2023. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 15 Ismeros ajánlására látogattuk meg az éttermet. Csipos levest ettem,ami kinézetre sem volt gusztusos. Húsleves lében úszott párolt gomba,párolt csibehús meg párolt paradicsom amik félig nyersek voltak,mintha egyenest a kertbol hoztam volna be. Gondoltam a második fogás jobb lesz,nem lehet mit elrontani egy csibehúson,de lehet. . . .
. . Teryaki csibe rizzsel,amiben minden második húsdarab rágós volt és nem lehetett megenni. Hiába az alacsony illetve elfogadható ár ha silány minoséget adnak vagy pedig ehetetlen és ugyanolyan éhesen megy haza az ember ahogyan érkezett. Kifizettem pedig nem kellett volna,egyenest vissza kellett volna vitetnem a pincérrel. A fizetés után tájékoztattam a pincért a hús állagáról mert ugye az sem tunt fel nekik hogy a kedves vendég miért nem ette meg sem a levest sem a második fogást.
2020. július 28.családjával járt itt 25 Az etterem kivulrol csabito, mivel kozvetlenul a parton fekszik,de ez csak atveres. Rendeltunk 2 pizzát,azt is nagy nehezen. Az etlapon 5 pizza szerepel es ok olasz etteremnek mondjak magukat. A pizzan 4szelet sonka,sajt es fuszer. . . ennyi. Uditobol 2 dl sem lehet kerni,kihoznak 4dl-t. Az asztal piszkos,morzsak, nincs letorolve annak ellenere, hogy mi voltunk az egyeduli vendegek.
A tulajdonos meg a pincerek a barpultnal csevegnek,ott beszelik ki a vendegeket a fulem hallatara. A tulaj kiseloadast tart,hogyan kell a vendégekkel ,,banni,,. Ez meg foleg kiabrandito. Ilyen ember ne nyisson ettermet,ahol az alapveto illedelem,tisztelet sincs meg. A szamlazaskor pedig meg van kepe megkerdezni,hogy minden rendben volt-e. Mivel siettunk ezert sajnos nem volt idom alaposan kioktatni ot. Ilyen ettermek csak azert nyilnak,mert azt hiszik hogy a jo fekves,part,Balaton az majd mindent visz?
2020. július 28.családjával járt itt 25 Hetvegi kiruccanas a csaladdal. Sose voltunk itt,megfogott elso latasra,hogy sokan ebedeltek itt,gondoltuk biztos jo hely. A kornyezet kivulrol csalogato,a to,a halak,de mikor leultunk akkor vettuk eszre,hogy bizony felújításra szorulna a hely. A termesko feljott,kifordult itt-ott a helyerol figyelni kellett,hogy hova lepunk.
A fiam majdnem felborult a szekkel, mivel a szek laba rovidebb volt ugyanez a helyzet volt az asztallal is. Az etel is egy csalodas,petrezselymes krumpli,camember sajt,sotlan,petrezselymet alig latott a sajt ize fura volt. A sima kirantott sajt hasabburgonyaval sem volt nyero. A tatármártásnak mondott valami pedig egy tejföllel felhigitott hig le volt. Csak a citromos limonade izlett. Harom embernek hus nelkuli kajaert pedig elkerni majdnem 10ezer forintot pedig becsapas mester fokon. Ide se jovunk tobbet.
2019. július 16.családjával járt itt 45Csaladdal toltottunk el 2 napot,kellemes hely,jo megkozelithetoseg,a to kozel van.Az etkezes nagyon rendben volt,nagy, gazdag boseges valasztek.Mindig jol laktunk.A szemelyzet kedves,segitokesz.programokat ajanlottak,megkerdeztek mindennel megvagyunk-e elegedve.
Kellemesen meglepodtunk,meg biztos hogy visszaterunk ide.
2019. július 13.családjával járt itt 25 A csaladunk nyaron betert egy finom ebedre-vagyis ez volt a cel. Gyanus volt ,hogy del van es az etteremben kevesen voltak. Mindegy leultunk, mert ehesek voltunk es regen 4 evvel ezelott a hely megfelelo volt tehat most is ezt vartuk. A parom menut rendelt,a fiam pulykamellet fuszeres burgonyaval. Kihoztak a bablevest-amihez kenyeret nem hoztak-de miert?
