2016. november 13.a párjával járt itt 55 Látszólag olyan, mint egy szokványos gyógy- és élményfürdő. A gyógyvize hatékony. Gyakori a "hering" üzemmód, de így is hangulatos. Az élményfürdőbe még sosem jutottunk el, mert ha nem gyógyfürdőzünk, akkor a szaunavilágban vagyunk. Nem mondom, hogy a szaunavilága a legjobb az országban, de az első háromban biztosan benne van.
Van itt mindenféle szauna, van kényelmes pihenőtér (kint és bent), van élménymedencéje, van rendszeres szaunaszeánsz, vannak profi szaunamesterek, van nyugalom és árad a csí. Viszont nincs fürdőruha és nem is kell! Kulturált, nyugati színvonalú a szaunavilág teljes területe - csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. Nyugodt szívvel ajánlható!
2016. november 12.családjával járt itt 45 Véletlenül kerültünk ide. Megéheztünk és becsalt a megállító táblájuk: 1. 100 forintért svédasztal? Azt hittem, hogy komoly gondok lesznek a választékkal és/vagy a minőséggel. Nem volt gond! Az árszintet túlteljesítették. Volt választék minden fogásból és a feltöltöttséget a konyháról folyamatosan ellenőrizték.
Egy +/- észrevétel:
- A zúzapörkölt igen bő lében úszott, bár az ízével nem volt gond;
- A tarhonyájuk kifejezetten finom volt. Nem ragadt össze, minden szem "úttörőgombóc" önálló életet élt. Olcsón akarsz jót enni? - Gyere ide! . . . de, ha számít a külsőség, a hangulat, az abrosz. . .
2016. november 7., kollégákkal járt itt 55 Többször jártam már itt. Visszafogottan profik. Az étel finom, a tálalás ízléses, a kiszolgálás gyors. Most csak egy menüre ugrottunk be, de abban sem lehet csalódni. Három tévé volt egyszerre bekapcsolva, három különböző műsorral, de hang nélkül. Akinek tévézni kell evés közben, az itt megkapja (gazdaságpolitika, sport és/vagy saját képújság), de a többieknek sem zavaró ez a dekoráció.
Mivel megbízhatóan bánnak az ízekkel és láttam rántott borjúlábat az étlapon - mindenképpen visszajövök.
Drót Bisztró válasza
Köszönjük a kedves szavakat.Szeretettel várjuk Önt máskor is. :)
2016. november 15., Drót Bisztró, PR manager
2016. október 29.a párjával járt itt 55 Az ittjartam. hu-n kiválasztott éttermet gps-hiba miatt nem találtuk meg. Sebaj! Akkor együnk egy pizzát! A Főtér Caféban már kávéztunk egyszer, nézzük meg, hátha főzni is tudnak. :)
Így indult a "tesztelésünk". . . . és jól folytatódott. A pizza finom, vékony tésztán, gazdag feltéttel érkezett. Finom volt.
Sürgetett az idő, még egy kávé fért bele a programba - ezzel sem volt gond. Hogy mit ittunk? Egri bikavért és almafröccsöt. Szép bort kaptunk - a felszolgálás pedig egy hibapontot. Az almafröccsöt ugyanis már a pizza megérkezése előtt megittam, de ez nem tűnt fel a személyzetnek - pedig ketten is jártak felénk. Nem kaptam másikat. :(
Ennyi még beleférhet, bátran ajánlom a helyet. Már csak azért is, mert a fedett teraszon étkezve figyelhetjük a Dobó tér lüktetését.
2016. október 24.a párjával járt itt 55 A szemem kikerekedett. Tatár beefsteak, már az első vacsorán? Mi lesz itt? - gondoltam magamban. Megvan az 5 szívecske! :)
Nézzük először a pozitív dolgokat:
A szobák tágasak, kényelmesek,szépek. Szolidan pazar - már, ha van ilyen szókapcsolat. Igazából az egész hotel impozáns, a hall lenyűgöző. A recepción kedvesek, mosolygósak udvariasak.
