2021. november 9.barátokkal járt itt 45 Nyár legelején szálltunk meg 2 éjszakát az egyik bungallowban. A 4 ágyból kettő a galérián volt, nem külön helyiségbne. A felújított fürdőszoba várakozáson felüli volt. Az ágyak viszont mintha még a szocializmus korából maradtak volna itt. Cserébe a tévé nagy, síkképernyős, a kis konyha és étkező a mi céljainkra megfelelt.
A szállodábna elfogyasztott reggeli a teltház miatt elég zsúfolt érzetet adott, a választék lehetett volna szélesebb, de minden alapdolog megvolt (tojásrántotta, virsli, lekvár, felvágott, sajt). Az ételek frissek voltak, a szállás tiszta. A wellnessben nem voltunk.
2017. szeptember 20.gyerekekkel járt itt 55 Gyerekekkel és nagyszülőkkel töltöttünk el 2 éjszakát itt. Kétszer is módosítanunk kellett az időpontot, mindkétszer készségesen segítettek benne (ingyen - a kuponos oldalról ugyanezt nem mondhatom el :s) A várakozásunkat jócskán meghaladta a szálloda, ugyanis kedvezményes volt az ár és elég külvárosi az elhelyezkedés, így nem voltak magas elvárásaink.
Az étel hibátlan volt, a wellness részleg tágasabb, mint vártuk, a személyzet pedig kifejezetten segítőkész és kedves. Bár az egyik este esküvő és nagy lagzi volt a szállodában, ez nem volt zavaró sem a vacsoránál, sem az esti pihenésnél. A bowling és a biliárd sem csak mutatóban van, tartozik hozzá egy bár is, így valódi szórakozást nyújt este. Kényelmes ágyak, tisztaság, szíveslátás fogadott bennünket, így a hosszú utazás ellenére szívesen visszatérünk máskor is. Bátran ajánlom
2014. október 8.családjával járt itt 35 A személyzet segítőkész és kedves volt, a panzió hangulatos, tiszta, az ágynemű és a berendezés megfelelő. Kiválóan megközelíthető, sétatávolságra számos látnivaló és program megtalálható. A reggeli elmaradt a várakozásunktól, közepes választék mellett csalódást okozott, hogy nyilvánvalóan a Lidliben vásárolt termékek kerülnek az asztalra szépen tálalva.
A szoba ablaka a főútra nyílt, csukott ablak mellett nem volt zavaró a zaj, még éjszaka sem a közeli szórakozóhelyek mulatozó vendégei ellenére, szellőztetni viszont nem lehetett. A tévé képe nagyon gyenge minőségű volt a szobában és az étkezőben is. A jakuzzi vize és a levegő hőmérséklete sem volt elég meleg. Összességében közepesre értékelem, sokat javítana a pihenés minőségén, ha csendesen tevékenykedne a személyzet kora reggel. . .