2013. április 18.családjával járt itt 55 Mivel közel lakom, ezért gyakran elcsábulok a vapianoba. Nagyon természetes, finom olasz tésztákat és pizzákat lehet enni. Minden frissen, előtted készül, végigkísérheted a folyamatot. A hangulat nyitott, családias, a hely kialakítása nagyon jópofa, tágas. A süteményeket is csak ajánlani tudom, a kávé is mennyei.
Ár-érték arányban szerintem megfelelő, nem éttermi, de nem is önkiszolgáló. Kedvenc!
2013. április 18.családjával járt itt 55 Nagyon gyönyörű hétvégét töltöttünk itt. Ami nagyon megkapó a hotel felépítésében, hogy szinte minden üvegből van, így a Mátrára a liftből, az étteremből, szaunából, medencékből rá lehet látni. Igazi feltöltődés volt a madárcsicsergésre ébredni reggel, mivel a természet közepén helyezkedik el a hotel.
Több szauna is van, merülőmedence, kinti medence is. Az étkezés során néha probléma volt, hogy vegetáriánus létemre ne mindig ugyanazt válasszam, ami egy ilyen színvonalas hotelnél szerintem nem kellene, hogy problémát jelentsen. A masszázs igazán kellemes volt, és részt vettünk egy szaunaszeánszon is, amit mindenkinek csak javasolni tudok! Garantált a kikapcsolódás.
2013. április 18.a párjával járt itt 45 Egy wellness csomagot felhasználva töltöttünk itt párommal három napot. Erre a három napra tökéletesen alkalmas volt a hotel, minden házon belül megtalálható: a gyógyvíz, wellness részleg, étkező. Télen így teljesen alkalmas volt egy kis pihenésre. Sajnos a gyógyvizes részleg némi felújítást igényelne, ill.
a wellness részlegben nagyon kicsi helyre zsúfoltak be sok mindent, ennek minden előnyével és hátrányával. Előnye, hogy sok minden van, hátránya, hogy itt nem lehet pihenni, csak fent a szobákban. Nálunk fontos kérdés volt, hogy milyen az étkezés, mivel a párom gluténérzékeny. Fantasztikus volt a kínálat, a párom is, én is vegetáriánus létemre mindig nagyon finomakat ettünk. A csomagban volt masszázs is, nagyon jó élmény volt a számunkra.