. . Az étteremben a választék hozza a kötelezőt. Halételekből nem javaslom a szakácspárbajon való részvételt, de marhából bármit csinálnak, az csúcs. A felszolgálók sürögnek-forognak (közvetlenek, szolgálatkészek), de néha úgy tűnik, mintha kevesen lennének - asztalok leszedése, ételek újratöltése időnként várat magára. Volt, hogy már nem töltötték újra pl. a mákos gubát, de a kiírást kint hagyták. Ne tessék hergelni az emésztőnedveimet! A reggelinél használt kávéautomata nem adja a kívánt minőséget. A presszó kávéja viszont 4 csillagos - akár a minőségét nézem, akár az árát. A wellness részben egyszer voltunk. Mi a tóért jöttünk Hévízre. A teremgarázs egy kissé szűkre szabott, az ára nem az, de végül is megéri. Az egyetlen dolog amivel nem tudtam megbarátkozni, az a tusolónk fix zuhanyrózsája volt. Trópusi eső előállításához kiváló, de zuhanyzásra alkalmatlan. Összefoglalva: nagyon jó hely! Tatár beefsteaket adtak vacsorára. :)
Érdekes
2016. október 15.a párjával járt itt 45 Másfél éve jártam itt először. Életem első (jó)néhány évtizedéből kimaradt Hévíz. Sajnos! A tó csodás, de októberben már muszáj folyamatosan ficánkolni a vízben és keresni a helyeket, ahol "bejön" a meleg víz. Nagy találmány, hogy a fedett részből lehet "kiúszógumizni" a nyílt vízre.
Nagy kár, hogy az iszapfürdőt csak a hideg vízben lehet használni. A wellness rész jól szeparált. Éppen ezért lehetne fürdőruhamentes az egész blokk és nem csak a szauna. A többség (szemmel láthatóan) úgyis a natur részt használja. Nem a legkellemesebb élményelem a hideg, vizes fürdőruhát visszavenni a jakuzzi használatához. Fontos, hogy a szaunamester - naponta kétszer - szuper felöntéseket csinált, a köz legnagyobb megelégedésére. A büfékben a kávé finom (és nem olcsó), az egyéb felhozatal kissé harmatos, de nem zavaró. Összességében a város egy gyöngyszem, A tó környékén érezhetően árad a csí. Szuper hely, csak ajánlani tudom!
2016. szeptember 25., csoporttal járt itt 55 Többször jártunk már itt nagyobb csapattal és még mindig jól éreztük magunkat. A semmi közepén (már elnézést a helybeliektől) kinőtt a szőlők között a homokból egy impozáns épület. Belül egy nagy élménymedence és egy kisebb, de melegebb vizű "ücsörgős" medence található.
Ezenkívül van aromaszoba, gőzfürdő, szauna, pingpongasztal és büfé, ha nem csomagoltál magadnak ellátmányt. Kint van egy nagy és hidegvizű medence "barlanggal, vízeséssel, napozóterasszal. Van rönkszauna, játszótér és mindez egy gyönyörű parkban, tóval kacsákkal, csenddel és nyugalommal. Próbáld ki!
2016. szeptember 21., kollégákkal járt itt 35 Durván felül árazták ezt a szállodát. Négy csillagos lehet a prémiumszárny, de a többi. . . Annak csak az ára. Nézzük meg részleteiben:
Szép helyen van, szép tágas az épület. - Teltház közelében viszont már kicsi a parkolójuk. Étterem: Az ebédnél pecsétes abrosszal vártak. Desszert terén kevesebb csillagnál is nagyobb szokott lenni a választék.
