2024. március 24.családjával járt itt 45 Csoda hely Monor belvárosában, ahová felnőtt lányaimmal tértünk be. Már messziről csalogató, ezer, gondosan megalkotott részlet, a kerthelyiség is egy csoda, még madarak, teknős, aranyhal is van. Válogatott dekorációk, bent is varázslatos miliő és jó kis süti és szendvics választék.
Már a belépés egy ilyen helyre gyors szívdobogást okoz, annyira különleges. Aztán jön a letaglózás, amikor a pult mögött álló férfi nem köszön. Láthatóan nagyon elfoglalt és gondterhelt mert vannak vendégek. Aztán ránk néz és lélektelenül, mosolytalanul felveszi a rendelést. Elég sok pénzt hagyok ott 4 szendvicsért de úgy vagyok vele, hogy a különleges miliőt is kifizetem és nem is bánnám ha emellé nem egy ilyen lélektelen, kedvetlen kiszolgálást kapnék. Nem tudom a magas, borostás, szemüveges férfi csak rosszkedvű vagy unja az egészet (esetleg övé a hely? ) de remélem csak kifogtuk a legmotiválatlanabb eladót és a többiek nem ilyenek. Kár lenne a helyért, mert egy ékszerdoboz Monor közepén.
2023. szeptember 22.gyerekekkel járt itt 35 Év elején jártunk gyerekeimmel a szállodában. Tudtuk, hogy az erdő közepén, csodás helyen található a szállás így azt reméltük pihenhetünk. Sajnos nem így történt. Mi az új szárnyban kaptunk szobát, nem túl modern berendezéssel de ami ennél is zavaróbb volt az az ajtók állapota. Minden becsukást hallani lehetett mert nem lehetett puhán, finoman becsukni.
A folyosón rohangáló gyerekek de a felnőttek beszéde is behallatszott, ahogy a szobák és a fürdőszoba falain át is. Nem szezonban mentünk így semmilyen program nem volt. Se szauna szeánsz (pedig állítólag a szálloda különlegessége a rönkfa szauna), se egy szervezett túra. A wellness nagyon kicsi. Tele volt gyerekekkel, a jakuzziban is mindig hangosan beszélő felnőttek ültek, ami zavaró volt, ráadásul nem is tűnt nagyon tisztának a víz. Még jó, hogy volt bowling pálya és pingpong asztal ami miatt mégsem untuk halálra magunkat de ha nem alkalmas az idő túrázásra akkor nem sok mindent tud csinálni az ember a szállodában. Pihenni se mert mint említettem a várakozásokkal ellentétben kicsit sem csendes. A rönkfa rész hangulatos lehet de az új részben a szobák lélektelenek, ötlettelenek, szinte kopott.
2022. szeptember 6.gyerekekkel járt itt 55 Remek helyen található a szálloda, ahol sokadszorra jártam családommal. Nagyon szeretjük, hogy odafigyelnek a részletekre, pl masniba hajtogatott törölköző vár a szobában, vagy hogy nem kötelező használni a pipere termékeket és ha érintetlenül visszaadjuk akkor jóváírnak egy összeget a számlán, vagy hogy kellemes zene szól a folyosón.
Vagy, hogy van mini állatsimogató, kecskék, amiket a recepción megvásárolható zoo csemegével lehet etetni. De ami miatt visszajárunk az a verhetetlen konyha. Ahogy 15 éves lányom mondta látszik hogy szívvel lélekkel készítik az ételt. Tele van kreativitással, gyönyörű a tálalás, imádtuk a zománcos piros lábasokat. Vagy hogy van super food részleg és a gyereksarok is tündéri. A wellness is klassz, pont elegendő élmény elemekkel. Egyetlen észrevételem, hogy a padlószőnyeg a folyosó sajnos úgy tűnik kitisztíthatatlanul foltos, az előbb utóbb cserére szorul.
2019. június 24.gyerekekkel járt itt 15 Annyira nem várhattak. . . Alig akartam hinni a szememnek. Penészes matracokkal telerakott jurtát kaptunk, amit kérésünkre kivittek. A mi 4 (szerintem lomtalanításból leselejtezett) ágyunk elő volt készítve ugyan de körül volt véve a penészes matracokkal. Mivel esett az eső csöpögött középen a víz így azt is orvosolni kellett.
Azonnal intézkedtek, szerencsére letakarták, mert egész éjjel esett az eső, így megmenekültünk a további beázástól- az biztos, hogy esőbiztos. A jurta alig volt kitakarítva, jó lett volna egy partvis, hogy legalább én össze tudjam húzni a koszt, a bogármaradványokat. Az előző csapat csokipapírjai is ott voltak, de ami a legelviselhetetlenebb volt, az a penész szag, ami gondolom az ott tárolt matracokból jött és képtelenek voltunk kiszellőztetni. Még most is érzem az orromban. . . Értem én, hogy nomád de egy kis igényességgel sokkal jobb komfortérzete lehetne az embernek. A ruhákat, cuccainkat nem tudtuk sehová eltenni. 1 éjszakát kibírtunk. . . de nagyon sajnálom, hogy ennyi pénzt költöttem erre. . . Egyetlen pozitívum, hogy a közös mosdó, zuhanyzó szépen fel van újítva. A jurtákra is ráférne. Tudom, hogy nomád meg minden. . ezért is vállaltuk be a gyerekekkel de ezt a nagyfokú igénytelenséget ennyi pénzért nem vártam.
