2022. március 19.gyerekekkel járt itt 45 Az ételek finomak voltak (bár néha átnézhetnék a szavatossági időt, a lejárt joghurtot nem kellene kitenni). 2 féle leves, 3 féle főétel mindig volt vacsorára és pozitívum a kancsó víz. Saláta, savanyúság lehetne több, de ha elfogyott valami, mindig feltöltötték. Reggeli szintén rendben volt.
Lehetne némi rozskenyér vagy teljes kiőrlésű, mert csak normál pékáruk voltak. A szobában a tisztaságra nagyobb hangsúlyt fektethetnének, mindenütt hosszú szőke hajszálak voltak (az enyém fekete és két fiunk van kb 2 cm-es hajjal, szóval biztosan nem tőlünk származott, de bármit letettünk, mindig rátapadt valahol valami haj a ruhánkra, törölközőre stb. ). A közlekedő tér porszívózásán kívül máshol vastagon állt a por, a sarkokban, ágy mellett, alatt (nem szokásom vizslatni, de mivel plusz konnektort kerestünk, így muszáj volt, pornak nem nevezhető akármik voltak mindenhol, szerintem már az egészségre ártalmas mennyiségben). A fürdőszobában nincs fűtés, érdemes volna legalább egy törölközőszárító radiátort felhelyezni. A bejárati ajtónál lévő fűtőegységből semmi meleg nem jött, a szobánál igen, de az meg nem ér el a fürdőig. Teregetési lehetőség nincs, így már kénytelen voltam a vállfát az asztali lámpától kezdve mindenhova kihelyezni, teregetni, mert azért 4 fürdőruha, 4 köntös és 4 fürdőlepedő, plusz a tusoláshoz használt törölközők, nem beszélve a téli kabátokról, igényelt volna némi akasztót, vállfát. Összességében egy jó kis hotel lenne, jó helyen, de a tisztaság sajnos nem az erősségük és a fenti megállapítások kiküszöbölése után egy jó kis 4*-os hotel lehetne.
Érdekes
2021. november 27.gyerekekkel járt itt 45 A fürdő szép és hosszú hétvége révén sem volt tömeg. Háromszor fürdőztünk, napozóágyat vadászni kell, pedig nem volt tömeg. A levegő páratartalma magas és meleg van, úgyhogy nem fáztunk akkor sem, amikor kijöttünk a vízből. Pozitívum, hogy több jacuzzi van és nagyok, meleg a víz.
Az élménymedence nekünk hűvös volt, órákig benne játszani a gyerekekkel nem lehet. A hullámmedence jéghideg volt, bokáig léptünk bele. Valószínűleg másnak sem volt kellemes, alig voltak benne és hullámozni is csak 1x láttuk a 3 alkalom alatt, pedig akkor egész délután ott voltunk. Elég sok a csúszda, úgyhogy a gyerekeknek ez nagyon jó volt, el lehetett őket engedni, nem tudtak eltévedni, hisz egy kör alakú épület az egész. A belépőjegy ára sajnos nem tartalmazza a gyógyvizes medencét. Azért, hogy 15 percet eltöltsünk a gyógyvizes medencében (állítólag annyi engedélyezett, de mivel nem mentünk át, tapasztalatunk nincs), nem fizettünk plusz 1790 Ft-ot fejenként.
2021. november 27.gyerekekkel járt itt 45 A hotel szépen felújított, a tetőtéri szoba tágas. A tisztaság hagy némi kívánnivalót maga után, pl. porszívózás aligha volt, a körömdaraboktól kezdve a hajcsomóig sok minden megtalálható a padlón, pedig nem sasoltuk. A Fűtés rendben volt, bár az ablakok szigetelése nem jó. A reggelinél a meleg ételek akármikor mentünk, mindig jéghidegek voltak, pl.
rántotta vagy sült kolbász. A vacsora kiváló volt, a szakácsnak dicséret (! ), gyönyörű tányérokat kaptunk. A kiszolgálás sajnos rettenetesen lassú, egy leves 30 perc volt, úgyhogy mire végeztünk mindennel (leves, főétel, desszert) igencsak 2 óra eltelt és nem azért, mert lassan ettünk. . . A félpanziós étlapon is bőven akad választék, szárnyasok, sertés, hal, minden van rajta, ha jól emlékszem 5 féle leves és legalább 10-12 főétel, ha nem több. A gyerek félpanziós étlapon ezzel ellentétben 3 féle étel volt, rántott hús, grill hús és rántott sajt. Ha valaki egy hétig itt étkezik, ez nagyon szegényes. Simán lehetne alkalmazni a felnőtt étlap fél adaggal.
