Akron

Akron adatlapja

8Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2016.05.30
Utoljára itt2020.08.15

Néhány kiemelt értékelés

2016. május 30.a párjával járt itt
A terasz nagyon kellemes, szép kilátással. A felszolgáló nagyon kedves és készséges volt. Viszont vicces, hogy csak az egyikünknek hozta ki az ételt és mintha meglepődött volna, hogy ketten ülünk az asztalnál. Az én adagomról elfeledkezett(? ), azt később kaptam meg. Pisztrángot kértünk.
Kiváló 2018. február 19.a párjával járt itt
Nagyon elégedettek voltunk mindennel. A wellness részleg a szaunákkal nagyon jó. Korán reggeltől késő estig rendelkezésünkre állt. A reggeli kiváló, a gyerekjátszóház még a felnőtteknek is remek, és persze még ott vannak a tavak és a kalandpark. Mindezen felül ami szembetűnő volt az az átlagon felüli rend és a tisztaság.
2018. május 18.gyerekekkel járt itt
Mint szálláshely nem ad túl sok szolgáltatást, de árban sincs elszállva. A recepciósok furán egykedvűek, de azért segítőkészek. Az elhelyezkedés nagyon jó. Szép és hangulatos a kert. Áprilisban még nem voltak programok, de nyáron gondolom nem a zavartalan alvásról szólnak az éjszakák . . . elnézve a hatalmas bárt és kerthelyiséget.