2016. szeptember 22.a párjával járt itt 55Szeptember 23án kedvesemmel betértünk a Sári csárdába ebédelni. A gyönyörü idöt még szebbé tette a kellemes, udvarias kiszolgálás, a halk zene, a gyönyörü hely és a tisztaság. Az étel is nagyon finom volt és elfogadható áron akkora adagot kaptunk,hogy meg sem tudtuk enni.
Ha lehetöségem lesz még sokszor ellátogatok oda. :)
Sári Csárda válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönöm kedves visszajelzését, mely nagyon fontos számunkra! Örömmel vettük pozitív visszajelzését az ételekre, zenére és a környezetre vonatkozóan!
Bízom benne, hogy a jövőben lesz még alkalmunk Önöket Csárdánkban köszönteni és további kellemes élményekkel és ételekkel gazdagodhatnak.
Üdvözlettel: Sári Csárda csapata
2016. december 21., Sári Csárda, értékesítési vezető
2015. december 19.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2015 novemberében 1 éjszakát töltöttünk itt kedvesemmel és most nehezen találok szavakat. Végtelenül kedves,udvarias a személyzet. AZ ételek nagyon finomak:) A fogadóban minden jóizlésről árulkodik. . . a szobában tisztaság, izléses berendezés, otthonos hangulatot árasztott minden :) Szeretnénk még sokszor visszatérni és tiszta szivvel ajánlom mindenkinek. .
Ágnes és Sándor