Érdekes
2019. május 11.gyerekekkel járt itt 45 Március 15-i hosszú hétvégén voltunk Egerben, fürdőzős hétvégét tartottunk a gyerekekkel. A beltéri rész élmény részlege elég kicsi és hideg a víz! Maximum negyed órát lehet benne eltölteni anélkül, hogy meg ne fagyjon az ember, hacsak nem úszik folyamatosan. De hát ez nem úszómedence. . . A kiírt hőfokhoz köze nincs.
A melegvizes termál rész nagyon jó, de a gyerekek nem tölthetik benne az egész napot, még ha én abban szeretnék ücsörögni, sem.
2019. május 11.gyerekekkel járt itt 55 A SZÉP kártya életre keltése óta járjuk a gyerekekkel a városokat, fürdőket. A sárvári adta eddig a legtöbbet felnőttnek és gyereknek egyaránt. Sok medence van, hűvösebb-melegebb vízzel. A gyerekek imádták az óriáscsúszdát. Rendkívül jó ötlet, hogy a vállmagasságtól eltekintenek, ha tud a gyerek úszni és aláírja a szülő a nyilatkozatot, hogy mehet a csúszdákra.
Amit kissé hiányoltam, hogy ha a családi részlegbe voltunk, a 6-8 fős jacuzzin kívül nincs meleg víz. A gyógyrészlegben van, de oda meg a gyerekek nem mehetnek, az ottani élménymedence beltéri része pedig nem elég meleg, ha csak ücsörögni szeretnék a gyerekfelügyelet mellett.
2019. május 9.gyerekekkel járt itt 55Tiszta, modern lakás, zárt parkoló. Közel van minden, a fürdő gyalog is kényelmesen elérhető. A főtér, a vár szintén. Nagyon jó a fűtés, kedves szállásadó. Apró figyelmesség tőlük, ami a vendégeknek sokat jelent, hogy kaptunk kávét és teát. A gyerekek imádták a saját tv-t. :-) Tökéletes választás 4 főre pár napra. Szerintem majd ha tehetjük, még visszamegyünk.
2019. május 9.gyerekekkel járt itt 45Kedves személyzet, tiszta hely, modern bútorok, gyors kiszolgálással jellemezném. Azt nem tudtuk, hogy a pizza teljes kiőrlésű lisztből készül (nem néztem utána eléggé), ami nem baj, mert mi is egyre többet eszünk egészségesebb ételeket, de borzasztóan puha volt a tészta, már-már összeállt a feltéttel, így a pizza-feeling elmaradt.
2019. május 9.gyerekekkel járt itt 45Érkezésünkkor a szoba tiszta volt, utána nem volt takarítás.
A fürdőszobában nem volt fűtés, sok volt a hangya.
Az étkezés megfelelő, finom, de sokszor szólni kellett, hogy pótolják azt, ami elfogyott.
Az étterem bp-i ár (capuccino 600 Ft körül volt), étel 3 eFt.
A saját medence hőmérséklete kellemes.
Szuper közel van a fürdő.
Érdekes
2018. november 7.gyerekekkel járt itt 45 Évről évre járjuk az országban a fürdőket a gyerekekkel, de ennyire labirintus-szerű fürdővel még nem találkoztunk. Az öltözőből sehogy sem lehet a fürdőtérbe jutni, vissza kell menni a kasszákhoz. Az öltöző -1, -2 szinten van, utána felfelé 1-2 emeletet, aztán megint le 1-2 emeletet, hogy a medencékhez juthassunk.
