2016. június 3.családjával járt itt 45 Kétszer voltunk ebben a szállóban. Azért tetszett meg nekünk, mert kutyabarát. Mivel az egész család együtt szeretett volna telelni így a házi kedvencünkhöz alakítottuk a választást. Az épület nagyon jó helyen fekszik. Csendes és hatalmas zöld terület tartozik hozzá. Mivel mi ide nem a zalakarosi fürdő miatt érkeztünk nem érdekelt, hogy milyen messze vagyunk a fürdőtől.
A szobák maximálisan kényelmesek és tágasak az erkélyekkel együtt. A félpanzió kielégítő. A reggeli lehetne egy kicsit változatosabb, a vacsora pedig egy kicsit bőségesebb. A vacsora minősége viszont nagyon jó, dícséret érte a szakácsnak. A takarítás elmegy. Az italfogyasztásra viszont oda kell figyelni, mert mindkét alkalommal voltak feltüntetve olyan tételek amiket nem fogyasztottunk. Más helyeken vagy azonnal fizethettünk vagy alá kellett írnunk a számlát. Összességében a személyzet nagyon barátságos és segítőkész volt. Bátran ajánlanám bárkinek.
2016. június 3.családjával járt itt 55 A szálló nagyon jó helyen helyezkedik el. Csendes és közel a fürdőhöz. A személyzet barátságos, udvarias. A reggeli változatos, bőséges. Annak örülünk, hogy nem igényeltünk félpanziót, ugyanis egyszer betévedtünk arra a helyre ahol azt elfogyaszthattuk volna. Számunkra kritikán aluli volt.
A szálloda méretéhez képest kicsi mint a benti, mint a kinti medence. A teraszok üresen tátongmak, nem is értem miért nincs kinti asztal és székek? ? ? Pedig a terasz szép nagy. Még ilyen helyen nem is voltam ahol nem volt. :(
Azt se értem, hogy minek van kialakított konyharész, ha nincsenek a konyhaszekrényben a legalapvetőbb edények. Bár én nem használtam volna, de gyerekes családok lehet, hogy melegítettek volna egy-egy virslit a lurkóknak. A takarítás is kívánt kivetnivalót: függönyök koszosak, az előző lakók szemete még bent volt érkezésünkkor. Hát arról megfeledkeztek. A 4 nap alatt egyszer se kérdezték, hogy kérünk-e takarítást. Arra nem volt lehetőségünk, hogy esetlek mi söpörjünk, mert nem volt mivel. Viszont a Szállodától kb. 4 km-re van Zalacsány, azon belül a Vadász Csárda. Na ott aztán kiváló az étterem. Mindenkinek csak ajánlani tudom! ! ! Üdv: Andrea