2014. január 28.barátokkal járt itt 55 Én kutyás vagyok. És vidékről, kis faluból származom, ahol több volt a macska, mint a minimálbér. Ám ennek ellenére, a pesti barátok meglátogatásakor abszolút felüdülést jelentett a cicás kávézó. Maguk a macskák csak kezdetben viccesek, később persze ők is megunják a simogatást, ők is elfáradnak, de ez nem volt gond.
Számtalan társasjáték, kártya áll rendelkezésre, közel 3 órát töltöttünk ott, észre sem vettük az idő múlását. A berendezés természetesen cicacentrikus, mindenütt fekhelyek és játékok, viszont kellemes csalódás volt, hogy macskaszőrrel elvétve találkoztam. Van kirakva kézfertőtlenítő, ill. maguk az állatok is gondozottak. A teák, sütemények finomak, a kiszolgálás gyors, kedves, az árak barátiak.
2014. január 28., kollégákkal járt itt 55 Ahogy az egyetem után munkába álltam, első hetemen rögtön felküldött a cégem a fővárosba Debrecenből. Egy hétre érkeztem, első budapesti hotelélményem volt. Azóta többször jártam ott, mindig elégedett voltam. A reggeli változatos, bár egy-egy reggelen, amikor tömegesen nyomorogtunk a svédasztal mellett és nem lehetett úgy felállni kávéért az asztaltól, hogy el ne vigyék a teljes terítékemet, az zavaró volt.
A szobák szépek, praktikusak, Wifi nem volt, de készségesen adtak netkábelt. Takarítással is elégedett voltam.
2014. január 28.a párjával járt itt 55 A feleségemmel Debrecenben lakunk, Ausztriába indultunk pár napra, de előtte úgy gondoltuk, 2 napot a fővárosban is eltöltünk. A foglalást kicsit megkavartuk, de még így is gördülékeny volt, készségesen segítettek telefonon, majd a helyszínen is. Stúdió apartmann szobánk volt, teljesen meg voltunk elégedve.
Felszerelt konyha, tiszta fürdőszoba, hangulatos berendezés. Akkor nem étkeztünk az aparetmanházban, viszont korábban ebédeltem ott és az remek volt.
2014. január 28., kollégákkal járt itt 55 A munkám miatt többször kellett a budai telephelyre jönnöm, legtöbbször egy hétre. Ilyenkor mindig itt szállok meg. Az első alkalmakkor a 6. emeleten volt szobám, abszolút elégedett voltam. A reggelihez sem kellett lemennem, odafenn szervírozták, a választék bőséges volt. Később a 2. emeletre foglaltam szobát, de ott sem tudok negatívumról beszámolni.
A konditermet, wellnesst ami napig nem próbáltam, de a kollégáim jól nyilatkoztak róluk. Megközelítés és a környék is rendben van.
2014. január 28.családjával járt itt 55 A párom tokaji, az évfordulónkon mentünk át Bodrogkeresztúrba vacsorázni. Kívülről igazából nem az a magával ragadó hely, de a belső kárpótolt. Számtalan a betyárok korszakát idéző kép, fegyver, eszköz. A magyarázat a névben keresendő, a Lebuj ugyanis a régi időkben a környéken megbújó betyárokról kapta a nevét, akik a vásárokból hazafelé igyekvőre vártak.
Az ételekben mind a Tisza-menti ízvilág, mind a hagyomány magyar ízek visszaköszönnek. Itt ettem először halpaprikást, csak ajánlani tudom.
2014. január 24., kollégákkal járt itt 55Kollégákkal voltunk csapatépítés zárásaként a helyen. A svédasztal választéka lenyűgöző volt, a pincérek kedvesek, segítőkészek. Az utántöltés is gyors volt, nem volt hiányunk semmiben. Itt kóstoltam először sushit és osztrigát is, szóval a kínálat rendkívül széles palettán mozgott. Csak ajánlani tudom mind családoknak, mind rendezvények lebonyolítására.