2019. május 18.gyerekekkel járt itt 55 Átutazóban voltunk a városban és arra gondoltunk biztosan találunk valami kínai éttermet vagy pizzázót, ahol bekaphatunk valamit gyorsan, amikor megláttuk a beszédes nevű Séf Bácsi éttermet ami már külsejével is csalogatott. Az a mostanság divatos, kreatív street food hangulatot árasztotta és hát nem csalódtunk.
A gyerekek rántott csirkét ettek de az is olyan gusztán volt tálalva és olyan tökéletesen volt elkészítve, hogy tudtuk jó helyen vagyunk. Mi felnőttek embertelen finom hamburger kreációkat ettünk, az is kreatívan, gusztán volt tálalva. No de ami még ennél is fontosabb! ! Ilyen kedves, közvetlen, aranyos, bűbájos és profi felszolgálókkal rég nem találkoztunk. Komolyan. bearanyozta a napunkat (Ági és Zsófi- mert elkértem a nevüket). Kellemes meglepetés volt a hely és biztosan ajánljuk mindenkinek és ha arra járunk újra, biztos, hogy betérünk.
2019. április 30., kollégákkal járt itt 25 Kívülről csalogató hely ám a kiszolgálás kufejezetten kellemetlen, udvariatlan. A felszolgáló a pultból ordibálva beszél a bennfentes vendéggel. Külföldi vendég szavát nem érti, nulla mosoly és amikor segítek neki meg se köszöni. Mindehhez szép, ám nem túl finom sütik. Ja a kávé finom volt de kb. ennyi. Valaha jó hely lehetett.
. sok múlik a kiszolgáláson! ! ! A szalvétatartó cseréjét is ajánlom. . ragad a kosztól.
2019. április 2.gyerekekkel járt itt 35 Halételekre specializálódott étterem de mást is lehet enni. Alapvetően kedves a kiszolgálás. Az ételek is rendben vannak, normál adagok de semmi különös, ha egy szóval lehetne jellemezni, akkor a lélektelen jelzővel illetném. Éhség csillapítására tökéletes hely de senki ne várjon nagy gasztronómiai csodát tőlük.
Egyébként elég jó megy, sokan vannak, így igazán nagy nyüzsgés van csúcsidőben.
2018. július 9.gyerekekkel járt itt 45 Győrkőc Fesztivál idejére kerestünk szállást. A belvárosban már nem találtunk, így esett a választás a Weldi hotelre, ami elsősorban business hotel, a közeli Audi munkatársai szállnak meg szerintem. Tiszta, rendezett szállás, amolyan érzelemmentes, a célnak tökéletesen megfelel.
A reggeli is rendben volt, a szokásos müzli, felvágott, lekvár, frissen sütött péksüti, gyümölcs, kérésre rántotta. Egyetlen negatívum, hogy a tulajdonos házaspár egyébként aranyos kutyájának az ugatására felébredni nem olyan kellemes. Erre jobban ügyelhetnének.
2018. június 22.gyerekekkel járt itt 15 Azt hittük jó helyre érkeztünk, mert teltház volt. Valószínűleg a Medveparkból fáradt, éhes családok próbálték éhségüket csillapítani és hát valljuk be nincs túl nagy választék arrafelé étteremből. Miközben várakoztunk az asztalra szemem elé tárult a pult mögötti koszos, mocskos mosogatórész.
Itt egy kicsit elment a bizodalmam de nagyon éhesek voltunk így rendeltünk egy pizzát és egy cézár salátát, az egyik gyerekünknek pedig egy sztrapacskát. (megjegyzem egy kitálalt sztrapacska az előtérben egy asztalon állt, amíg mi várakoztunk. . csodálkoztam is, hogy kié lehet, miért van ott) Álmomban sem gondoltam volna, hogy majd azt a kihűlt, állott tányér ételt adják oda a gyerekemnek. Természetesen visszaküldtük és rákérdeztünk, hogy ugye ez nem az, mire azt a választ kaptuk, hogy nem. . Később kaptunk meleget, másik tányérban szervírozva. . . háááát nem tudom nem ugyanazt turbózták fel kicsit. A pizzáról csak annyit mondhatok, hogy életünk legrosszabb pizzája. Olcsó sonkával, vastag ehetetlen tésztával. A cézár saláta is egy majonézben úszó szörnyűség. Szerintem nem is hivatásos szakács dolgozik ott. A miliő is kész katasztrófa. Ragacsos alátétek, koszos székek. Ja és a számlánál se stimmelt egy tétel. . de ez már csak hab a tortán. Hazafelé azon aggódtam, hogy mikor lesz gyomorrontása valamelyikünknek. Megúsztuk de soha többet! NEM ajánlom akkor se ha nagyon éhesek!
2018. január 10.gyerekekkel járt itt 55 Martonvásári kiruccanásunk után szerettünk volna valahol ebédelni családommal. Valaki ajánlotta a helyet de kicsit bizalmatlanul mentünk be az étterembe. Szerény berendezés de barátságos fogadtatásban volt részünk majd pedig a koronát az tette fel a helyre, hogy hatalmas, egyáltalán nem becsapós adagok és nagyon finom házias ízű ételeket szolgáltak fel.
Közben a hely is megtelt, látszott, hogy jól bejáratott, jó hírű hely, ami megnyugtató. Kérésünkre a maradékot becsomagolták és tényleg nagyon aranyosak voltak a felszolgálók. Összességében remek élmény volt, igazi "kockás abroszos" hely. Fáradt vándoroknak (is) kiváló!