2017. október 8.a párjával járt itt 45Diósgyőri vár megtekintése után egy forró levedre vágytunk. A várban ajánlották ezt az éttermet. Hát betértünk. Gyorsan jött a felszolgáló.
Nem nehezményezte, hogy csak egy levest akarunk. Rövid időn belül ki is hozta. Nem kicsi adag volt. És jó meleg. A sajtkrém leves egy hatalmas cipóban volt. Az árak is jók voltak. Meg voltunk elégedve. Szép környezet, hangulatos hely.
2017. október 8.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
4 napot töltöttünk Kazincbarcikán. Kirándulási céllal érkeztünk.
A Lukács Hotel volt a szállásunk. Félpanzióval foglaltuk. Nem csalódtunk benne. Igaz az elején annyi gond volt, nem működött a tv. De rögtön jöttek és beállították. Az étkezés kiváló. Nagyon finom ételeket kaptunk. Igazi házias. Kedves személyzet. Nagyon készséges. Látszik ez egy családi vállalkozás.
2017. augusztus 16.családjával járt itt 55Egy ismerőssel volt találkozónk Szigligeten. Ezért betértünk egy sütire hat órakor. Vasárnap! Sajnos sütemény már nem volt! (de kiírva igen, hogy széles választék) Maradt a fagylalt. Az viszont finom volt. Készséges kiszolgálás. Jó árak. Végül is egy fagyi mellett is lehet beszélgetni. de a sütemény jó lett volna. A teraszról csodálatos a panoráma a Szigligeti várra.
2017. augusztus 16.családjával járt itt 55Kimerítő túra után egy gyors ebédet szerettünk volna. Gyenesdiáson áthaladva láttuk meg a csárdát. Volt hely a parkolóban, így beálltunk. A pincér ahogy leltünk, jött mindjárt. A menü jónak nézett ki ezért részben azt rendeltünk. Kicsit várni kellett mire kihozták, de sokan voltak. Nem nagy adag volt, de elégséges és finom. Mindenki jóllakott. A személyzet kedves. Érdemes betérni.
2017. augusztus 16.családjával járt itt 55 Egy étterem a sok között, de a legjobb! Az éttermek utcáján a kikötőnél van egy, ahol nem nagyon lehet helyet kapni. Ez a Capitano. ennek oka egyértelmű, az étel minősége és ára. Itt a legjobb. hatalmas pizza és egyéb étkek. Látszik, hogy eredeti olasz étterem. Gyors kiszolgálás. Én meglepődtem mert Holstein szeletet kértem.
Gondoltam ki krumpli meg 2 husi. De három hatalmas volt rajta és sok sok finom krumpli. Nem bírtam vele, de mondani sem kellett, elcsomagolták. Mint a pizzákat.
2017. augusztus 16.családjával járt itt 55 Rezi vár megtekintése után tértünk be a csárdába. Már odafele kinéztük magunknak. Mintha egy betyárvilágba csöppentünk volna. Hangulatos szabadtéri, lugas alatti asztalok. Hangulatos belső terem. És remek cigányzene. Ezeket csak a hatalmas, és izgalmas fogások múlták felül. Nehéz volt választani.
Mi két személyes tálat és egyszemélyes étkeket rendeltünk. Meg a végén a rétest. Kezdetnek a hatalmas limonádé. Fenséges volt
2017. augusztus 16.családjával járt itt 55 A családdal érkeztünk este. A híres császármorzsát akartuk volna megkóstolni. Mikor kértük egy felszólóálló, de lehet a tulaj volt, közölte, a desszertek a vendég egye ott, ahol a vacsorát. Limonádét kértem volna, azt sem kaptunk csak bodza szörpöt. Azért egy rétest kértünk. Fél óra múlva , mikor szóltam, megjött.
Viszont az nagyon finom volt. Kár, hogy ilyen modortalan a személyzet. Jó hely lenne.
2017. augusztus 16.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Megéheztünk és ezt a csárdát néztük ki enni. Egy igazi csárda kinézet a városban. Hangulatos. Élő zene volt. Jó ételek, bőséges választék. Bőséges adagok. Hangulatos helyiségek a régi berendezésekkel és ereklyékkel. Gyors kiszolgálás, annak ellenére, hogy tele volt a csárda.
Igaz, vacsora idő volt. Ami nehezebb volt a parkolás. A környező utcákban lehetett. Ajánlom mindenkinek.
2017. augusztus 16.családjával járt itt 55 Egy igazi étterem Keszthelyen, a szállásunktól néhány méterre. Kiváló ételek, jó árak, kedves pincérek. Többször ettünk ott. Bőséges választék, nagy adagok. Nagyon modern étterem. A gyerekeknek külön játszósarok. Több belső helyiség és sok kinti asztal. Nagyon gyors kiszolgálás. Jó parkolási lehetőség.
Hétvégén élő zene. Szóval aki ott nyaral, ne keresgessen. Egyen ott. Nem fog csalódni.
2017. augusztus 16.családjával járt itt 35 Családommal voltam a csárdában. Éhesen tértünk be, úgy 1 óra fele. Gyorsan jött a pincér. Négyen frissensültet rendeltek. Én egy pacalt. Ez hiba volt. A frissensülteket már kihozták, de még az enyém nem jött. "0 perc után kérdeztem a pincért. Azt mondta, jól meg kell melegíteni. Aztán nemsokára hozták. Épp langyos volt.
Elég furcsa kinézetű. De megettem. Kár volt. Másnap hajnalban az ügyeletet kellett hozzám híni. . .