2014. január 24.barátokkal járt itt 55 Debrecenből mentünk fel Budapestre egy hétvégére és egy vacsorához választottuk ezt az éttermet. Azóta is emlegetjük, nagyon pozitív élmény volt. Árakban abszolút nyerő, az ízekben, választékban kevés önkiszolgáló étterem veszi fel vele a versenyt. A kiszolgálás rendben volt, hamar hozták az innivalót.
Külön tetszettek a pácolt húsok, amiket én magam választhattam és nagyon gyorsan megsütötték. Levesek, sültek, tészták, rakottak, minden nagyon finom volt.
2014. január 24.a párjával járt itt 55 Egy kedvezményes kuponnal érkeztünk Egerbe a feleségemmel, mintegy elő-nászútra. Távolsági busszal jöttünk, a hotel a belvárostól olyan 20 perc sétára van. Tekintve a januári jeges időre és a hegyoldalra, amin át feljutottunk, kicsit elbizonytalanodtam, ám a további élmények kárpótoltak. A szobák jó elrendezésűek, tágasak.
Nekünk sajnos gond volt a fűtéssel, többször jeleztük a recepción, de érdemi javulást nem érzékeltünk a belső hőmérsékletben. MOndjuk túl sokat nem is voltunk a szálláson, akkor pedig jobban betakaróztunk :) Az étkezések túlteljesítették az elvárásainkat. Hatalmas adagok, este korlátlan borfogyasztással, bőséges reggelivel. A wellness-részleg is teljesen rendben van, kiemelném a kuponunkhoz kapott privát éjszakai gyertyafényes jaccuzizást. Mai napig emlegetjük a párommal, nagy élmény volt a behűtött pezsgő, mécsesek, hangulatvilágítás, zene elegyében ellazulni kettesben. A hotel alatt húzódó alagútrendszer, a kápolna, konditerem mind-mind csak extra volt, amik csak tovább növelték az elégedettségünket. Mindenképpen visszatérünk még.
2014. január 21., kollégákkal járt itt 55 Először céges vacsora alkalmával jártam itt, német kollégáknak szerettünk volna egy-két magyaros fogást bemutatni. Minden fogás kifogástalan volt, a tálalás és az ízvilág is meggyőzte a vendégeinket. Ezután még többször visszatértem családdal, illetve 1-1 vasárnap alklamával a párommal is.
Hatalmas adagok jellemzik az éttermet, soha előtte nem volt példa rá, hogy ne tudjak megenni egy levest és főételt, itt megesett. Egy kiadós palócleves után az egyébként nagy kedvenc Subás szelet már nem fogyott el mind. A felszolgálás nem a leggyorsabb, illetve pince lévén érdemes rétegesebben öltözni. Viszont összességében csak ajánlani tudom az éttermet.
2014. január 19.a párjával járt itt 55 Hétköznap este, színházi előadás előtt gondoltunk, hogy megvacsorázunk az étteremben. Első alkalommal jártunk ott, semmilyen tapasztalatunk nem volt a helyről. A pincérek nagyon barátságosan fogadtak, és habár a központi fűtéssel éppen akkor volt valami gond, azonnal egy ideiglenesen beállított fűtőtest mellé ültettek minket.
A beltér, a falak díszítettsége korhű. Változatos, de nem sok. Az étlap ötletes, a rendelés után szinte rögtön érkezett vissza a pincér, meglepetés előétellel (nagyon finom körözött-golyók pirítóssal). Mind a Jókai bableves, mind a fatányéros bőségtál hihetetlenül laktató volt, a tálalás is ízléses. A kiszolgálás gyors volt, a fizetés gördülékeny. Ajánlom mindazoknak, akik színházba készülnek, színházból jönnek, vagy egyszerűen csak néhány remek fogást szeretnének elfogyasztani.