2021. december 12.családjával járt itt 15 A Gundel újranyitása egy óriási csalódás. Az új üzemeltető azt hirdeti, hogy a Gundel mindenkié. Ezt, úgy tűnik, középszerűséggel és amatőrséggel próbálja elérni. Az ízlés kérdése, hogy valaki jó ötletnek tartja az ország egyik első számú éttermének lényegében megszüntetését és kávéházzá alakítását.
De ha már így történt, akkor azt lehetne igényesen csinálni. Egy kávéházban is le kell tenni valahová a kabátot, ott sem jó ha az étel hideg és a hús rágós. A pincérek igyekeztek, de legalapvetőbb dolgokkal sincsenek tisztában. A mosdókban nincs WC papír vagy kéztörlő. Úgy tűnt itt bárki dolgozhat, akár a konyhán, akár felszolgálóként . Így már új és valós éttermet nyert a Gundel mindenkié jelszó! Nagy ívben kerüljék el!
2019. február 10.gyerekekkel járt itt 15 A hely sokáig elég jó volt, de nemrég elment a kiszolgáló-pultos-pincér Emese. Az új kolléga sajnos nem alkalmas a feladata ellátására. ELfelejti a megrendeléseket, mást készítenek vagy nem késztik el, amit kértél. A mellett, hogy alkalmatlan a feladata ellátására még önérzetes és sértődékeny is. Sajnos teljesen tönkre teszi a helyet.
A tulajdonos sem úgy áll már a dolgokhoz mint régen. Ebédidőben gyakran nem kapható saláta vagy egyéb alapvető dolgok az étlapról. Mostanában nem tudtam úgy menni, hogy tudtam volna azt rendelni, amit ki volt írva, mert egyszerűen nem volt. Kár, pedig jó hely volt.