Szabad napágy szinte sosem volt, úgy kellett egyet vadászni, hogy négyünk cuccait le tudjuk pakolni valahova. Tehetnének csúszásgátló szőnyegeket, polifoamot a közlekedési útvonalakba, legfőképpen ahol a gyerekek rohangálnak a csúszdákhoz. Ez máshol bevett szokás és jól működik. Talán ezt a beltéri fürdőt a hely már kinőtte, rengetegen voltak, totál hering-feelingje van a medencében az embernek. Az élményelemek folyamatosan mennek. A levegő hőmérséklete lehetne picit melegebb, meg lehetett fagyni, ha kijöttünk a vízből. A gyógyfürdő része jó, de ott is kevés a szék, fogas, amire egy törölközőt, köntöst letesz az ember. Az étkezők is totál zsúfoltak, még ebédidő után is nehéz helyet találni, hogy leülhessen enni az ember.
2018. április 19.gyerekekkel járt itt 55 4 alkalommal voltunk a Hagymatikumban, csak jó tapasztalattal tértünk haza. A vízhőfok fantasztikus! Végre egy olyan hely, ahol a weboldalon szereplő vízhőmérsékletek megfelelnek a valóságnak. Órákig el lehet benne lenni és fürdeni a gyerekekkel, nem fáztunk.
Ehhez hozzátartozik az is, hogy a fürdőben lévő levegő hőmérséklete is teljesen megfelelő, nem didereg az ember, ha kijön a vízből. Tágas a medencetér, mi húsvétkor voltunk, de nem volt hering-érzése az embernek, a medencék is jó nagyok! Mindig volt 1-2 szabad nyugágy is, ahova lepakolhattunk a törölközőket. A gyerekmedence rész elég kicsi, bár lehet, hogy már nem a mi gyerekeink korosztályának való (6 és 8 évesek), de máshol nincs csúszda (már ami a fedett részt illeti). A medencétől a csúszda feljáróig tehetnének egy polifoam-jellegű szőnyeget, hogy ne csússzanak el a gyerekek. A gyógyvíz nagyon szuper, a kül-és beltéri egyaránt. Jó, hogy van étterem is, hazaindulás előtt még ebédeltünk, teljesen elfogadható áron, 3 adag főétel, sütivel 4 eFt volt. Borzasztó nagy hátrány a fürdőben, hogy a gyerekeknek a jegy mellé nem járt öltözőszekrény. Teljesen mindegy, hogy milyen árat fizetek a belépőjegyért, ha fizetek, akkor kérek szépen szekrényt, hisz a gyereknek ugyanúgy van ruhája, cipője, kabátja, mint a felnőttnek. Kíváncsi lennék, aki kitalálta ez a rendszert, az hogy pakolna be egy felnőtt és egy gyerek komplett garnitúrát télen (bakancs, télikabát, sapka, sál, vastag nadrág, pulcsi stb. ) Teljességgel lehetetlen bepajszerolni 1 szekrénybe. Mi tavasszal voltunk (vékony kabátos időben), de így is a nagy táskát bevittük a fürdőtérbe, mert nem tudtuk begyömöszölni a szekrénybe. . . (2 felnőtt + 2 gyerek 2 kis szekrénnyel)
2018. április 19.gyerekekkel járt itt 55 A szállás központi helyen van, minden gyalog elérhető. Nagy előny a zárt parkolási lehetőség. Az apartmanban kényelmesen elfértünk négyen, tágas volt és tiszta. A fürdőszoba szintén. A bútorzat is fiatalos, nincs elhanyagolva, mint sok apartmanban.
Az első olyan hely az eddigi belföldi wellness hétvégéink során, ahol volt teregetési lehetőség (fürdőzni mentünk, így 4 fürdőlepedő, 4 fürdőruha, 4 köntös sosem fért el eddig). Most volt ruhaszárító. Kaptunk a Hagymatikumba kedvezményes belépőjegyre jogosító kártyát is. A tulajdonos nagyon kedves és köszönjük a húsvéti ajándékokat. :-)
Ha én kiadnék szobát/apartmant, hasonlóan tenném, mint a házigazda. Elhelyezkedés, tisztaság és felszereltség tökéletes. Köszönjük szépen.