? ? . Kertunk,hoztak is,de a parom a szagarol eszrevette ,hogy peneszes. Megneztuk egyesevel es tenyleg. Hivattam a pincert,nezett ertetlenul,hozott masik kosarat,amiben felig kiolvasztott kenyerszeletek voltak. Addigra a bableves is kihult. A menu foetele gomba rizzsel,ami szinten megmaradt szaraz rizs volt-nem friss-eztallagaban,izeben eszreveheto volt. A fiam koretkent fuszeres burgonyat rendelt, helyette hasabburgonyat kapott. Azt is szova tettem mi nem ilyet rendeltunk. A fizetesnel sem egy elnezest nem kaptunk-csak a burgonyar nem szamoltak fel. Kerdem en-egy etteremben nem tartanak napi szinten friss kenyeret? nem foznek friss koretet? ? Itt nem egy belszinrol van szo,hanem egy 300 forintos kenyerrol-amivel az etterem jo hirnevet rontjak-mar ha valamikor volt ilyen. Soha tobbet ide,nem ajanlom.
2016. július 28.a párjával járt itt 55A hely kivulrol es belulrol is nagyon szép,latni hogy adnak a kinézetre. Gondolom nagy elony ,hogy a fout mellett vannak,igy sok turista is betérhet. A pincerek az ajtoban várnak,hellyel kinalnak. A kiszolgálás gyors,szinte meglepodtem olyan gyorsan kihoztak az ételeket. Még meg is kérdezték hogy ízlett a kaja. Teljesen rendben van a hely. Az ár érték is elfogadhato.
2016. július 4.családjával járt itt 55 Vadonatúj szálloda,jo elhelyezkedéssel. A szobák kényelmesek,a furdoszoba is valoban 4*. Mivel új,még minden szép. A szobát megkaptuk ido elott,jo pont. Az étterem is tiszta,új,az ételek rendben voltak,a pincérek figyelmesek,folyamatosan leszedik a tányérokat. Vacsoránál megtalálhato az étkezésnél a hal,-csibe-,marha-tésztaféle.
A reggelinél viszont csak sult tojás volt 2* is,nem volt bundaskenyer,tukortojás. jo hogy egybe van épitve a furdovel,igy szabad az átjárás a szalloda és furdo kozott naponta tobbszor is. Osszeségében megfelel a 4*-nak.
2016. június 10.a párjával járt itt 45 A szálloda nagyon jo helyen fekszik,konnyen megkozelitheto. A szoba átlagos,semmi kulonleges. Viszont az étkezés az már 4*. Nagyon nagy választék,eloételek,foetelek,koretek,desszertek,mindenbol enni kell. Kissé sokan vannak a vacsorakor,így tumultus van az asztaloknál. A középkori lakoma jo otlet,már ami a produkciot illeti,de a lakoma nem nagy szám.
Ott nem laktunk jol,idegenekkel ulni egy asztalnál egy kacsacombal,hát az étteremben jobban tudtunk volna enni. Egyszer ki lehet bírni,de legkozelebb ezt az atrakciot mar kihadjuk.
2016. június 3.a párjával járt itt 55 Végre egy szalloda,ahol az étkezés kiérdemli a 4*-ot. Kellemesen csalodtam,nem hittem hogy ennyi választék lesz az étkezésben. A furdo is jo,sok medencével. Az internet is tokeletes,nem akadozott. A negatívum,azt hittem nem lesz,de:a szobánk a konyha felett volt,így minden tepsi-lábas zorgést,mosogatást hallani lehetett,ami nem kellemes.
Vagy becsukják a konyha ablakot,ajtot,vagy ott nem kellene szobát kiadni,a szemelyzet alattunk beszelget,cigizik. A bonusz pedig hajnali 3-kor kovetkezett,amikor megerkezett a pékség autoja és elkezdett pakolgatni a ládákkal plusz még az auto rádioja is szolt. Ez volt masnap éjjel is,még jo hogy csak 2 napot voltunk. A masik negativum,hogy egy szállodában ne lehessen alap csatornákat fogni,tv2,rtl,amikor ez egy alap digi csomagban is benne van. Kár,hogy ez a szálloda egy eldugott faluban van,egy kisebb varosban még nagyobb sikere lenne. Amugy kellemes meglepetés a kaja terén egy faluhelyen,máshol varosban fekvo 4*-ban nem hozzak ezt a szintet.
2016. május 12.a párjával járt itt 55Egyszeruen fantasztikus.Már az illatokkal becsábitanak az étterembe.Akárhányszor voltunk itt,mindig jokat ettunk.Ajánlottuk az ismerosoknek is,akik szintén csak dicsérik.Azota ,ha tehetik ok is itt esznek.Csak az a negativum,hogy dél korul rengetegen vannak,igy egy kicsivel tovabb tart a kiszolgálás.