2016. július 19.a párjával járt itt 15 Kiváló helyen van, csendes és árnyékos. De! A vizesblokk állapota minden várakozást alulmúl. A zuhanyzóban koszos, hajas a csempe, szinte mohás a betonpadló. A wc-k mögött akkor volt utoljára kitakarítva, miután beszerelték őket. Egy komplett fertőtlenítő takarítást kell elvégezni mielőtt leül az ember.
Emiatt 3 nappal előbb el is jöttünk a tervezettnél. Sok kempingben jártunk már, de ilyen állapotokkal még nem találkoztunk.
2016. július 19.a párjával járt itt 25 Az ételek jók és hamar az asztalra kerülnek. Ennyi a pozitívum. A kiszolgáló személyzet nincs a helyzet magaslatán. A korban igencsak tőlünk elütő pincér helyből letegezett minket. Az asztalterítő koszos és lyukas volt. A kerthelyiségben a műanyag kerti bútorok állapota és a tisztaság hagy "némi" kívánnivalót maga után.
Az egész hely kinézete ócska. Igencsak ráférne egy felújítás. Aki csak egy kicsit is igényes, annak nem ez lesz a törzshelye.