2023. július 6.a párjával járt itt 55 Szoba kenyelme, az etterem sokszínűsége a szemelyzet kedvessege a wellness kivalosaga mind 5 csillagot erdemel, nem sokara 3. x megyünk most hosszabb időre a 3 nap 2 ejszska nagyon keves ebben a kellemes szallodaban. Ami picit negativum a lift kenyelmes nagyon lassu es gyakran kell hivni hogy célt érjek.
Ajanlom akinek a to vize megfelel de a toban nem erzi jol magát, mint én, itt a szallodaban medenceben a to vize is megtalálható. Szuper minden, renelem neg több pozitivummal térünk haza julius végén!
2018. július 25.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A hotel nagysága miatt nekem picit túlzsúfoltság érzésem volt a telt házzal üzemelő hotel. Elhelyezkedése kiváló átjáró a városi strandra és a wellness részlegbe ajánlott korán lemenni hogy szabad napágyat találjon az ember, nagyon nagy probléma hogy ugyan ki van írva hogy tilos mégis sok a lefoglalt napágy holott egész nap a vízben tartózkodnak.
egész családoknak külön külön a elfoglalt ágyak. A tisztaság megfelelő, viszont az élményelemek meghatározott időben ideig működnek amit szintén elfoglalnak egyesek órákra így képtelen igénybe venni a masszírozó illetve egyedi élményelemeket. Az étteremben a szálloda telítettsége miatt elég nehéz a svédasztalhoz hozzájutni, és a közlekedés a tányérokkal és a kulturált étkezést is hiányoltam egyes asztaloknál, persze ez nem a hotel illetve a személyzetre nézve negatív. A kiszolgálás az asztal leszedés gyorsan és kedvesen történt holott nem könnyű a vendégek köz közlekedniük. A svédasztal változatos és ízletes ételeket kínál, az előételtől a desszertig és a gyümölcsig. Kisgyermekeseknek bébiétel , óvodásoknak kisiskolásoknak gyereksziget ahol úgynevezett "gyermek kedvence" ételeket kínálnak. A szoba kényelmes erkélyes légkondis , és a fürdőszoba is el van látva mini kozmetikummal. A széf kezelése egyszerű garantálja az értékek biztonságát.
2017. december 14.a párjával járt itt 55 Ajándékba kaptuk a párom nővérétől Ő pesti és egy igazán elegáns ajándékkal akart nekünk kedveskedni. Sikerül neki az ételek finomak ízletesek voltak a kilátás pedig feledhetetlen gyönyörű fővárosunk a lábunk előtt hevert ami tényleg egy életre szóló látvány a vidéken élőknek!
Tiszta tágas igazi panorámás étterem , a személyzet a vendégért él kedvesek udvariasak , mint minden más helyen itt is érdemes foglalni előre hogy az asztal biztosítva legyen. Az adagok mint írtam elegendőek és ízletesek ,a magyar ízeknek megfelelően elkészítve és étvágy gerjesztően tálalva. A étterem előtt ingyenes parkolási lehetőség. Aki nem kocsival érkezik igénybe veheti a sommelier segítségét a borok terén a választott ételek mellé. Desszert választéka is elegendő a hangulatos vacsora zárása ként. Mentünk , Ott voltunk, Visszamegyünk! !
2017. november 14.a párjával járt itt 55 Vapiano mióta egyszer bele csöppentünk ebbe a friss csodába azóta Budapesten is ellátogattunk az össze éttermébe sőt Belgrádban is megcsodálhattuk az olasz temperamentumos kiszolgálás és az étel elkészítését. A friss hozzávalók már olyan elcsépelt szó hogy a tészta gyártást is ott és sk készítik kiadagolva tárolják akkor főzik és keverik tálalják és szervírozzák.
Gyorsaságból jeles látványnak és az ízlelőbimbóknak pedig élvezetes, minden egyes falat. Az adagok elegendőek laktatóak akár egy salátával is degeszre eheti magát a vendég. Italokból is széles a választék , desszerteknek is nehéz ellenállni. Nem csalódtam még egy Vapianaoban sem:)Minden a éhes vendégért szlogent megérdemelnék!
2017. szeptember 11.a párjával járt itt 55 A frissen készült ételek színes skáláját megtalálni és a tanuló séf is gyakorlott mozdulatokkal készíti el az ételeket , nagyon jó a elkészült étel hívó korong, hangot is ad és villog is. A tésztakészítő gép is látható külön adagokban vannak a tészták ott kerülnek kifőzésre nincs eláztatva és szét főzve igazi "al dente"
Pizzákból is van választék tengeri herkentyűstől a klasszikus Margarita pizzáig.
