2017. január 23.gyerekekkel járt itt 35 Tavaly már jártam a hotelben a családommal, de idén ismét megpróbáltuk anyósomék ösztönzésére. Igazából nagy változások nem történtek. Az étkezés az, ami szerintem még meg tudja tartani vendégkört, ugyanis a két medencén és szaunán kívül egyéb szolgáltatás gyakorlatilag nincsen.
A wifi csak a recepció 5 méteres körzetében működik, a 20 cm átmérőjű tv-ben leginkább csak hangyaháború van. Szőnyeg továbbra sincs a szobákban, se hajszárító. Az ágy még mindig szörnyű. Hideg tél lévén, a radiátor ontotta a hőt, de igyekezet így is hiábavaló harcnak bizonyult az ablakok felől beáramló hideggel szemben. Pluszpontként értékelem, hogy pénteken az érkezéskor ki volt téve a recepción forralt bor és forró tea. Más kérdés, hogy a összeborozott terítő és a bögrék nyomai még vasárnap is ott díszelegtek a recepció melletti asztalon. Legutóbb még volt az első emeleten egy törött csocsóasztal és egy biliárd felszakadt filccel, valamint pingpong asztal. Mostanra azok is eltűntek. Nem mondom, hogy nem ajánlom senkinek, mert ha a pénz az első, akkor ez olcsó, menjetek. De ha egy kicsivel is ki tudjátok egészíteni, menjetek máshová.
2017. január 2.gyerekekkel járt itt 55Egyhetes nyaralás alatt az étteremmel szemközti apartmanházban szálltunk meg, így az étkezést az étteremben oldottuk meg. Maximálisan elégedettek voltunk, akár étlapról, akár menüt ettünk. Előre tudtunk menüt kérni, amikor nem tudtunk átmenni (elaludt a gyerek), áthozták nekünk. A személyzet, a tulajdonos, mindenki nagyon kedves és segítőkész. Azóta többször jártunk ott, mindig ugyanazzal a minőséggel találkoztunk.
2017. január 2., csoporttal járt itt 55 Baráti társaságunk (15 felnőtt, 7 gyerek) döntött úgy, hogy szilveszterre lefoglaljuk a teljes panziót. Már a szervezés és előzetes egyeztetések is gördülékenyen folytak, az ottlétünk alatt pedig maximálisan ki voltuk szolgálva. A reggeli változatos, bőséges. A szilveszteri vacsora egyszerűen fantasztikus volt.
A gyerekeknek hoztak a vendéglátók játékokat, foglalkoztatókat, a személyzet nagyon segítőkész volt. A fürdő kicsit messzebb esik (20 perc séta, 3 perc autóval), de az megoldható. Közösségi tér, ebédlő, a tetőtérben a szobák, saját parkoló. Visszatérünk még!
Érdekes
2016. július 27.gyerekekkel járt itt 45 Egy hetet töltöttünk el a családdal Gyomaendrődön, ahová beutalóval, célzottan gyógykezelések miatt mentünk. A fürdő nagyon barátságos, már-már családias, nincsenek meg a számomra bosszantó, nagy strandokra jellemző tömegnyomor és személytelenség. Itt már második nap nevén szólítják az embert a kezelések egyeztetésénél, a személyzet kedves, a környezet tiszta.
Masszázst, tangentort, szénsavasfürdőt, gyógytornát vettünk igénybe. 2 éves kisfiamnak is maximálisan megfeleltek a medencék. Még úgy is elégedettek voltunk, hogy 7-ből 6 nap esett az eső. A fedett medencék kárpótoltak minket. Csak ajánlani tudom.
2016. július 27.gyerekekkel járt itt 55A családommal ünnepeltük itt a kisfiam születésnapját egy szombat délben. A terasz egészen hangulatos, bár lehetett volna rendezettebb. Az ételek ár/érték arányban rendben voltak, bár a gyümölcsleves egyértelműen mű volt (szerintem júliusban már meg lehetne oldani idénygyümölcsből). A tálalást kiemelném, kimondottan ízléses volt. Összességében pozitív a benyomás, elégedett volt mindenki.
2016. május 31.gyerekekkel járt itt 55 A családommal látogattunk Pécsre, az első este programja volt a Főnix, de végül minden este itt lyukadtunk ki. Imádtuk a pizzákat, tésztákat, desszerteket. Másfél éves kisfiúnkat is maximálisan figyelembe vették, kiskanál, etetőszék, figyelmesség. A palacsinták isteniek, külön ajánlom mindenki figyelmébe.
Nagyon tetszik, hogy több zenésznek is van itt saját pizzája, amit lehet kérni, nagyon ötletes, ízletes formációk.
2016. május 11.gyerekekkel járt itt 55 A családommal jártam itt, egy hétre jöttünk Pécsre, a záróakkord volt az itteni ebéd. Nem olvastam ajánlásokat a vendéglőről, a játszótér miatt mentünk fel a Tettyére, és itt kötöttünk ki. Kitűnő választás volt. Hatalmas kerthelyiségben ültünk le, ami lévén vasárnap 12 óra környékén jártunk, elég hamar tele lett.
Sok pincér van, mind fürgén dolgoznak, a konyha is szaporán dolgozik. Kedves kiszolgálás, figyelmes személyzet. Nagyon finom húsok, nagy adag leves, összességében isteni jót ettünk.
2016. május 11.gyerekekkel járt itt 55Átutazóban voltunk Kecskeméten, ahol az állatkert után szerettünk volna valahol gyorsan megebédelni. GPS ezt az éttermet dobta fel, és milyen jól tette. Kicsit menza jellege volt, de annak minden pozitívumával. Menüs rendszer van, 2 leves, 3 főétel, desszert. Nagy adagok, nagyon jó házias ízek, rendkívül kedves és segítőkész idős pincér bácsi.
Azonnal megkaptuk az ételeket, maximálisan azt kaptuk, amit vártunk.
2016. május 11.gyerekekkel járt itt 45 A Hotel Agorában szálltunk meg a feleségemmel és a kisfiammal. Értelemszerűen a reggelit és a vacsorát itt fogyasztottuk, sőt egy ebédre is itt került sor. A kiszolgálás kedves volt, a választék pont ideális. Az ételek kimondottan háziasak. Kóstoltunk pizzát, az édesanyám által sütött vastagtésztás házi pizzát idézte.
Ettünk olasz és sopszka salátát is, húslevest, töltött csirkemellet körettel. Minden nagy adag volt, emberi időn belül elkészült. Elégedetten álltunk fel minden alkalommal.
2016. április 19.gyerekekkel járt itt 25 Egy pécsi hét után átutazóban szálltunk meg a családommal a hotelben. Alapvetően nem szeretek kritizálni, pláne nem negatív véleményt írni, de jelen esetben a tényeket közlöm és csak azért nem húzom be, hogy nem ajánlanám senkinek a hotelt, mert biztosan van olyan, akinek a szűkebb büdzsé miatt ezek a feltételek is megfelelnek.
Viszont úgy gondolom vannak dolgok, amik függetlenek a kifizetett összegtől. Nem volt sem pohár a szobában, sem szappan a fürdőszobában. Hűtő egyetlen egy van az egész szállodában, az első emeleten, a folyosón. A kisfiúnk folyamatosan labdázott, emiatt többször az ágy alá kellett bújnom. Találtam ott egy fél kiflit. Az ágyak iszonyatosan recsegtek. A törölközők pecsétesek és foszlottak voltak. Pozitívumként tüntethető fel a saját parkoló, illetve a szauna/gőzkabin.