2013. október 31.a párjával járt itt 55 A karácsonyt töltöttük itt párommal. Az egész szálloda nagyon "újszagú" volt. A szoba hangulatos és dizájnos, a bekészített bor, kellemes meglepetés volt. Az ételek igen változatosak, finomak, nem hétköznapiak voltak. A gyertyafényes fürdőzés, a szaunaszeánszok nagyon romantikusak voltak. Bár nem volt telítettség, mégis minden 100%-osan üzemelt.
A fitness teremet is sikerült kihasználnunk. Szívesen visszamennénk nyáron is, de akkor sajnos nekünk már drága. :(
2013. október 31.gyerekekkel járt itt 45 Óriási szobát kaptunk Duna parti kilátással. Majdnem szemben a wellness részleg és csak pár lépés az étterem is. Babakocsival jó volt közlekedni. A fél éves kisfiunknak bőségesen volt hely játszani a szobában. Az ágy ugyan nagyon nyikorgós volt. Lassú mozdulatok, hogy fel ne ébredjen a gyerek. A wellness rész majdnem minden igényt kielégít.
Hiányzik a benti gyerekmedence. Meleg vizes jakuzzi, hűs úszómedence, kiváló gőz. A wellnessrészben ingyen fogyasztható tea nagyszerű ötlet. :)
A reggeli megfelelő, a vacsora is finom, bár nincs bőséges választék. Sajnos a kinti részt a tél miatt nem élvezhettük, de máskor is szívesen visszamennénk.
2013. október 31.gyerekekkel járt itt 45 Egy éves kisfiammal és férjemmel töltöttünk itt öt napot. A szobában egy szépen bekészített babaágy várt minket, amivel együtt is jól elfértünk, bár az ágy vége és a fal között kevés hely volt. Viszont sok pakolási lehetőség volt a szobában. Az ételek átlagosak voltak, a reggeli finom, bőséges.
A vacsoránál előfordult, hogy egy-egy fogás már félidőben elfogyott, amit ugyan újratöltöttek, csak más menüvel (ezek már kevésbé voltak finomak). Az ebédnél, is kifogytak egyszer-egyszer, amit viszont nem pótoltak. A késők csak rizses húst ehettek krumplipürével. :)
A fürdő kellemes hangulatú, elég nagy méretű. A férjem örült volna egy kicsit melegebb víznek is, de a gyerekmedence vizének hőfoka kárpótolta. Sajnos a gyerekmedencének nem volt pancsoló része, így kisebb gyerekeket kézben kellett tartani a vízben. Pozitívum, hogy tele volt játékokkal, úszógumival. Ami viszont lenyűgözött: a játszóház. Ötcsillagos! ! ! Én is jól szórakoztam! Ár érték arányban nagyon megérte itt tölteni a pihenésünket.