2015. január 6.a párjával járt itt 55A Mátra szépsége mellett a szállóda kényelme és nyugalma segít az aktív pihenésben. Változatos programok,kedves és segítőkész a személyzet,ennél több nem is kell egy ilyen csodálatos környezetben. A wellnes rész kitünő, a masszázs kifogásolhatatlan. A paleo konyha és a panorámás étterem összehangolt. Bármikor szívesen visszatérek ide és másoknak is ajánlani tudom.
2015. január 6.a párjával járt itt 55Kedvenc szállodánk a Bambara, ezért is tértünk vissza másodszor. Maximális a kikapcsolódás,csodás az új wellnes rész,a szauna szeánszok kihagyhatatlanok. A környezet ideális a kikapcsolódásra családosok és párok részére is. Változatos programok mellett lehet aktívan pihenni. A személyzet kedves,nagyon segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a mesés helyet! !
2014. január 18.a párjával járt itt 55A hegyek varázsa, a tó hangulata még jobban kiemeli a környezetéből a palotát! Lillafüred elképzelhetetlen A palota szálloda nélkül! Kényelmes, tiszta, hangulatos, varázslatos hely nászútra. A személyzet figyelmes,empatikus, rugalmas! A kikapcsolódásra nagyon sok lehetőség van a szálloda körül is! A wellnes részleg minden igényt kielégít. Szívesen visszatérnék bármikor!
2014. január 18.a párjával járt itt 55Pont az a hely,ahol minden korosztály megtalálja magának a kényelmet, nyugalmat, kikapcsolódási lehetőséget! Átlátható és praktikusan megközelíthető a wellnes rész. A személyzet empatikus, rugalmas, segítőkész maximálisan! Könnyen megközelíthető helyen van! ! A szobák kényelmesek és nagyon tiszták! A különleges és diétás vendégek étkeztetését is figyelembe veszik.
2013. július 16.barátokkal járt itt 55Kedves és segítőkész a személyzet! ! ! A szobák a kényelemre vannak kialakítva. A wellness részleg gyerekesek számára is ideálisan kialakított. Hangulatos a park részleg. A szállodának saját strandja van, ami előny. Kényelmesen megközelíthető minden szárnyból az étterem és wellness részleg. Mindenkinek csak ajánlani tudom! ! ! !
2013. április 24.a párjával járt itt 55Kétszer voltunk már a Forrásban az elmúlt egy évben! ! A legjobb csendes wellnes részleggel rendelkező szálloda. A gyerekes családok igényét maximálisan kielégítő hely. Aki egyszer ott járt,máskor is visszavágyik. Az étterem része hangulatos,nagyon választékos a felhozatal. A felső szinten lévő nagy teraszos szobák minden kényelmet felülmúlnak,nagyon hangulatosak. Rugalmas és segítőkész a személyzet. Panorámás a kilátás.
2013. április 24.a párjával járt itt 55Kellemes,hangulatos,varázslatos.Annak ellenére,hogy messze van,az ott töltött idő mindent mindent felülmúlt.A szoba tiszta,kényelmes,minden igényt kielégítő.Figyelmes,segítőkész a személyzet!!Bőséges és választékos az étkezés!!Hangulatos a fürdő rész!!Kellemes volt a lovagi vacsora!!Bármikor szívesen visszamegyünk.