2017. november 11.gyerekekkel járt itt 45 3 éjszakát töltöttünk az apartmanban 2 kisgyerekkel. Tiszta és tágas (bár a poharak koszosan maradtak ott az előző lakóktól és a mikro is hagyott némi kívánnivalót maga után), otthonos, kényelmesen elfértünk. A fürdő nagyon közel van, még így hűvös (nappali 10 fok) időben is át tudtunk menni köntösben.
A csengő nem működött, az égő ki volt égve. A fürdőszobában borzasztó hangos az elszívó, nappal nem gond, de amikor a gyerekek alszanak, akkor már nagyon hangos tud lenni. A tv adás nulla, semmi választék, ekkora komplexumnál már beleférhetne valami normális alapcsomag. Nyilván nem tv-zni mentünk, de mivel 2 kisgyerek van, így este nem tudunk menni sehova, amikor ők már alszanak. A gyerekszobát sehogy nem lehet szellőztetni. Évek óta járunk a gyerekekkel fürdőzős hétvégékre, de ilyen kényelmetlen matracon még sehol sem aludtunk. Félpanziót kértünk, a szemben lévő étteremben tudtuk igénybe venni. Finoman főznek, egyedül a reggeli kávéjuk ihatatlan. Az italok a vacsorához elég drágák, az országnak ebben a régiójában megszokotthoz képest (bp-i árak). A fürdővel rosszul jártuk, mert nagyon hideg volt az élménymedence, alig volt benne valaki (a weboldalon 34-36 fok van feltüntetve, 28 foknál nem volt több). Szóltunk és nem csak mi szóltunk, mert ezen kívül csak a tanmedence van a gyerekeknek, ami szintén 28 fokos volt. Fürdeni mentünk, de erre csak a gyógyvízben volt lehetőség, ami a felnőtteknek is 15 perc ajánlott fürdési időt ajánl. Na most minden gyerek itt fürdött, a 3 hónapostól kezdve az iskolásokig mindenki. A többi vendég mondta, hogy ez évek óta probléma: amikor a fűtési szezon elkezdődik, a hőfokok jelentősen csökkennek. Illett volna feltüntetni a weboldalon, ha ez visszatérő jelenség, mert akkor nem ide megyek az őszi szünetben. . . Ez természetesen nem az apartman hibája, csak gondoltam leírom, hogy más ne járjon így.
2017. július 27.gyerekekkel járt itt 45 A vacsora finom és bőséges. Pénztárcabarát. Csendes helyen van, bár kissé kiesik a településtől. Ingyenes parkolási lehetőség. Sok pakolási lehetőség a szekrényekben. A szobainason, a székek háttámláján, a fürdőszobában a szárítási lehetőség is megvan. A reggeli kávéért fizetni kell, máshol ilyet még nem tapasztaltam félpanzió vagy reggelis ellátás alatt sem.
A klíma rettentő hangosan zúgott és magától leállt 12-15 perc után, így aludni nem lehetett, mert meleg volt (tetőtér) és az egyetlen ablakot csak bukóra lehetett nyitni. A fogmosópohár koszosan várt minket. A padlószőnyeget nem tudni mikor porszívózták fel utoljára, mindenfélébe beleléptünk, melyet az előző lakó(k) hagyhattak ott (morzsa, köröm stb. )
A fotel és a fotelágy is le volt szakadva. A fürdőszobában az elszívó is csak jó hangosan berregett, a párát nem szívta el. A fürdőszoba ajtaja csak félig nyílt ki, a padlóban elakadt. 2017-ben más kissé elavultnak tűnik egy hagyományos képcsöves tv 6-7 csatornával, a rádió pedig hiába volt a szobában, ha nincs hozzá kábel. A wifi addig működött, míg csak 3-4 szoba volt kiadva, utána még a google sem jött be. A gipszkarton falak szigeteletlenek, a másik szobában lévők köhögését, horkolását, mindenét lehetett hallani. Összességében látszik, hogy évekkel ezelőtt szép lehetett, de a karbantartás hiánya sajnos mindenhol érezhető/látható.