2021. augusztus 29.a párjával járt itt 55A szállásunk volt a Fehérló Vendégház. Ott étkeztünk. Minden reggel és egy vacsorát az első este. A reggeli svédasztalos volt. Felvágottak, kolbász, tojás, sajtok, stb. Az 5 reggelit lehetett még variálni, de mivel ugyanazok voltak, hosszabb időn keresztül már unalmas lett volna. A vacsora étlapról rendelt volt. Ott már volt választék. A helyhez képest megfelelő volt.
2021. augusztus 29.a párjával járt itt 455 napot töltöttünk Bükön. Kirándulás céljából voltunk, nem a fürdő miatt. A szállás jó helyen van. A szobánk emeleten volt. Az ablak kicsi és magasan volt. Kinézni nem lehetett rajta. A fürdőszoba modern. A tulaj kedves volt és készséges. Jó parkolási lehetőség az udvarban. Összességében megérte az árát.
2021. július 5.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy Balatonberényi túra után-útban a szállásunkra tértünk be a Paprika Csárdába. Előre tervezett módon. Sokan voltak, de kaptunk helyet. Nagyon kedves személyzet. Limonádét ajánlottak. Nem bántuk meg. Telis tele gyümölccsel. A levest kis piros lábasban hozták. És nagyon finom volt. A főfogás hatalmas adag és nagy jó ízvilág.
Más jártunk Fenyvesen több étterembe, de azok nyomába sem jöhettek a csárdának.
2021. június 29.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hazafele a Balatonról, egy ebéd Dunaföldváron. A sok étteremből ezt választottuk. Nem csalódtunk. Nagyon hangulatos az épület és a környéke. Mivel frissensültet kértünk, várni kellett, de ez így is van jól. Mert friss volt tényleg. A kétszemélyes tál simán elég 3 embernek. Bőséges és ízletes. Meg sem tudtuk enni. Gyors és kedves kiszolgálás. Ajánlani tudom.
Az itteni értékelés alapján választottuk az éttermet, bár messze volt a szállástól. Gyalog voltunk, 15 perc. De megérte. Olyan igazi kis-kockás abroszos vendéglő. Gyors és vidám kiszolgálókkal. Elég nagy és finom ételek. Finom limonádé. És készséges válaszok a kérdésekre. Szép környezet. Érdemes volt gyalogolni. Tényleg egy nádas mellett van. Gondolom innen a neve.
2021. június 29.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az itteni értékelés alapján választottuk az éttermet. Igaz az utolsó 2017-es volt. Nem az értékelés szerinti minőséget kaptuk. Igaz az a megállapítás, az ár maradt, de a mennyiség csökkent. A leves olyan menzás. A második meg látványos, de kevés. A személyzet sem az az igazi "pincér" típus. Gyorsan kaptuk a rendelést, de ennyi. Így aztán csak egyszer voltunk ott.
2021. június 6.barátokkal járt itt 35 A család, a hosszú karantén után útnak indult. Cél az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékpark volt. A jegyvásárlásnál meglepődtünk, nem volt nyugdíjas jegy, csak 62 és 69 év közöttinek volt félárú. A nők 40 programmal 2 hölgy telje árú jegyet volt kénytelen venni. Míg a 64 éves, de aktív dolgozó a félárú, kedvezményes jegyet kapta.
Így az összes 62 év alatti rokkantnyugdíjas is kimarad e kedvezményes jegyből. Ez a tény rányomta a pecsétjét a kirándulásra. Ezen el kellene gondolkodni a vezetőségnek. Egyébként a hely jó lenne, Sok érdekes látnivaló van. Csak a szájíz maradt rossz. ajánlani is csak ezzel tudom.
2021. június 6.barátokkal járt itt 55 Családdal útnak indultunk az Ópusztaszeri nemzeti parkba, de előtte egy ebédre tértünk be a kemencés csárdába. Hely le volt foglalva. Egy roppant kedves és csinos fiatal lány fogadott bennünket. Megmutatta az asztalunkat, hozta az étlapot és itallapot. Mivel meleg volt, nem volt kétség a nagy kancsó limonádé, mindjárt kettő.
Aztán jöttek ez étkek. Nem kicsi mennyiség, finom ízek. Ajánlom mindenkinek.
2021. május 31.a párjával járt itt 55Verőcei utazás alkalmával ejtettük útba a Botanikus kertet. Amerre járunk, minden arborétumot megnézünk. hatalma területen helyezkedik el. De jól bejárható, mert vannak ajánlott útvonalak. Nagyon hangulatos. És rendezett. Tavak mellet különösen érdekes növényzet. lehet enni házi lepényt, rétest. Minden igényt kielégítő Hely. Rengeteg a mókus. Ott rohangásztak. le is lehetett őket videózni.
2021. május 31.a párjával járt itt 55A hosszú korlátozások után végre utazhattunk. Még a feloldások előtt találtunk a Veranda vendégházra. Neten. Jó helyen van és hangulatos vendégház. Nagyon rendes tulajdonossal. Mivel saját kezűleg készített mindent, egyedi. kandalló különösen jó, ott ülni és nézni a tüzet, ajánlom mindenkinek. Udvar is tökéletes. lehet grillezni. Van kerékpár. Szép virágos kert.