2022. augusztus 29.gyerekekkel járt itt 55Balatonról hazafele mindig betérünk a Tulipánba egy ebédre. Egy éve nem voltunk. Azóta szépen felújították a külső részt. Új minden, a burkolat, asztalok, és az egész nagyon jó néz ki. Az ételek továbbra is finomak. Tetemes mennyiség. Vidám, gyors személyzet. Továbbra is ez lesz, ha erre járunk, ebédünk helyszíne.
2022. augusztus 29.gyerekekkel járt itt 55Balatonmáriafürdőn nyaralt a család. A tulaj javaslatára mentünk a Kukorica csárdába étkezni. Nem csalódtunk. Nagyon finom ételek, és jó adagok. Gyors, kedves kiszolgálás. Látványos környezet. Jó hangulat. Így többször is itt ebédeltünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Jó a parkolás, saját udvarán.
2022. július 31.családjával járt itt 55Egy éjszakát töltöttünk a Sarokház panzióban. A repülős út előtt. És a kocsit is ott parkoltattuk arra a hétre. jó helyen van. Közel a reptér. Elektromos autókkal végzik a transzfert. Jók a szobák, jó az étterem. Rugalmas személyzet. A fedett parkoló kicsit poros a kőszórás miatt, igy a kocsi sem marad tiszta. De ez elenyésző.
2022. június 19.barátokkal járt itt 5565 éves születésnapot ünnepeltünk a Famousban. Nagyon hangulatos hely, Még nem jártunk itt. Rendkívül udvarias kiszolgálás. Kicsit tartózkodva rendeltük meg a Rossini bélszínt, mivel még nem ettünk ilyet. Nagyon ízletes volt, puha mint a vaj. Hozzá ceruza bab, steak burgonya. Szarvasgomba társaságában. Meg a libamáj!
Érdekes
2022. június 4.barátokkal járt itt 45Úton hazafelé néztük meg a várat. Érdekes vár. A felújításba bekerült egy -két nem oda illő, modern anyag. Viszonylag szerény vár, de rendezvényekkel próbálják ellensúlyozni. Kicsi, gyorsan végignézhető-
2022. június 4.barátokkal járt itt 55Utunk során megtekintettük a Recski nemzeti emlékparkot. Még mindig lehangoló látvány. Milyen kegyetlen emberek voltak. Aki szertné jobban értékelni jelenlegi helyzetét, nézze meg a parkot.
2022. június 4.barátokkal járt itt 555 napos siroki kirándulás alkalmából tekintettük meg a várat. Már régebben voltunk, de gondoltuk, megnézzük újra. Még mindig érdekes, főleg ha a szemben lévő sziklákat is meglátogatjuk.
2022. június 4.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Baráti társasággal, haza úton tértünk be az étterembe. Elő kiválasztott hely volt. lehetne saját parkolója!
A hely barátságos. A személyzet gyors, kedves. menü is választható lett volna, de mi étlapról kértünk. Rendkívül gyorsan jött az ebéd. Kicsit furcsálltuk is. Az ételek finomak voltak és nagy adagok.
A Siroki vár megtekintése után tértünk be egy ebédre. Előre kinézett hely volt. Az értékelések alapján. Nem csalódtunk. Hangulatos hely. Gyors kiszolgálás. Megfelelő ár érték arány. Ami nem tetszett, lehetne a sóval óvatosabban bánni a sték burgonyán. Egyébként ízletes ételeket kaptunk. Menű is kapható.
2022. június 4.barátokkal járt itt 555 napra béreltük ki a Tóbik vendégházat a szomszédjainkkal. Nagyon jó helyen van. Szép környezet. Szép kert, kényelme s szállás- kedves vendéglátók. Minden igényt kielégít. Az apartmanok külön bejáratúak. saját főzősarokkal. Van egy közös nagy étkező konyha, nappalival. Csak barti társaságoknak adják ki. Így idegeneknek nem kell kerülgetni egymást