2023. december 12.családjával járt itt 55Egy decemberi hétvégét tőltöttünk a Fried Kastélyszállóban. A szálloda egy régi és új épület. Régi stílusú berendezéssel. Az étkek nagyon jók voltak. A személyzet kiválló. A szoba, bár elég nagy az áthallás, kényelmes. Ami kicsit nem tetszett, az úszó medence vize hideg volt nekem. A park szép. Ajánlom mindenkinek.
2023. november 22.családjával járt itt 55Egy hétvégét tőltöttünk Kiskőrösön. A szállásunk a Markő Vendégházban volt. szép. új vendégház, több apartmannal. Lehet csocsózni, ping-pongozni. Az apartmanok kényelmesek, jól felszereltek. Modernek. Kényelmes parkolás a zárt udvarba. Nagy közösségi helyiség. Amiben jól felszerelt konyharész is van-
2023. november 20.családjával járt itt 45 Egy ebédre mentünk a Nádas Étterembe a családdal Kiskőrősről- Jó megközelíthető helyen van. Jók az ételek, jó az ár érték arány és nagy adagok. A féladag bőven elég volt. Kultúrált étterem. Ami nem volt annyira jó, hogy nincs kiszolgáló szemlélyzet. Sorba kell állni és az ételet kiválasztva, menni az asztalhoz.
Fogllat helyünk volt, ezért nem volt ez gond. A pacal volt a nyerő. szinte mindannyian azt ettünk.
2023. november 5.a párjával járt itt 35Egy sét után tértünk be a Pizzafutárba. Már rendeltünk innen korábban, de bent nem voltunk. A hely hangulatos, szépen felújított. Gyorsan kiszolgáltak. Nem pizzát rendeltünk. Én egy sonkás, sajtos tésztát. Ami nagyon tömény volt. Rengeteg sajt és sonka, nagyon füstös. A kevesebb sajt jobb lett volna. A rákostészta jobb volt.
2023. október 11.a párjával járt itt 55A nagy melegre tekintettel, egy hirtelen ötlettel vezérelve, foglaltunk szállást a Balatonalmádiban lévő Mandorla apartmanba. Kicsit messza a parttól, de cserébe csndes környék. Közelben étterem meg bolt. Kényelmes, nagyon modern berendezés. Szép kert.Kedves tulajdonos. Menni fogunk máskor is.
2023. augusztus 26.a párjával járt itt 55Kenesén a Soós hegyi Kilátót mentünk megnézni. Szinet a kilátóig fel lehet menni kocsival. NAgyon meleg volt, de a kilátás kárpotolt mindenért. A löszfal nagyon érdekes látvány, de van veszélye is.
Érdekes
2023. augusztus 26.a párjával járt itt 45Augusztus huszadikán megpróbáltunk strandolni Csopakon. A strand nagyon szép. Sok szolgáltatás. jó part. Csak az időpont volt rossz. Nem lehett lépni, ammyi volt az ember. Ilyenkor , mint a jobb helyeken., ki kellene tenni a teltház táblát.
2023. augusztus 26.a párjával járt itt 55Utban Várpalota felé útbaejtettük az Ösküi Kerektemplomot. Nagyon érdekes építmény. Nagyon hangulatos helyen. Jó fentről a kilátás.
2023. augusztus 26.a párjával járt itt 55Várpalotai kirándulás alkalmával néztük meg a Thury Várat. Nagyon látványos, jó állapotban lévő vár. De lehet inkább kastély jelleg. Sok érdekes kiállítás. nem hagyható ki!
2023. augusztus 26.a párjával járt itt 55A volt tüzérlaktanya 1910 ben épült. csodálatos lehetett. Körülötte kiszolgáló épületek. A második világháború után az Oroszok kerültek ide. ez lett a "Kismoszkva" Le is lakták rendesen. Azóta sem ondozza senki. Az enyészeté lett. Kár érte. Valaki felkarolhatná ezt a szinte kastély épületet.