2021. augusztus 19.gyerekekkel járt itt 25 A strandhoz közeli elhelyezkedése és a jó értékelések miatt választottuk a hotelt. Picit csalódás volt. A takarítás hagyott némi kívánnivalót maguk után. Érkezésünkkor a törölközőkön sajnos nem tőlünk származó hajcsomók voltak.
Galériás szobát kaptunk, a gyerekek aludtak fenn, kényelmes matracokon, mi pedig lenn - ahol a tv van, hisz a felnőtt általában tovább van fenn, mint a gyerekek - recsegő-ropogó kanapén. Ahogy az egyikünk megmozdult, a másik pattogott az ágyon - sajnos ez nem mondható túl pihentetőnek, 3 napig nem aludtunk. A konyha elszívója borzasztó hangos volt (csendes szobát kértem), egy kb. soha véget nem érő tehervonat feeling - még jó, hogy csak étkezési időkben volt tapasztalható. A napozóteraszon mindig mindenki dohányzott, mi nem vagyunk dohányosak, borzasztó zavaró volt, hogy ki sem lehetett ülni, hacsak nem akarok füstöt szívni - ráadásul több szoba terasza egybe van nyitva, semmi "intim szféra" nincs. Az étkezés 3*-nak megfelelő, bár nagyon lassan pótolták azt, ami elfogyott. Pl. krumplipürére mondták, hogy 5 perc, 25 perc múlva sem érkezett meg. Húsok közül volt, amit egyáltalán nem pótoltak, ha elfogyott, így jártál. Pozitívum, hogy van fagyi a vacsorához! Süti szintén vagy jutott vagy nem. Az italok elég drágák, 600 Ft az üveges kis üdítő (talán 2,5 dl), 4*-os hotelben is van ahol ennél kevesebb. A wellness részleg (medencék) elég kicsik és meg sem közelíti a kiírt hőfokot (32 fok a medence és 36 fok a jacuzzira). 36 fok az már gyógyvíz hőmérséklet, messze nem volt annyi. Ár-érték arányban nem éri meg, ilyen áron máshol lényegesen jobb ellátást és elhelyezést lehet foglalni az országban és a Balatonon is!
2020. november 5.gyerekekkel járt itt 452 nap ebédeltünk itt a nyáron. Egyszer lángost ettünk, amire 50 percet vártunk úgy, hogy nem is voltak sokan. Másszor hekket, az gyorsabban megvolt. A lángos finom volt, kellően vastag, nem ropog. A hekk is megfelelő volt, nem zsíros, bár elég sótlan.
Ha valaki helyben fogyasztott, szépen szervírozták, mi elvittük a strandra, ahol a törölközőink voltak.
Érdekes
2020. november 5.gyerekekkel járt itt 45 Ősszel voltunk és végre egy fürdő, ahol az élménymedencéktől kezdve a levegőig minden meleg és nem kell megfagyni, ha kijövünk a vízből! 2 beltéri élménymedence van, mindkettő azonos hőfokú, jó meleg, lehet benne ücsörögni. A gyógyvíz nekem már túl meleg olyan fél óra után, de kiültem a szélére, míg férjem fürdőzött.
Ez legyen a legnagyobb baj! 1 csúszda van, a gyerekeknek tetszett. Kellemes csalódás volt!
2020. november 5.a párjával járt itt 25 Házassági évfordulóra mentünk, de csalódás volt. Sötét a hely, pedig ablak mellé kaptunk helyet. Az ablak nyitva volt, kértük, hogy csukják be, mert ránk jön a huzat, nem tetszett a pincérnek. Ez volt az első pont, amikor majdnem távoztunk. (Az asztalt nem mi választottuk, nagyjából ültetve lettünk, pedig elég sok üres asztal volt.
