2021. május 31.a párjával járt itt 55 Verőcei néhány napos pihenésünk első estéjén mentünk a Sport Pizzériába. A szállásadónk ajánlotta. Nem sokan voltak. Csak néhányan a teraszon. Bár hűvös volt. Mi-lévén- védettségi igazolvány- bent ültünk le. Kedves személyzet, gyors kiszolgálás. Nem túl nagy választék pizzán kívül, de végül s ez pizzéria.
Mi levest kértünk és másodiknak nem pizzát. Nagyon ízletesek voltak, meg nagy adagok. A másodikat készségesen két felé tálalták, mert nem tudtuk volna megenni.
Érdekes
2021. május 27.a párjával járt itt 45Dunakanyarból, hazafele ejtettük útba a Veresegyházi Medveotthont. Mér régóta készültünk a megtekintésére. Jól kitáblázott, könnyű rátalálni. A belépő teljesen barátságos. Medvék, farkasok, oroszlánok tekinthetők meg a szelíd állatok mellett. Sajnos keddi napon voltunk, így semmi büfé nem volt nyitva. Kelleme sétát lehet tenni a nagy területen.
2021. május 26.a párjával járt itt 55Egy hosszú, egész napos, sárdagasztós túra után után mentünk ebédelni Kismaroson a Patak Vendéglőbe. Egyszer már akartunk régebben beülni, de nem volt foglalásunk, nem tudtunk enni ott. Most szerencsénk volt. Itt mindig sokan vannak. Érdemes előtte egy telefon. Az adagok elég emberesek, és ízletesek is. Az árérték arány is megfelelő. Élő zene van. Szóval érdemes betérni.
2021. május 26.a párjával járt itt 55Egy hosszú és kimerítő túra után mentünk Szendehelyre a Szepi Fogadóba ebédelni. A belső teremben ültünk le. Rögtön hozták az étlapot, pedig sokan voltak. Megrendeltük az étkeket, amit szintén rövid időn belül ki is hoztak. Nem kicsi adagok. És finomak. Szép környezetben van az étterem. Borvásárlás is lehetséges a bor boltban. Itt is éltünk a lehetőséggel-
2021. május 26.a párjával járt itt 55Dunántúlról jöttünk haza Szegedre. De mivel megéheztünk, Kiskunfélegyházán találomra betértünk a Kulacs vendéglőbe. Jól tettük. Kedves volt a fogadtatás. Kértük az étlapot, hozták is,de jelezték van menü is. Gondoltuk, kipróbáljuk. Egy hatalmas tál levest hoztak. Finom volt. A második fogás sem volt kicsi adag. Ízletes. Az ás még olcsónak is mondható hozzá.
2021. május 26.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy esős nap, amikor nem tudsz sehová menni, de éhes vagy. Ekkor mentünk a szállásunkról ebbe az étterembe. elég rossz kritikát olvastam itt róla, de épp ezért mentünk el vacsorázni a Barna Partiba. Nagyon nagy meglepetés ért, mivel kellemes fogadtatásba volt részünk. Nagyon finom ételeket kaptunk, nagy jó árért! Tehát amit olvastam, abból semmit nem tapasztaltam.
2021. május 9.a párjával járt itt 35 Egy napsütéses szombaton tértünk be a halászcsárdába. Sok éve nem voltunk itt. A kerthelyiségben ültünk le. Bár elég hideg volt. A személyzet toppon volt, jött az étlap és nem sokat kellett várni az ételre. Az én ételem teljes adag volt. Hatalmas tányéron, 3 kisebb méretű hús meg a krumpli. Dekoráció egy saláta arab egy negyed paradicsom.
Párom rántott halat kért, az kis adagot. Hát azt is kapott! Az ízvilága és mennyisége az ételeknek nem tükrözi az árat. Olyan II osztályú szint, az ár meg magasabb annál. Elvitelre kért halászlé mennyisége és minősége megfelelő. tehát érdemes elvinni az ételt ezek szerint.
2020. november 13.barátokkal járt itt 55 Barátokkal indultunk egy hosszú hétvégére Nógrád megyébe. Ludányhalásziban találtuk a Kelemen Vendégházat. Az a falu ismeretlen volt számunkra, de mindenhez, amit meg akartunk nézni, közel van. A szállás egy új épület. Felszerelése minden igényt kielégített. Tágas, modern, és még van csocsó, asztalitenisz, darts.
és szauna is Biztonságos belső parkolással. Csak ajánlani tudom. Akár nagyobb társaságnak is.
2020. november 3.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy több napos Nógrádi utazás alkalmából mentünk el a Bányamúzeumba. A kültéri tárgyak megtekintése után indultunk le tárnába idegenvezetővel. A bejáratnál védősisakot kellett felvenni, minek okát hamar megértettük. Alacsonyak a folyosók. Nagyon érdekes bemutatás volt. Milyen nehéz volt ez a munka és milyen körülmények között. Mindenkinek meg kellene nézni. Tanulhat belőle.
2020. november 3.barátokkal járt itt 55 Barátokkal egy több napos Nógrád megyei kiránduláson tértünk be Garábra. Az ottani nevezetesség megnézése után tértünk be a fogadóba egy ebédre. Nagyon hangulatos hely. jól megközelíthető, van parkolója. A dekorációt mindenképp érdemes megnézni, főleg a rengeteg régi papírpénzt Gyors és kedves kiszolgálás.
Jó ételek, hatalmas mennyiségű ételek és jó áron. csaj ajánlani tudom mindekinek.