2022. február 21.barátokkal járt itt 55 Nagyon kedvelem a hotelben eltöltött napokat. Másodszor voltam ott Önöknél. Először a férjemmel (2020 augusztus) , másodszor a barátnőmmel voltunk ott. Férjem sajnos meghalt, és így a barátnőmet kértem meg jöjjön el velem. Ő is nagyon jól érezte magát. Sajnálom, hogy először nem mondták, hogy kaphatok kedvezményt a második ott tartózkodásnál, és hogy milyen módon.
De ez nem tántorít vissza attól, hogy ne térjek vissza Önökhöz. Kedveltem a szobát, (egyszerű de kedves), kedves és szolgálatkész a személyzet. Az ételek, ízletesek, változatosak gusztusosak. Bőséges reggeli, és vacsora volt. Visszatérünk Önökhöz, és elhívjuk a barátainkat is.
Park Hotel Gyula válasza
Kedves Visyné Gazsi Rozália!
Nagyon köszönjük a kedves szavakat. Örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat nálunk. Legközelebb is szeretettel várjuk Önöket szállodánkban.
2022. március 5., , Park Hotel Gyula
2020. augusztus 16.a párjával járt itt 55 Szeretettel Üdvözlöm Önöket! Kedves fogadtatásban volt részünk amikor megérkeztünk. Ez a kedvesség egész Önöknél töltött időre érvényes volt. A szoba egyszerű, de megfelelő volt. Az ellátás, az ételek és a kiszolgálás mind nagyon jó volt. Szívesen fogom ajánlani ismerőseimnek és gyermekeimnek. Csodás szép élményekkel gazdagodtunk.
Ez a jó és kellemes érzés Önöknek is köszönhető, hiszen mindent megtettek annak érdekében hogy jól érezzük magunkat! Köszönjük! ! ! !
Park Hotel Gyula válasza
Kedves vendégünk!
Örömmel olvastuk a kedves sorokat. Nagyon szépen köszönjük, hogy minket választottak kikapcsolódásuk helyszínéül. Reméljük mielőbb újra visszatérnek szállodánkba.
2020. augusztus 18., , Park Hotel Gyula