2018. július 31.családjával járt itt 55 Egy hetet töltöttünk Egerben. Választásunk a Servita Udvarházra esett. Modern,elegáns,jól felszerelt kétszobás apartmant kaptunk. Tisztaság,jó illat fogadott. Az ágy kényelmes volt,a bútorok újak és hibátlanok. (kispárnát mindenhová sajátot viszünk,úgyhogy ennek hiánya sem okozott kellemetlenséget).
A konyhasarokban minden szükséges eszközt megtaláltunk(tányér,pohár,evőeszköz,mikrohullámú sütő,indukciós főzőlap,hűtőszekrény) A szállás alsó szintjén étterem üzemel,a reggeli finom és bőséges volt,friss,forró zsömlét kaptunk. Az asztalokon kis tábla jelezte,hányas számú apartman vendégeinek terítettek. Ez okos megoldás a "viták" elkerülésére. Összességében elégedettek voltunk,nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek ajánlom a szállást.
2017. augusztus 3.gyerekekkel járt itt 35 A Minaret Hotelt szállásközvetítő [moderálva - a szerk. ] weblapról választottam,a szállodáról,a szobákról közölt fotók és az igért plusz szolgáltatások alapján. Nagyobb gyermekkel utazók a "pótágyas" megoldás helyett kérjenek 3 ágyas elhelyezést. A szobánkba belépve óriási csalódás volt a kicsi,egyszerű és túlzsúfolt helység látványa.
A felszerelésbeli hiányosságokat pótolva kellemes 4 napot töltöttünk el. A szálloda előtt tudtunk parkolni napi 800 Ft-ért. (szerintem ez megfizethető összeg). Ezért cserébe a recepcióról napi 24 órában látták/figyelték az autónkat. A legnagyobb értéke a szállásnak,hogy Eger minden nevezetessége gyalogosan elérhető. A reggeli finom volt,találtunk kedvünkre valót minden nap. Megkaptuk a 4 db egész napra érvényes strandbelépőt és a Mátyus Udvarházba szóló belépőket. Az alábbi kiegészítő felszerelést javaslom a szállodába utazóknak:legyen saját kispárna,törölköző,kézmosó,
tusfürdő. ,felmosórongy,
WC papír (kevés van kitéve),
WC fertőtlenítő,szemetes zsák (a szemetet nem viszik el,de a folyosóra kitett zsákok "eltűnnek),a fürdőszobában műanyag fogasokat felragasztottam a törölközők tárolására,nem szedtem le. Érdemes ugyanúgy ügyelni a tisztasága,mint otthon tennénk,ugyanis nincs takarítás a szobákban. Aki a dühöngés helyett keresi a megoldást saját kényelmére,jól fogja érezni magát .