A legnagyobb meglepetést a második ebédünk okozta. Itt volt olyan főfogás, amit már ismerősként köszönthettünk az előző esti vacsoráról. Lehet, hogy egy kicsit megváltozott a neve, de a kinézetéről és a rágós húsról meg lehetett ismerni. A szobában az ágy hibátlan, kiváló volt! Ezzel vége a pozitívumok felsorolásának. Lámpa csak az előszobában és a fürdőszobában működött. - Tudom! Szólni kell és kicserélik. Szerintem meg ne kelljen szólni egy 4 csillagos szállodában, hanem legyen a protokoll része. Ha a minibárból történő fogyasztást tudják ellenőrizni a reggeli alatt, akkor ezt is lecsekkolhatják. A tusoló nyomása minimális volt (bár a mosdónál jól adta a vizet), alig lehetett lezuhanyozni. Tudom! Azt mondod, hogy szólni kell. Én meg azt mondom, hogy a 4 csillagért meg kell(ene) dolgozni. Szubjektív dolgot hagytam a végére: Olyan rossz ízű kávét, mint amit itt adnak, még életemben nem ittam. Viszont ezt a minőséget a hotel összes "kávéforrása" egyenletesen tudta produkálni. Hogy mennyiért? 650 forintért. Elvégre 4 csillagos az ár, még ha a hely nincs is annyi.
2016. augusztus 23.a párjával járt itt 45 Nem először jártunk itt, de már nem kívánkozom annyira vissza. Hangulatos hely, vérprofi módon szervezve. Vasárnap déli teltházba csöppentünk bele, de ügyesen forgatták a vendégeket. Egy cigány zenekar nyomja az élőzenét. Enélkül is ellettünk volna, de pár perc alatt megszoktuk. Szerencsére az asztalhoz nem jöttek bazseválni.
Vegyes halászlét rendeltünk, erre a pincér szolidan vágott egy grimaszt, de hozta szaporán. A halászlé sűrű volt és sós. A sűrűség nem lett volna baj, csak ne kezdjünk el gondolkozni rajta, hogy a passzírozástól, vagy a modern konyhai gépek aprítóképességétől lett az. Hosszú évek mehettek rá, hogy ekkora forgalmat tudjanak csinálni. A forgalom megtartásához viszont kevés lesz a látványelemek használata, a konyha nem "nagyüzemesedhet" el. Szerintem. Egyébként szép volt, jó volt.
2016. augusztus 10.barátokkal járt itt 45 Közel egy fél évvel előre lefoglaltuk a szállást, de két dolog így sem járt a szobákhoz. Az egyik az erkély, a másik pedig a kilátás. Az ablakból - amikor éppen nem volt párás - a parkolóra láttunk. Így legalább szemmel tarthattuk az autót. :)
Az előzetes tájékozódás miatt a kinti jakuzzira voltam kíváncsi.
Rajkin szavaival élve: "valami van, de nem az igazi". Az ötlet kiváló, a hely és a panoráma remek, de a medence lehetne kicsit nagyobb, melegebb vízzel és komolyabb vízgépészettel. Ledöbbentő, hogy a kinti rönkszaunából (ami kiváló helyen van) hatalmas fürdőgatyákban, izzadtan, zuhanyzás nélkül mennek egyesek a merülőmedencébe. Meglepő volt számomra, hogy a sok vendég ellenére a medencék nem voltak túlterhelve. Kiváló a fitnesz terem, a pinpongasztal, a kártyaszoba. . . . Jó a levegő, csend van és nyugalom. A vadasparkban is. Mert vad az nem nagyon van. A karbantartókat viszont jó lenne ide irányítani. Végül nézzük a konyhát. Jó! Semmi extra, csak jó és kész. Igyekeznek a gyerekek kedvébe járni pl. tejbegrízzel, bundáskenyérrel, de az örök gyerekek nagyobb örömöt leltek benne. :)
Ha kikapcsolódásra, feltöltődésre, jó levegőre vágysz, itt megtalálod.
53 fotózott hely / 5 oldalon