Én kecskesajttal töltött jércemellet kértem karamellizált bundában - a kecskesajt sehol nem volt. Férjem juhtúróval töltött bordát kért. Meg akarta spékelni kaporral, de azt mondta a pincér nincs, ilyenkor, szeptemberben biztosan nincs. Amikor megkaptuk az ételeket, az jércemellen ott díszelgett a friss kapor - jééé mégis van! A pincér mindig eltűnt, így desszertet már nem is kértünk. Eljöttünk. Nem megyünk többször. Máshol ennyi pénzért lényegesen jobbakat lehet enni.
2020. november 5.gyerekekkel járt itt 45 Családi szobát foglaltunk 2 kis gyerekkel. Ők a nappaliban aludtak egy elég kicsi kihúzhatós kanapén - bőven volna hely egy nagyobbnak, kényelmesebbnek - ez már a retro kategóriájú. Szép tágas a családi szoba. A padlószőnyegre jócskán ráférne egy csere, szinte lyukas a használattól, a bordó padlószőnyeg sok helyen fekete és szürke.
A hálószoba rendben volt. Az ágyneműk tiszták, bár kicsit furcsa, hogy nincs nagy méretű lepedő és 2 lepedőt raktak keresztbe - ilyet még sehol nem tapasztaltam. A fürdőszoba elég tágas, van tusoló és kád is. A toilett külön helyiségben. Szellőzése sajnos egyiknek nincs és hiába az elszívó, ha sosem kapcsol be. . . Nem ártana ruha akasztó az előszobába. Mi ősszel voltunk, a kabátokat az autóban hagytuk, de ha tél lenne, kabát, sapka sál, max a szekrénybe tudtuk volna tenni, mert az előszobában semmi nincs. A nappaliban így is a törölközők és köntösök száradtak (4x2 db) mindenhova lógatva, mert a fürdőben is csak 3 akasztó van, amit elfoglaltak a tisztálkodáshoz használt törölközők. Ezek 100 Ft-os tételek, de hasznosak. Örültünk a 3x étkezésnek. Az ételek finomak voltak, de sokszor kihűlve hozták ki. Még a rántotta is 3 napból 3x hideg volt, amit az orrunk előtt hoztak ki a konyhából. Mindig pótolva volt minden, ami elfogyott. Árak a 4*-os hotel árát ütik - gondolván az italokra. Jó lenne egy automata kávéfőző és nem előre lefőznének egy kancsóval. Jó ötlet az ingyenes biliárd, xbox használat. Nem utolsó szempont az sem, hogy kaptunk mindannyian fürdőbelépőt, amit az ár magában foglalt.
2020. november 5.gyerekekkel járt itt 45 Twin szobát foglaltunk 2 kis gyerekkel. Kellemes meglepetés ért, hogy elég tágas és még egy üvegezett terasz is tartozott hozzá, ahova teregetni lehetett. Az ágyak megfelelőek, az ágynemű szép tiszta volt. A fürdőszoba is nagyon szép, igényes, tágas. Nagyon közel van a szabad strand.
Az elhelyezkedése kiváló, Siófok szélén helyezkedik el, szinte Sóstón, így nincs tömeg. Az ételek nagyon finomak voltak és változatos. A wellness egy ekkora létesítményhez nagyon pici - nem is használta senki. Összességében tetszett, visszatérünk, ha lesz rá lehetőségünk.
2020. november 5.gyerekekkel járt itt 35 A közeli strand és felpanzió miatt választottuk a hotelt. 4 ágyas szobát foglaltunk, 2 kisgyerekkel. A matrac kényelmes, de retro heverőre volt rárakva és pl. a fejlécnél vastagon ült a por (haza utazáskor szokásom az ágy alá-mellé benézni, nehogy a gyerekek ott hagyjanak valamit). A gyerekek a 60-as években itt maradt heverőkön aludtak.
A szekrényeken nincs ajtó, szintén őskövület. Az ágyneműk tiszták voltak. A fürdőszobának semmi szellőzése és penészedik. Takarítás nem volt az 5 nap alatt, a törölközők nem száradtak meg, 2 nap múlva már bebüdösödtek. Összességében nem jó szájízzel fizettem ki annyi pénzt, amiért egy minőségibb hotelt is kaphattunk volna. Az étkezés jó volt, az étterem szépen fel van újítva, az árak a 4*-os hotel szintjét ütik itt is. Az ételek finomak és elég a választék is. Ez a hotel egy kincsesbánya lehetne, ha költenének rá! Az elhelyezkedése kiváló, a személyzet kedves, de nagyon retro a szoba.