2015. június 10.a párjával járt itt 55Többször jártam már a kávézóban barátokkal, családtagokkal és nagyon meg voltunk elégedve. Itt főleg melegszendvicseket, bageleket, sütiket ehet a vendég a kávé melle. Az italok közül kávékat, teákat és limonádét próbáltunk már. Mind nagyon ízlett. Ami a legjobban tetszik, az a kávézó hangulata, a régi, ma már mókás feliratokkal és tárgyakkal. A kiszolgálás is mindig kedves volt. Egy próbát mindenképp megér.
2015. január 14.családjával járt itt 35 Nagyobb csoporttal voltunk és a vélemények megoszlottak. A választék átlagos, nem túl bő. Sajnos a kihozott ételekről az étlaphoz képest pár dolog lemaradt, vagy nem a megfelelő körettel érkezett. Az ízre is inkább az átlagos a jellemző. A pincérek mindenesetre kedvesek voltak. Az ár Budapest belvárosához képest teljesen elfogadható.
Ajánlás útján választottuk az éttermet, picit csalódás volt a várakozáshoz képest.
2013. április 24.családjával járt itt 55 Kb 4-5 éve járunk folyamatosan ebbe az étterembe családdal, vagy barátokkal, és még mindig lenyűgöz az ételek minősége és mennyisége. A választék igen gazdag minden téren, de aki diétázni akar, ne ide menjen. . . :-) Ha 3 fogásos ebédet, vagy vacsorát szeretnél, akkor mindenből bőven elég egy fél adagot rendelni, különben nem fogsz elbírni a mennyiséggel!
Annak ellenére sem, hogy az ételek nagyon finomak. Rendeztünk már itt esküvői ebédet, de van, hogy csak munkából hazafelé térnek be családtagok. A kiszolgálás mindig kedves, és a vendégek számától függően gyors is. Az árak elég barátiak, főleg egy fővárosi, vagy dunántúli étteremhez képest. Ha a közelben élsz, vagy csak átutazóban jársz erre és még nem próbáltad, csak ajánlani tudom!
2013. április 23.családjával járt itt 45 Családunk évek óta visszatérő vendége az étteremnek, pedig nem az egyik közeli kerületben lakunk. Ami megfogott minket, az az ételek minősége és választéka. Mindig található az aktuális évszaknak megfelelő fogás az étlapon illetve a többi étel is fantáziadúsan elkészített.
Az adagok étvágytól függően mérhetőek: családunk férfitagjai nagyon jól laknak, a női tagoknak mindig el kell csomagolni a maradékot. Az étterem nem sorolható a "puccos" éttermek közé. A pincérek tapasztalataink szerint normálisak, semmi kirívó. Az árakat teljesen átlagosnak találom.