2016. október 31.barátokkal járt itt 55 OKT23. én érkeztünk a hotelbe ez eső meglepetés okkor ért mikor felmentünk a 401-es szobába. Ott derült csak ki hogy egy lakosztályt kaptam gyönyörű rózsacsokorral és üdvözlő levéllel a kandalló előtt álló asztalon csak engem várt. A lakosztály csodálatosan szép és tiszta volt. Mikor kimentünk a hatalmas erkélyre a látvány amit látunk elbűvölt.
Nem tudtunk betelni vele. A Dunakanyar csodálatos látványa és körülölelő hegyei nagyon nagyon nagyon szép . A vacsora és a reggeli bő választékú és nagyon finomak . Itt mindenki megtalálja a neki tetsző ételeket. A szauna terem nagyon szép van gőzszauna száraz szauna illat szoba csodálatos, só szoba váltó vizes lábfürdő . Tökéletes! rendeznek ping-pong versenyt amire a sógorom is benevezett és harmadik lett. Még lovagi Oklevelet is kapott a szervező hölgytől. Saját cukrászuk készítette a születésnapi tortámat. Köszönet érte nagyon szép és finom volt. A kiszolgálás 1-ső ossztályú nagyon kedvessek. Boldog vagyok hogy ezt a csodát a HOTEL SILVANUSBAN megélhettem . Köszönet mindenkinek! Ágota