2019. január 2.a párjával járt itt 55Úton Orfűre egy meleg levesre tértünk be. Régen már jártunk itt. A hely még mindig jó. Vidám, mosolygós és vicces kedvű személyzet. Kérdeztük, mit ajánl. Ragu levest javasolt, tényleg nagyon finom volt. Többet nem akartunk enni, mert a szállásunkon volt ebéd. De az itt kapott hatalmas adag már a vacsorát is megelőlegezte. Csak ajánlani tudom mindenkinek a Mecseknádasd felé megy.
2018. október 11.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A hely nagyon jól néz ki. Egy régi fagerendás parasztház. Szép környezetben. Korhű berendezéssel. A személyzet nagyon készséges, kedves. Rajtunk kívül nem volt vendég, de azért rendelhettünk ételt. serpenyőben hozták ki a sülteket. Csülök krumpliágyon, kemencében sütve. A csalódás az ételben volt. Vastagon állt zsír a krumpli alatt.
Szinte az egész csülök bőr és kövér volt. Amit meg tudtam enni, az a hajában sült burgonya- Kár, hogy ilyen zsíros volt. A másik menü jó volt.
2018. október 8.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Magyarország várait körbejárjuk. Mostani állomás-Sárospataki Rákóczi vár. Szépen felújított épület és nem hegytetőn. A kiállításokat érdemes megnézni, hisz sok benne az eredeti tárgy. Ami már nem sok helyen látható. A titkok szobáját nem szabad kihagyni. Eredeti festés! A parkban is sokat lehet nézelődni. Ott az ágyúöntők műhelye. A hatalmas fa. egy -két órát rá kell szánni.
Régóta terveztük a vár megtekintését, de mivel 400 km-re lakunk, neheze szántuk rá magunkat. De megérte. Amikor messziről megláttuk, megijedtünk, hogy jutunk fel. A parkolóban mondták, oda visz az út. Jól elfáradtunk mire felértünk, de a látvány csodálatos. Remek kilátás. sok érdekes látnivaló. Szóval rengeted élmény várt ránk. több órát el lehet tölteni fent.
2018. október 8.a párjával járt itt 55Telkibányáról mentünk délután ás Göncre. Olvastunk erről a kiállításról. Épp ment el a hölgy, de mikor látta, hogy leparkolunk, visszajött. nagyon kedves volt. Egy időutazáson vettünk részt. sok mindent láttunk, mait még gyerekkorunkban használtunk, de rég elfejtettük. jellegzetes épület, alápincézve. berendezve különböző korok tárgyaival. Kér lett volna kihagyni.
2018. október 8.a párjával járt itt 55 Hosszú túra után éhesen éhesen tértünk be Mikóházán a malomtanya étterembe. Kicsit félve, mert néhány kilométerre arrébb nagyot csalódtunk egy vendéglátó helyben. Véletlen vettük észre, átutazóban. Nem bántuk meg. Nagyon kedves és gyors kiszolgálás. Finom ételek. Szépen berendezett étterem. Kényelmes székek.
Jó parkolási lehetőség. Szóval minden megvan, ami kell. Legközelebb is betérünk ha erre járunk.
2018. október 8.a párjával járt itt 555 napot töltöttünk Telkibányán az Aranybánya Panzióban. csodálatos helyen van. Mint a mesében. Kiváló ellátás, kedves személyzet. Finom ételek, jól megközelíthető. Jó parkolási lehetőség. Kalandpark, ping-pong. Teniszpálya és sorolhatnám még. Lehet kerékpárt kölcsönözni. szóval minden mag van ami a kényelmet szolgálja. Ha valaki Telkibányán akar lenni, csak ide menjen. . .
2018. október 6.a párjával járt itt 15 Délután kettő után szombati napon értünk oda ebédelni. Több mint 30 perc telt el, úgy hogy a pincér 3. kérésre sem jött oda. Már mindenkinek felette a rendelését, aki utánunk jött. Az igaz, azok Szlovákok voltak. Tehát a fiatal pincerfiú csak azokat szolgálta ki. A másik magyar család ott várakozott régóta , hogy fizethessen.
Éhesen otthagytuk az éttermet. Soha többet nem megyünk. Ráadás, nem olcsó hely. Senkineksem ajánlom! A magyarokat nem szolgálja ki.
2018. augusztus 19.családjával járt itt 55Egy családi vacsorára tértünk be a Szeged étterembe. Sok-sok éve nem voltunk itt, pedig itt lakunk. Az étlapról egy 3 személyes tálat néztük ki és egy salátát hússal. Gondoltuk négyen elbírunk vele. Tévedtünk, Hatalmas adag volt a tál. Ha nem rendelünk mást, akkor sem fogyott volna el. Nagyon ízletes volt. A kiszolgálás is kiváló. A limonádé is tudott mindent, amit egy limonádénak tudni kell.
2018. augusztus 14.családjával járt itt 45 Útban az Adriára egy éjszakára vettünk ki 2 szobát a Pelikán szálláson. A két szoba egy közös előtérből nyílt. Ami kicsit kényelmetlen volt, hogy ehhez a két szobához a fürdő szoba és WC külön volt, az előtérből nyílt. Volt hűtő mindkét szobához. Az egyik nemigen hűtött. Az egy éjszakára elfogadható volt.
Tükrözve az árát. De ez a szállás az átutazó vendégeknek van kitalálva