . . igazi főúri lakomát kapsz ! Csak ajánlani tudom, nem is kifejezetten az ételek különlegessége miatt, hisz sült kukoricát, héjában sült krumplit,káposztát, kacsát ettem, hozzá anyag kupában bort, mégis feledhetetlen ! ! ! :)
2016. október 6.a párjával járt itt 35Sajnos itt nem a legjobb a tapasztalat. Kicsit olyan a szálloda is, mint a hely, ahol elhelyezkedik. magányos, kicsit rideg, kicsit szomorkás. Nem volt különösebb baj, de a vacsora hagyott maga után kívánni valót, a szobák szintén nem kellemes, meghitt hangulatot árasztanak. Egy éjszakát aludtunk ott, de ha választani lehet, máshová megyünk ezután.
2016. október 6.a párjával járt itt 55Már több alkalommal voltunk itt, az ár/érték arány a legjobb, a csomagban van fürdő belépő. A házigazda nagyon kedves, szívélyes, barátságos. Reggel saját kezűleg süti a rántottát nekünk. Az étkezés is tökéletes, reggeli helyben, a vacsora két utcával arébb, saját családi étteremben. Minden tökéletes náluk.
2016. október 3.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az étterem nagyon hangulatos, szépen berendezett, érdekes megoldásokkal. Az ételek és italok széles választékban, kitűnő minőségben vannak jelen. Az ár/érték arány megfelelő, az adagok bőségesek. Sok különleges étel és italfajta is szerepel az étlapon. Mi nagyon elégedettek voltunk. Máskor is megyünk még :)
2015. február 16.a párjával járt itt 55Nagyon szép, tiszta, kényelmes szobák, udvarias kiszolgálás, a személyzet kedves, segítőkész. A konyha Kiváló! Az ételek választékosak, finomak. A lakomán egy kicsit csalódottak voltunk, inkább volt vacsorácska, mint lakoma ! De a hangulata kárpótolt és a lovagi torna is szuper. Nem olcsó szálláshely, de mindent egybevetve, tetszett
2014. augusztus 20.a párjával járt itt 55 Első sorban a Szentgotthárdi fürdő miatt jártunk a városban, amelyhez foghatót nem nagyon találtunk eddig. Voltunk a fürdő melletti szállodában is, de sajnos az túl drága. Ellenben a Pergola kellemes és hangulatos szállás, elfogadható áron, nagyon barátságos tulajdonossal.
A szálláshelyen csak reggelit adnak, de az minden igényt kielégít, az ebéd/vacsora a közelben lévő "saját étterem"ben finom és bőséges választékkal, kedvezménnyel biztosított. Az ár/érték arány kiváló, a közeli fürdőbe belépő, fürdőköpeny biztosított. Nagyon jól éreztük magunkat.
2014. augusztus 20.a párjával járt itt 55 Egy családi ház udvarán külön-önálló kis apartmann, nagyon kényelmes, csendes helyen, a vártól 10 perc sétára. Étkezést nem biztosítanak, de a közelben sok étterem és cukrászda található. A tulajdonos nagyon rugalmas, segítőkész.
Egy hosszú hévégét töltöttünk ott párommal, a Gyulai kolbászfesztivál alkalmával, így a szálláson nem is hiányzott az étkezés :) A közelben sok látványosság, kirándulási lehetőség van.
2014. augusztus 20.a párjával járt itt 55 Csak pozitívakat tudok írni, kedves a személyzet, kiváló a konyha, tiszta, tágas a szoba. Az ajándék bekészítés kedves gesztus. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Március végén 2 éjszakát vendégeskedtünk a hotelben. Máskor is szívesen ellátogatunk.
A wellnes részleggel is meg voltam elégedve, annak ellenére hogy kicsi, és a kinti medence még nem üzemelt, kényelmes és csendes-nyugodt esti kikapcsolódást biztosít. A vár és az arborétum kiváló esti romantikus sétákhoz,csodás helyek mind.
2014. február 20.a párjával járt itt 55Nagyon szép a szálloda, minden igényt kielégítő szobákkal. A személyzet udvarias, segítőkész, rugalmas. Az étterem választéka, minősége, mennyisége átlagon felüli. Ami a legjobban tetszett, hogy közvetlen átjárás van a fürdőbe. Sajnos, most kisebb nézeteltérések vannak köztük, de bízunk abban, hogy ez rendeződni fog, mert mind a szállás, mind a fürdő nagyon tetszett nekünk.
34 fotózott hely / 3 oldalon