2022. november 7.barátokkal járt itt 45 Másodszor jártam itt. Kellemes hely, jó a wellness részleg, finomak az étkek. Nagyon szép és gondozott a kert. Sajnos a vizek hőmérséklete kicsit alacsony volt most. Ahogy hallottuk máshol is így van, tudjuk az okát. Jók a szaunák, a tepidarium és a gőz. A tea fogyasztási lehetősége szuper jó gesztus, ahogy a ballonos víz is.
Tiszta, rendes, rendben tartott szálloda. Finomak voltak az ételek, de a vacsoránál volt olyan étel amit nem tudtak már pótolni. Sajnos cukormentes desszertet sem kaphattam. Kényelmes tágas szobát kaptunk. A köntös és törülközők kivételével mindenből kettő volt bekészítve, pedig hárman voltunk. Apró dolog, de szerintem erre figyelni kéne, mint ahogy arra is hogy a zuhanyozóban ne legyen üres a tusfürdő adagoló. Köszönjük az ajándék gyümölcstálat, örömmel fogyasztottuk Összességében jól éreztük magunkat, visszatérünk. Ráckeve fantasztikus, csodás mikroklimájú hely.
2016. január 10.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon szeretünk itt lenni, akár csak egy napra is fel szoktunk mennni. Tavasszal négy napig élveztük a szállás és a környék minden csodáját. Imádjuk a wellness részleget, nagyon kedves a személyzet, szolgálatkész, barátságos. A szállás nagyon szép, nekünk az ágy kicsit kényelmetlen. A wellness részleg sókamrája egészen egyedülállóan magas színvonalú.
Az ételek teljesen megfelelőek, házias ízvilággal. A környék atmoszférája megfizethetetlen.
2016. január 2.a párjával járt itt 45 Nagyon jól éreztünk magunkat, kedves, szolgálatkész korrekt ellátásban volt részünk. A vendégekről sajnos mindez nem feltétlenül mondható el, sokan zavarták pihenésünket a wellness részlegben, nem megfelelő öltözékben érkeztek az étkezésekre, hangoskodtak. Az ételek nagyon ízletesek voltak, a terítés ízléses.
Jónak találtuk a különböző programokat. Örültünk az all inclusive italfogyasztás lehetőségének is. Tetszik a sokféle szolgáltatás /fodrász, manikűr, masszázs, stb. . . /
Nagyon kényelmes volt az ágy. Szép a szálloda fekvése, jól megközelíthető, van belső parkolója. Kitűnő ár és érték arány. Nem sok hiányzik a négy csillaghoz /négy hattyúval :-) /