2022. szeptember 29.családjával járt itt 55Remek étel kínálat, házias ízek, megfelelő környezetben. Gyors, precíz kiszolgálás, kedves személyzet. A családdal 2 személyes kemencés tálat rendeltünk, amit 3-an fogyasztottunk el, és még otthonra is maradt belőle, mert nagyon bőséges volt a tál tartalma. Desszert választék épp megfelelő, azt sem tudtuk mit válasszunk :) De sikerült. Úgy gondolom bár mit is rendeltünk volna, nem maradtunk volna éhesen:)
2021. december 28.gyerekekkel járt itt 55Nagyon kellemes volt belepni a "kemence meleg" étterembe decemberben. Pizzat rendelt a család, az étel finom volt, a kemence hangulatos, előttünk sütötték a pizzákat. A helyről nem tudok mondani többet. Egyszerű
2021. december 28.gyerekekkel járt itt 55Tiszta,kényelmes szobák. Igényes wellnes részleg,szép szaunák, tiszta medence,pancsoló. Bőséges svédasztalos reggeli, és lehet csomagolni a reggeliből, ha később ennél gyümölcsöt, szendvicset vagy péksütit. Kár, hogy nem tudnak biztosítani hasonló svédasztalos vacsorát, örülnénk neki. Kedves, segítőkész a személyzet. Szívesen jövök máskor is.
2021. december 28.gyerekekkel járt itt 55Finom, házias izek, nagy adag ételek, jó árak. A kiszolgálás gyors, meglepően gyors. A forralt bor a legfinomabb,amit valaha étteremben ittam. Barátságos hely, másodosztályú étterem és ezt tökéletesen nyújtja.