2017. június 9.a párjával járt itt 35 Egy gyönyörű helyen egy szép épület, de nem a besorolásnak megfelelő szolgáltatás . Ami rögtön feltünt, nincs hűtő sem a szobában, sem a közös helyiségben. Ez azért gond, mert a nagy melegben jó lenne hűtölt italt vinni a kirandulasokra. Mivel teljes ellátason voltunk, így ha nem ebedeltünk, azt hidegcsomagban kaptuk.
(Ez egy jó pont)de ha nem tudom a jégakkut lehűteni, a szendvics a 30 fokban hamar romlik. Van egy nagy fűrdőház, de nem működött. Látszott régebb óta. Az étel választék nem fantázia dús. Izvilág élménnyé, de pl. 3 féle ebéd választék elég kevés. A reggelik megfelelőek voltak. Tehát egy harmad osztályon elmennek ezek a szolgáltatások, de ez egy másod osztályú hely ( a kiirás szerint)
A szoba jó lett volna, ha az ágy nem nyikorogna minden mozdulatnál. A pezsgőfürdős kád jó ötlet, De nem működött. Ha ezek a hibák javitásra kerülnek, egy jó hely lehet. A személyzet rendes, kedves.
2017. június 8.családjával járt itt 55Egy kis látogatás a vadnyugaton. Az idén húsvétkor voltunk a családdal.
Mintha visszamentünk volna az időben a vadnyugatra. eredeti minden. Nem véletlen itt sok klippet, filmet forgatnak. Ott is ebédeltünk. A kiszolgálás fantasztikus. A babgulyás nagyon finom volt. Még egy lövést is leadhattam. Érdemes megnézni. Ezt nem lehet kihagyni.
2017. június 4.családjával járt itt 55Családdal voltunk. Pünkösd Vasárnap. (Már többször jártunk ott)
Svédasztalos étkezés. Rengeteg valaszték.Még végignézni is sok, nemhogy végigenni. Négyen jó, házias ízek. A pacal külön kiemelkedő. Hatalmas tömeg ellenérek, gyors kiszolgálás. (ITALOK). Az ebédután még lehet az állatokat nézni.
2017. május 2.családjával járt itt 252016 nyarán voltunk a családdal. Enni szerettünk volna, de a felszolgála nő, mikor csak ásványvizet kértünk elsőként, grimaszokat vágott. Aztán hosszú ideig oda sem jőtt. Pedig nem volt nagy tömeg. Úgy döntöttünk, a máshova [moderálva - a szerk. ] megyünk. Fizettünk, mire ismét a megszokott unott grimaszokat láttuk.
Ha nem szereti a vendéget, mért megy pincérnek?
2017. április 23.a párjával járt itt 552016 májusában jártunk ott a párommal. Rendkívül szép környék. Egy nagyon szép és gondozott épületben volt a szobánk. Remek ellátást kaptunk. Kiadós reggeli és vacsora. Házias ízek. Remek kiszolgálás. Az egyik legjobb hely, ahol jártunk. Már néhány ismerősnek ajánlottam és Ők is el voltak ragadtatva. Jókat lehet kirándulni.
2017. április 23.a párjával járt itt 552016 októberében voltunk ketten, a párommal. Gyönyörű hely. Bár kicsi gond volt az első éjszakán, de reggelre megoldották. Nem indult el a fűtés. Egy ebéddel kárpótolták. Jó ételek, szép környezet. Igazi "nyugalom szigete" Csak ajánlani tudom mindenkinek. Akár a wellnesst, akár a nyugalmaz szereti.
2017. április 21.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy igazi falusi disznótor. Egy igazi kastélyban. Több alkalommal voltunk családostól. Kiváló a kúlső apartman. A program fergeteges. Olyan finom ételeket nem ettem eddig sehol. (És nem is fogok) a fogadtatást tanitani kellene más helyeken. Igazi vendéglátós hoźzáállás. Kevés van ilyen. Aki teheti menjen el. Az árért maximális szolgáltatás.
2017. április 21.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kettő szilvesztert töltöttünk már ott. Kiváló szállás, kiváló ételek, kiváló személyzet. Jó hangulat.Akár a főépületben, akár a külső apartmant nézzük. Ez a Boglárka Apartman. Egy családias hely. A disznóvagás is emelte a hangulatot. A tűzijáték is szép volt.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Boglárka Panzió-Étterem válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük az értékelést. Munkatársaimmal arra törekszünk, hogy vendégeink családias hangulatban pihenhessenek nálunk és elégedetten távozzanak. Reméljük, hamarosan ismét vendégül láthatjuk Önöket!
2017. április 25., Boglárka Panzió-Étterem , üzletvezető
Jó helyen van. Minden megvan annak aki nem akar szállodában lakni. Kerti kemence, kerti konyha, kerekes kút és minden ami kell a jó hangulathoz. Igazi tornácos paraszt ház. Infra szaunával. Szép, gondozott kert. A konyhába a tulaj saját bora a vendégeknek bekészítve.
A 2 szoba család számára is kényelmes. Mi a húsvétot töltöttük ott családostól.
Húsvét hétfőn a családdal voltunk Telt ház volt, de kaptunk asztalt a tópartnál. Rendeltünk és nagyon hamar kihozták a tetemes méretű adagokat, melyek nagyon finomak voltak. A helyet egy TV műsorban fedeztük fel. Pedig sokszor elmentünk az úton a tábla mellett.
Maga a csoda a hely, az ételek és a személyzet.