2015. szeptember 4.a párjával járt itt 55 Nagyon kedves figyelmes vendéglátó. Augusztus utolsó szép napjaira kerestünk szállást. Mindenhol teltház volt a Balaton északi partján míg végre megtaláltuk a Villa Astoriát. A berendezés stilusos ugyanakkor egyben modern is. Maximális tisztaság,finom illatos ágynemű, tágas apartmann,légkondicionálás várt minket.
Hatalmas zárt, gondozott udvar,parkolási lehetőséggel, uszómedencével (1,50m) és nyugágyakkal. A gyerekeknek hinta,függőágy. A reggeli ízletes,választékos. A vendéglátónk odafigyelt arra is,hogy mindenből legyen elég kínálat.
2015. szeptember 4.gyerekekkel járt itt 55 A kedves vendéglátók:Viktor és Emese. Kényelmes ágyak,tágas apartmann,nagy hütőszekény és a konyhában tányérok,poharak,evőeszközök és főzési lehetőség amit mi teljesen kihagytunk. Reggelivel foglaltunk és mint láttuk a többi vendég sem hagyta ki a finom helyi termékekből összeállitott kínálatot.
A vendégház rendelkezik még egy tágas fedett terasszal. Van két nagyon kedves kutyus is a gyermekek örömére. Jó tipp családanyáknak akiknek kevés idejük van magukra,hogy a házban van Emese kozmetikai szalonja. Én sem hagytam ki a lehetőséget. A De La Motte kastély 2-3 perc séta. Érdemes bemenni pláne vezetéssel igy a noszvaji lakosság öszetartásáról és hagyományok örzéséről is hallhatunk. A vendéglátók ajánlására vásároltunk a helyiektől és fantasztikus jót ettünk többször is a Rozmaring étteremben.
2015. szeptember 4.gyerekekkel járt itt 55 A szálláshelyünk ajánlására kerestük fel az éttermet. Kellemes,teraszos hely,csendes környezet. Pizzát rendeltünk amelyet még ilyen összeállításban nem ettünk így a kedvencünkké is vált a :"Húsimádó pizza". Tényleg nem túlzás az állitás,hogy ide még Egerből is lejárnak enni.
A görög pizza is szenzációs,de aki a nyári meleg miatt csak valami könnyűt szeretne annak az Eperlevest ajánlanám. Árban is nagyon megfelelő így azt mondanám aki kihagyja ➡ megbánja! ! !
2015. szeptember 4.gyerekekkel járt itt 25 A tulajdonképpeni "mézes madzag" a hétvégi három éjszakás ajánlathoz az -ajándék- félpanzió. Ezért választottuk a szállodát. Kár volt! A szobánkban csatornaszag fogadott amelyet úgy gondoltam szellőztetéssel meg lehet szüntetni, de nem így történt. A félpanziós vacsora a szállodához tartozó közeli étteremben élvezhetetlen volt.
Semmi nem volt frissen készítve hanem ócska maradékokat kaptunk felmelegítve. Reklamáció és új étel választása után az eredmény ugyanaz. Az első éjszaka a csatornaszag miatt nem volt kellemes. Másnap reggel szóltam ezért mire a recepciós -valószínűleg ismert a probléma - mondta, hogy majd "felöntést " csinálnak a fürdőszobában és akkor megszünik majd a kellemetlen szag. Igy is volt tényleg megszünt! Csak akkor nem értem miért nem gondolkodnak előre. Miért nem készítik fel a szobát megfelelően. A reggeli meglehetősen gyengécske. Rossz kávé. Választék alig. A pincér soha nem mosolyog,kedvetlenül végzi a munkáját. Egyébként fagyos a hangulat az egész ottartózkodásunk alatt. A félpanziót már a második este nem vettük igénybe. Összességében keserű szájízzel távoztunk.
2015. április 12.gyerekekkel járt itt 35 Legutóbb akkor jártunk a szállodában amikor még a fényéveiben járt. A mostani elso benyomás. . . hát nem voltunk elragadtatva. A szuperior családi szoba berendezése megkopott. Az ablaknál a müanyag függönytartó kiállt a falból. Életemben nem feküdtem még ilyen elhasznált,ócska,kifeküdt matracon. Ennek megfelelöen az alvás minösége is rossz volt.
Ami pozitivum a tisztaság az egész házban. A medencék és környéke is rendezett. A nyugágyak és székek nagyon jó minöségüek. Külön kiemelném a szauna Show-t ami naponta kétszer kerül megrendezésre külömbözö felöntésekkel. Mindenkinek ajánlom! Az ételek a vacsoránál nincsenek kellöen melegen tartva. Aki este fél kilenc körül megy az már csak kihült ételeket talál. Sok a különlegesség. Talán túl sok is,igy a 12 éves gyerekem majdnem üres tányérral jött vissza. Esetleg lehetne hasábburgonya is estére. A következö estén már korán mentünk igy az ételek melegek voltak. Megjegyezném a leves nem volt forró csak meleg. Délben is igénybe vettük az éttermet. Akkor maximálisan elégedettek voltunk. Minden friss és izlésesen volt elkészitve. Külön ajánlanám a gyermek menüket! A szállodai wifi nagyon gyenge. Sokkal jobban ment az egész épületben a zalakarosi városi fürdöé! Összességében nem rossz,de egyes dolgokon feltétlenül változtatni kellene. Pld. jó lenne több magyar Tv csatorna. A hat magyarból tulajdonképpen csak öt megy.
2014. szeptember 5.gyerekekkel járt itt 55 A szerencsénket,hogy ebben a szállodában tölthettünk el néhány napot annak köszönhetjük,hogy a kiválasztott szálláshely teltházas volt. Már elözöleg is felfigyeltem a Hotel Vécsecityre de arra gondoltam ez a fajta stilusos kastélyszálló nem nekünk való. Tévedtem!
Egyrészt mert a city apartmann kialakitása modern és családbarát másrészt annyi élményben lehetett részünk amelyet fel sem lehetne sorolni. Külön kiemelném a lovaglási lehetöséget. A lovászfiú végtelen türelemmel oktatta a fiamat aki azelött még soha nem ült lovon. Van állatsimogató,csónakázó egy kilátó és még sorolhatnám. A javasolt kirándulások a környéken is rendkivüli élményeket tartogatnak. A wellness részleg szolgáltatásai is nagyon jók. A félpanziós ellátás kitünö! Az ételek izletesek,böségesek és változatosak. Kiemelném az étteremvezetö figyelmességét is aki a legfinomabb érzékkel törödik a vendégek igényeinek teljesitésével. Lehetöségünk volt a kastélytulajdonossal is megismerkedni Dr. T. Tiborral [moderálva - a szerk. ] aki minden vendéget személyesen üdvözölt igy érezhetöen családiassá vált a hangulat. Hálásan köszönjük ezeket a szép napokat és reméljük hamarosan újra visszatérhetünk!
2014. augusztus 3.családjával járt itt 35 A szálloda a városon kivül helyezkedik el nyugodt csendes környezetben. A szobák max. 4 személy elhelyezésére alkalmasak. A fürdöbe közvetlenül a szállodából van átjárás. Ottjártunkkor szinte csak külföldi vendégek föleg osztrákok tartókodtak ott. A reggeli átlagos és meglehetösen egyhangu. Tojás pld. egyszer sem volt.
A vacsora szinvonala sem egy négycsillagos szállodához méltó. Idönként el is volt sózva. A tisztaság megfelelö. A pincérek fáradhatatlanul dolgoznak megfigyeléseim szerint napi 12 órában. A recepción kedves fogadtatásban volt részünk.