2014. január 1.a párjával járt itt 55 Sajnos csak 3 napot / 2 éjszakát / töltöttünk itt a férjemmel. Nagyon jól éreztük magunkat. Nem a legújabb berendezésű a szálloda,de ez nem okozott kényelmetlenséget. Nagyon jó helyen a Hévízi-tó közelében helyezkedik el. Jó volt,hogy egy közeli másik szálloda wellness részlegébe is kaptunk belépőt,ahová kényelmesen át lehetett sétálni.
Hévízen már többször jártunk,csodálatos hely. Áprilisban voltunk itt,és ugyan tavaszra számítottunk,de nagy hóesésben érkeztünk meg. De így is csodálatos volt.
2014. január 1.gyerekekkel járt itt 45Én először jártam itt,de a gyermekeim már többször ebédeltek ebben a vendéglőben. Én egy kicsit zsúfoltnak találtam a helyiséget. A kockás abroszos, házias jelleg tetszett. A kiszolgálás is megfelelő volt. Az étel is finom volt,csak a burgonya köret amit a "nagyi receptje szerintinek" tituláltak / lehet,nem pontos az idézet/egyszerű sült hasábburgonya volt. Ettől eltekintve jól éreztük magunkat.
2013. december 27.barátokkal járt itt 45 2013. áprilisában jártunk itt. Nagyon jól éreztük magunkat,a szállás megfelelő volt. A reggeli nem volt túl változatos de azért elfogadható,inkább a reggeliző helyiség mérete volt szűkös. A fürdő és a környék csodálatos. Hatalmas sétákat tettünk a környéken.
Egyetlen problémánk volt,hogy mivel családi házas környezetben van a szálloda,gyakran elég erős istállószag terjengett a levegőben,ilyenkor be kellett zárni az ablakokat. Összességében azért így is nagyon jól éreztük magunkat. Elképzelhető,hogy máskor is eljövünk ide.