2020. augusztus 14.családjával járt itt 45 Egy hirtelen ötlet alapján úgy döntöttünk, megyünk Siófokra. Az interneten találtunk egy szállásra, ahol nem volt hely, de a villa B96-ot ajánlották. Emeleti apartman volt a mienk. Nagyon jó helyen van, körbe fenyőkkel. A szoba kényelmes volt. A tulaj kedves, szolgálatkész. Ez az első nyár, hogy kiadják. Ezért lehetett némi hiányosság.
A fürdőszobán ugyan van ablak, de nem nyitható. Ezért a nagy pára miatt dohosodott. Ami még gond, a kicsi, alig 50 cm magas hűtő, mélyhűtőrész nélkül. Egyébként jó szállás. Ketten voltunk, de mivel 3 ágy volt, három főre kellett fizetni.
2020. augusztus 4.barátokkal járt itt 55Tíz fővel mentünk egy esemény ünneplésére a csárdába. Még sohasem voltunk itt. De sokszor elmentünk előtte. Jó helyen van, és jól néz ki . Bent sem csalódtunk. Régi csárda hangulat. De bejutni hétvégén csak úgy lehet, ha előre van hely foglalva. Nekünk volt. Sokan voltak, mégis szinte azonnal felvették a rendelést. Gyorsan ki is hozták a hatalmas adag, ízletes étkeket. Ajánlom mindenkinek.
2020. július 11.gyerekekkel járt itt 55 Egy hosszú kirándulás után, úgy döntöttünk, most kipróbáljuk ezt a helyet. Van e olyan jó, mint a kinézete. Nagyon sokan voltak. hamar jött a felszolgáló. és hamar hozta az italt, meg az étlapot. Bőséges választék. Viszonylag jó ár érték arány. Az ételre várni kellett sokat. De előre elnézést kértek. Kevés a személyzet.
Lehet nem ezen kellene spórolni, mert volt aki elment. Az étkek jók voltak. Bár és pacalt ettem, nem a legjobbat ez életemben.
2020. július 11.gyerekekkel járt itt 55Kiéhezve tértünk be a Bak vendéglőbe egy hosszú kirándulás után. Átutazóban Gyulakeszin láttuk meg. Hatalmas étterem. Valamikor malom lehetett. Nem a főúton van, de jól kitáblázott. A fedett külső helyen ültünk le. Nem voltak sokan. Hamar jött a felszolgáló. Hozta az étlapot.
Volt választék. Gyorsan kihozták a rendelést. elég nagy adagok voltak és ízletesek.
2020. július 11.gyerekekkel járt itt 55A családdal voltunk nyaralni Révfülöpön. Egy hosszú kirándulás utána tértünk be a boltba. Mellette megláttuk az éttermet. Tehát rögtön meg is éheztünk. Hangulatos hely. Jó helyen van. Amint leültünk, hozták az étlapot. Bő választék. Viszonylag nagy adagok. És ízletesek. A személyzet készséges. Nem voltak túl sokan, így hamar kaptuk a kiválasztott étkeket.
2020. július 11.gyerekekkel járt itt 55Révfülöpön mindig eszünk a gombába. Így volt ez az idei nyaraláson is. nagyon jó hely. Kedves személyzet. Figyelnek a vendégre. Többször megkérdezik, rendben van e minden. Finom és nem kevés ételek, jó áron. nagy választék. Nem véletlen, hogy itt annak a legtöbben mindig. mégis hamar érkezik az étel. Nagyon jó helyen van. Szerintem aki Révfülöpön van itt egyen.
2020. július 11.gyerekekkel járt itt 45 Egy hetes nyaralás szerveztünk Balatonra, Révfülöpre. A Laura Apartmanházat választottuk a fotók alapján. Az elhelyezkedés kiváló. Szinte a parton. Strand 50 méter. A szállás egy hálóból (2 személyre) és egy nappali-konyha + egy kihúzható kanapé- (2 személyre) Ez a szállás csak 2 személyre kényelmes. Kicsi a tér.
Az asztalt el kellett tenni, hogy kinyitható legyen az egyébként kényelmetlen ágy. A hűtő nagyon kicsi. olyan 80 cm magas. A fagyasztó pici, de nem lehet benne lefagyasztani semmit. Pedig melegben nem árt a hideg ital. Kettő főnek nagyon jó. így viszont az ár érték arány nem megfelelő-
2020. június 21.barátokkal járt itt 55Szegedről mentünk Bajára a Potyka csárdába ebédelni. Egy blog késztetett
bennünket. Nem csalódtunk. Tényleg jó hely, jó ételek, finomak. És jó árban. hatalmas adagok. A személyzet kedves, vidám. Pedig nagyon kellett "pörögni" a több csoport miatt. Mindenképp érdemes előre helyet foglalni. Kicsi a csárda, ezért nem lehet nem tud fogadni "utcáról" betérőt.
2020. június 11.a párjával járt itt 55Egy hosszú nap után, kifáradva vacsorázni tértünk be a Korhely étterembe. Tudatosan mentünk oda. Régi, Western hangulat. Mogyoró az asztalon , héj a padlón. Remek és gyors kiszolgálás. Finom- nem kis adag- ételek. Kedves személyzet. Szerintem a leghangulatosabb hely a városba. Ajánlom mindenkinek, aki arra jár. Az étlap szövegezése is egyedi, vicces.
2020. június 11.a párjával járt itt 552019 Szilveszterkor megnyertük a főnyereményt. 3 Nap Pécs: Kálvária Rácz Hotel Nagyon jó helyen van. Közel a belvárosváros. A Várfal tövében. Szépen felújított szobák. A tulajdonos nagy dicséretet érdemel. Meghívott a környék legszebb részén lévő másik szállás helyére egy ebédre. A személyzet "régebbi" tagjai is kedvesek, gyorsak voltak. A fiatalságnak meg tanulni kell még.