Feltét megfelelő arányban van a tészta kitűnő mind az íze mind a sütése. Kellemes légkondis helyiség a formaruhákba öltözött személyzet kedves és udvarias fiatalokból áll a személyzet. A desszert és a kávé pultban elégséges választék és szemet gyönyörködtető pohárkrémek illetve tortaszeletek várják az ínyenceket. Mosdó tiszta ellátva a szükséges tisztító szerekkel. Egyetlen egy negatívum csupán hogy a csúcsidőben délidőben a várakozás kicsit hosszú volt. Próbálja ki mindenki aki az olasz konyha kedvelője!
2017. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 55 Velence a magyar Velence egy egész városnyi terület élmény elemekkel fűszerezve medencék tömkelege, a tavon a szél tombolt és a nagy üvegtáblákon át a jakuzziból néztük a szörfösöket akik kimerészkedtek a nyílt vízre! Kint is bent is színes naplózó ágyak sorakoznak mindenki talál kedvére valót.
Az öltözök illemhelyek tiszták tágasak jól felszereltek. Gyerekeknek a kinti játszótér biztonságos és sok játék elemet kínál. Az étteremben étlapról iilletve svédasztalról is lehet választani ízletes finom falatok az előételektől a desszertekig,levesek,húsok köretek saláták,8 fajta desszert sütemények,pohár krém. Amint negatívumként említenék meg az hogy az élményelemekre várni kell és nincs kiírva sehol hogy mennyi percenként indítják el,és melyiket! A vizitornás lányok kitettek magukért jól megmozgatták óránként a vendégsereget! Köszönöm Visszamegyünk!
2017. augusztus 11.a párjával járt itt 55 Tavalyi Azúr Hotel egynapos wellness látogatása után döntöttünk az idei év több napos nyaralását a Siófoki Azúrba visszalátogatva töltjük. Nagy meglepetésünkre az éttermet átépítették átalakították nagyon exkluzív és hangulatos étterem illetve büfé szigetet varázsoltak a megálmodók.
Az étel kínálat is bővült és szerintem az ízvilág is változott sokkal több a gyomor kímélő egészséges étel , persze aki tele akarja tömni a pocakját az is megtalálja a neki való kondért! A szobák és a wellness körüli apartmanok tágasak jól felszereltek semmiben sincs hiány, takarítás is napi szinten alaposan végződik. A forróság ellenére a parton az árnyas fák és a gyerekeket kifeszített napvitorlákkal védik. Balatonról is pár szót a víz minősége tökéletes rengeteg embernek nyújt feltöltődést pihenést a legnagyobb tavunk! Azúrka számos program lehetőséget kínál hétvégenként artista növendékektől a Dj. -ig partyzni vagy csak részt venni bárhogy döntsön a kedves vendég,délutáni "vizibalett"-et nem kihagyni jó zenére alaposan lemozogni a büfében felszedett kilókat!
2016. augusztus 9.családjával járt itt 55 Júliusi főszezonban a nyár legforróbb napját tölthettük el ebben a csodálatos szállodában. Tágas és a tömeg eloszlott nem volt sehol nyomorgás a benti pezsgőfürdő víz hőfoka tökéletes volt a lazuláshoz. Kinti medence tisztasága ragyogóan tükröződött a napfényben.
Negatívumnak egyet tudok leírni a kinti teraszon sokat kellett várni a "strand" kajára ami egyszerű HotDog és Sültkrumpli volt:( Friss volt finom volt de majd egy órát vártunk rá. Öltözők WC tisztaságával sem volt gond úgy láttam elegendő "tanuló" segítkezik a napi rutin feladatok elvégzésében a medencék és az öltözők takarításában. Programnak klassz volt a "vizibalett"élvezettel követtük az utasításokat a medencében!
2016. május 11.a párjával járt itt 55 Adventi vásár idején szálltunk meg ebben a szállodában. Maga a nyugalom, a felpörgött vásári hangulatból és a hidegből jó volt megérkezni a jó meleg csendes szobába. Régi kolostori berendezés az aprócska szobával de annál kényelmesebb ággyal és kádas fürdővel igazán otthonossá barátságossá tette az ottlétet.
Tisztaság uralkodott mindenütt. Recepción a hölgy kedves barátságos volt, a vacsorát a közeli Pab-ban fogyaszthattuk el előre leírt menü szerint, a másnapi reggeli viszont a szállodában volt, ami szintén bőséges és friss volt! Kellemes élményekkel karácsonyi hangulattal tértünk haza!
2016. május 11.a párjával járt itt 55Olaszországban sem ettem ilyen finom pizzát amit az étterem kínál!
Felszolgálás kedves gyors , tisztaság is rendben van,hangulatos nem zsúfolt, gyorsasággal sincs probléma:)Egyszóval jó szájízzel távoztunk és visszatérünk:)Nyári hónapokban van pár asztal kint a szabadban is , sajnos a járdán mivel kerthelyiség nincs kialakítva de szerintem lenne rá igény.