2017. május 12.családjával járt itt 55Mi minden évben visszatérünk, páratlan élmény minden szempontból, különösen az ételek nagyszerűek.
2014. november 24.családjával járt itt 35 Sajnos a honlapon feltüntetett képek nem minden esetben fedik a valóságot. Biztos vannak szépen felújított szobák, de mi egy kb a 80-as években felújították kaptunk. Wellness szálló révén az ember nyugodtan feltételezhető, hogy van mindenkinek fürdőköpenye a szobában. Itt nem hogy a szobában nincs még fizetni is kell érte ( 1250 Ft, plusz letéti díj 2500 Ft).
Érdemes lehet végig gondolni, egy köntös árát hányszor szedik be. Szerintem felháborító. A létét pedig különösen, ha ellopnám vonják le a kártyáról. . . bár nem tudom kinek kellene egy szétmosott köpeny. Volt azért pozitívum is. A játszók zóna nagyon tetszett a kislányunknak, sok a játék. Az étkezés van amiben jó, van amiben nem. Az ételek ízletesek, de sajnos nagyon sósak általában. A saláta pedig édes. Tudom, hogy valaki így szereti, mi nem.