2023. február 13.a párjával járt itt 55 Egy Autentikus disznotoros hétvégén vettünk részt a hotelben. Nagyon hangulatos hely. Kiválló a fürdő, a környék, a személyzet és az ételek is. Vissza fogunk menni. De az autentikus disznóvágás kicsit sántít. Hisz a lényeg a szalmán perzselés, darabolás- az autenitus része. -ezek nem voltak, darabolva "jött a jószág.
" Nem használnám ezt a jelzőt a szervezők helyében. Csak símán látvány disznó feldolgozás. A hangulat ettől remek volt.
2022. december 12.családjával járt itt 55Családi rendezvnyre mentünk Harkányba. A Xavin Hotelbe. Elsősorban Welnes és pihenés szándékkal. A szálloda jó helyen van. Szép, stílusos epület. Jól felszerelt szobákkal. HAngulatos karácsonyi dekorációval.
A félpanzió remek volt. A Weles minden igényt kielégített. S zemélyzet készséges, kedves.
2022. november 22.a párjával járt itt 55Egy esős pénteken gondoltuk, békacombot eszünk. A Jobb Mint Otthon Kisvendéglőben volt erre lelhetőség. Foglaltunk gyorsan asztalt. Mikor kiértünk, nem sokan voltak, de ez hamar megváltozott. Két levest kértünk meg két adag rántott békacombot. A levest egy üvegtálban hozták. tetemes mennyiségben. A béka is jól nézett ki és finom is volt. Gyors, kedves kiszolgáló személyzet.
2022. október 4.barátokkal járt itt 555 nap Szilvásváradon az Ittlennio Vendégházban. Barátokkal érkeztünk. Az egész házat béreltük. Rendkívül szép helyen van. Egy pincére épült. 3 szoba és a nappali. Külön konyha, ami jól felszerelt. 2 fürdőszoba. Nagyon hangulatos. Rendkívül kedves tulajdonos. Szép kilátás. Mindenkinek ajánlani tudom.
2022. október 3.barátokkal járt itt 55Kirándulás a Szalajka völgyben. Jó pár éve voltunk itt. Megdöbbenve láttuk, hogy a Fátyol vízesésben nincs víz. A többi látvány a régi. Érdemes megnézni. Pisztrángot enni. és felmászni a barlangba.
2022. október 3.barátokkal járt itt 55Lillafüredi túra utáni ebéd a Molnár csárdában. Egy reklámtábla alapján leltünk a helyre. Szimpatikus volt a látványa, ezért döntöttünk , hogy ott ebédelünk. Nem bántuk meg. Hangulatos hely, vidám, kedves személyzettel. Jó étkekkel, nagy adagokkal. Gyors kiszolgálással. Ajánlom mindenkinek, Lillafüreden jár.
2022. október 3.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
EXCALIBUR KÖZÉPKORI LOVAG ÉTTEREM. Direkt erre a helyre készültünk Egerben. Előre foglaltunk asztalt. A hely kiváló. Mint a középkorban. nagy asztalok, gyertya fény, korhű öltözék. Nagyon tekintélyes adag ételek, igen finomak. gyors és kedves személyzet. Az ára nagyon jó. Ajánlani tudom mindenkinek.
2022. szeptember 8.barátokkal járt itt 55Barátaink házassági évfordulóját ünnepeltük a Classic Café Szerb étteremben. Nagyon hangulatos hely, főleg a kerthelyiség. Kis tó benne aranyhalak . Az ételválaszték nagy és ez elmondható az adagokról is. A személyzet gyors és kedves. Az ízek finomak. Jellegzetes Szerb ételek. Ajánlani tudom mindenkinek.
2022. augusztus 30.gyerekekkel járt itt 55Egy hét Balatonmáriafürdőn a családdal. A Joly apartmanra a Szállás.hu-n találtam. Egyetlen baj, hogy direktbe nem lehet foglalni. A ház nagy és kényelmes. 3 szoba, 2 fürdőszoba, nappali, konyha. Az udvaron nagy medence. Tehát minden ami szem, szájnak ingere. Nagyon kedvesek a háziak. Ajánlom mindenkinek.
2022. augusztus 29.gyerekekkel járt itt 55Balatoni tartózkodás alatt egy kirándulást tettünk Gyenesdiásra. Ott a Festetics Kilátóba. Jó kis túra, de megéri. Ajánlom mindenkinek.