2020. július 11.gyerekekkel járt itt 45 Egy hetes nyaralás szerveztünk Balatonra, Révfülöpre. A Laura Apartmanházat választottuk a fotók alapján. Az elhelyezkedés kiváló. Szinte a parton. Strand 50 méter. A szállás egy hálóból (2 személyre) és egy nappali-konyha + egy kihúzható kanapé- (2 személyre) Ez a szállás csak 2 személyre kényelmes. Kicsi a tér.
Az asztalt el kellett tenni, hogy kinyitható legyen az egyébként kényelmetlen ágy. A hűtő nagyon kicsi. olyan 80 cm magas. A fagyasztó pici, de nem lehet benne lefagyasztani semmit. Pedig melegben nem árt a hideg ital. Kettő főnek nagyon jó. így viszont az ár érték arány nem megfelelő-
2020. június 21.barátokkal járt itt 55Szegedről mentünk Bajára a Potyka csárdába ebédelni. Egy blog késztetett
bennünket. Nem csalódtunk. Tényleg jó hely, jó ételek, finomak. És jó árban. hatalmas adagok. A személyzet kedves, vidám. Pedig nagyon kellett "pörögni" a több csoport miatt. Mindenképp érdemes előre helyet foglalni. Kicsi a csárda, ezért nem lehet nem tud fogadni "utcáról" betérőt.
2020. június 11.a párjával járt itt 55Egy hosszú nap után, kifáradva vacsorázni tértünk be a Korhely étterembe. Tudatosan mentünk oda. Régi, Western hangulat. Mogyoró az asztalon , héj a padlón. Remek és gyors kiszolgálás. Finom- nem kis adag- ételek. Kedves személyzet. Szerintem a leghangulatosabb hely a városba. Ajánlom mindenkinek, aki arra jár. Az étlap szövegezése is egyedi, vicces.
2020. június 11.a párjával járt itt 552019 Szilveszterkor megnyertük a főnyereményt. 3 Nap Pécs: Kálvária Rácz Hotel Nagyon jó helyen van. Közel a belvárosváros. A Várfal tövében. Szépen felújított szobák. A tulajdonos nagy dicséretet érdemel. Meghívott a környék legszebb részén lévő másik szállás helyére egy ebédre. A személyzet "régebbi" tagjai is kedvesek, gyorsak voltak. A fiatalságnak meg tanulni kell még.
2020. május 31.családjával járt itt 55 Pünkösdi hosszú hétvégén, szombaton a "maradj otthon" után, kimozdulásra vágytunk. a család 2 kocsival indult neki a pusztának. Bugac volt a célpont. És a Karikás Csárdát néztük ki bázisbak. Nagyon meg voltunk elégedve. Emberes étel adagok, és finomak. Gyors kiszolgálás, szolgálatkész személyzet. Nagyom jó környék és jó programok.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. 80 km nem hiába autóztunk egy kirándulásért.
2020. március 11.gyerekekkel járt itt 55 A családi születésnapokat és névnapokat ünnepeltük a Hági Udvarban. 3 születés és két névnap. A menüt előre leadtuk, így annak elkészítésére nem kellett várni. A leveseket mindjárt hozták. A gulyáslevest kis piros lábasban, ami indulatos volt. Csak olyan forró, hogy nem lehetett enni sokáig.
A levesek mindegyike finom volt, csak a szakács szerelmes lehet, mert iszonyú sós volt. A főételek kiadós mennyiségűek. A köret kevéske, viszont sós volt az is. ha erre figyelnének, jó hely lenne.
2020. február 9.családjával járt itt 45 Egy több napos disznóvágásos programról hazafele, megéhezve, kerestünk az interneten étkezési lehetőséget. Ekkor találtunk rá erre az étteremre. Furcsa volt, hogy olvasni, rendelés és az étel átvétele a pultnál. Egyébként igényesen berendezett étterem. A kiválasztott étkek hamar elkészültek, kivéve a sült krumpli a menühöz.
Az már mire jött, megettünk mindent, így abból nem is nagyon ettünk. Az ételek finomak voltak.
2020. január 10.családjával járt itt 45 December 29 én tértünk be a családdal Pécsi városnézés után melegedni egy pohár teára. A hely nagyon jól néz ki. Kíváncsiak voltunk, milyen a Török teázó. A személyzet eleinte nem volt barátságos, de végül rendesen kiszolgáltak. Teát ittunk, ami nagyon keserű volt. A cukortartóban éppen volt egy kevés cukor.
A palacsinta finom volt. A célt elértük, átmelegedtünk. A számla a kapott dolgokhoz képest nem volt kevés.
2019. október 28.barátokkal járt itt 55Öt napos Telkibányai tartózkodásunk alatt kétszer ettünk az Aranybánya Panzió éttermében. A szállásunk máshol volt. Az első nap vacsoráztunk, és egyszer ebédeltünk. Korábban már jártunk itt, akkor határoztuk el, visszatérünk ide enni. Hatalmas adagok, nagyon finomak. A személyzet külön dicséretet érdemel. Készséges volt a felszolgáló. Csak ajánlani tudom a helyet
2019. október 28.barátokkal járt itt 55Barátokkal töltöttünk 5 napot Telkibányán. A szállásunk nem itt volt. Egy vacsorára tértünk be. nagyon jó helyen van. Kedves személyzet. És nagyon finom ételek, bőséges adagok. A rántott Bécsi akkora volt, hogy ketten alig bírtuk megenni. A berendezés látványos. Aki erre jár-térjen be mindenképpen egy étkezésre. Jó az ár érték arány. Ha erre járunk, biztos visszamegyünk.