Gyémánt 196 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 118 hasznos szavazat kell
2021. október 29., kollégákkal járt itt 35 Habár volt kínálat, különböző sütik, torták, de édességet ritkán fogyasztok, csak fagyit kóstolok meg alkalomadtán. Most is ilyen alkalom volt, hogy Dunakeszin jártam, meleg volt, fáradt voltam, kerestünk hát egy fagyizót. A választék átlagos, az ízek is, inkább édes, mint kevésbé édes. Nem rossz, de nem is kiemelkedően jó. Aki erre jár, biztosan kipróbálja, ahogy mi is.
2021. október 29.családjával járt itt 55 Azért álltam itt meg - Budapest felé mert, habár az M6-oson kifogástalan mosdók vannak, most kávéra vágytunk. A fa tiszta, világos színe uralja az üzletet és a büfét, kis zöld lámpákkal (nem tudom, mi célból, de nagyon jópofa! ) a padlón. A mosdó pedánsan tiszta és nagyon jók az önműködő ajtók (nem kell kézzel hozzáérni!
), és még díszíti is ezt a nélkülözhetetlen helységet, aminek a használata ingyenes. Ez a legjobb kávézó ezen az autópályán!
2021. október 29.a párjával járt itt 45 Mindössze 310 forintba kerül, lehet hozzá venni islert (vagy Ischlert? ) és rétest is. A kis büfé az abaligeti tó partján van, éhes-szomjas vándor (kiránduló, fürdőző, stb) azonnal rátalál, és már élvezheti is a kávé és a sütemény együttes ízét. Van fagylaltjuk is, de ezt most nem vettük igénybe.
Közben lehet gyönyörködni a tájban, élvezni a napsütést, a hűs árnyékot adó fákat. Kellemes, kedves hely a maga kategóriájában.
2021. október 29.a párjával járt itt 35A denevérek már amikor nem alszanak a közeli barlangban laknak, biztosan ezért kapta a nevet a vendéglátóhely. Első látásra inkább strandi-mindenes üzletnek néz ki, csak beljebb lehet észre venni, hogy bisztró is. A választék elég bőséges, de mi inkább csak a kávénál maradtunk, ami elég jó volt. Vannak ülőhelyek a fedett teraszon, és kint is. A kiszolgálás jó, az árak közepesek.
2021. szeptember 13.a párjával járt itt 35 Mi nem a tópart felől, hanem a térről látogattunk a büfébe. Nem volt semmi különös. A szokásos választék, amiből a rántott csirkemellet, két adag sült krumplival választottunk. A két szelet rántotthús íze eléggé harmonizált a sült krumpliéval - szinte alig lehetett megkülönböztetni. De nem panaszkodom, nem volt drága.
A sör a szokásos, a dobozos almalé meleg. A felszolgálónő kedvetlen. Lehet, a másik oldalon jobb volt, de nem próbálom ki. Kevés a gyorsbüfé a közelben, végül is egyszer el lehet viselni.
2021. szeptember 13.a párjával járt itt 55 Természetesen itt nem víz gyógyhatását és minőségét akarom jellemezni, de mint gyógyvíz is jelentős. Hatalmas park, tiszta, gondozott még nyár végén is, ahol rengeteg medence van. Büfék, éttermek is vannak, az épületen belül és kívül is. Kneipp-taposó, csúszdák, élmény-medencék, úszómedencék.
Napozóágyak, zuhanyozók, játszóterek, öltözők, tiszta mosdók, napozók, pihenőhelyek. Fel sem lehet sorolni. Itt valóban mindent meg lehet találni: Gyerekeknek, kalandkeresőknek, gyógyulni vágyóknak, pihenni kívánóknak, úszóknak Aki eljön ide, számíthat arra, hogy még egy teljes nap is kevés, hogy a fürdő minden lehetőségét kiélvezze. Hűvösebb esős időben tettem egy sétát, hogy feltérképezzem, és lefényképezzem ezt a csodálatos fürdőt.
2021. augusztus 5. járt itt 45Kicsit retró hangulatú büfé van a Zamárdi szabadstrandon, (ahol már lassan egy 1 éve jártam), de ez a hangulat egyáltalán nem zavaró, inkább kellemes. Szendvicset ettem, jó volt, ittam hozzá egy szódát, de természetesen a választék ennél nagyobb volt. Megfelelő árakkal, gyors kiszolgálással. És adtak hozzá ingyenes wi-fi elérhetőséget. Tartsák meg jó szokásukat! Ajánlom a helyet!
2021. június 13.a párjával járt itt 35 Határozottan nagy előnye, hogy a vasútállomás közelében van, oda és vissza is, szinte beleszalad az ember, és miért ne kívánna megenni egy fagylaltot vonatozás előtt vagy után. A lelkesedés sajnos nem sokáig tartott. A fagyizóban senki, talán éppen ezért elég sokat kellett várni, mire az áhított gombócokat egy pohárban egy kinti asztalhoz vihettük.
Hidegnek hideg volt, meg édes is, meg azért az ízt is fel lehetett ismerni. Igaz, nem volt drága. Mondjuk, annyira olcsó sem. A hely viszont kellemes, hivogató, kényelmes kinti bútorokkal. Megjegyzem, lehet, hogy már más ize van a fagyiknak (is), mert a helység neve aránylag sűrűn változik.
2021. június 13.barátokkal járt itt 35 A belvárosban van, jól megközelíthető, a parkoló sincs túl messze. A süteményválaszték elég bőséges, elég "szemrevalók". Viszont én inkább a fagylaltok iránt érdeklődtem. Itt is elég jó a választék, a hagyományos ízeken kívül is. Ízre is jó, habár az én ízlésem szerint kicsit túl édes.
Lehet bent is, és egy kellemesen hűvös külső részen is fogyasztani. Árban egy kisvárosi cukrászda árai, de annál nem jobb. Tudom ajánlani, már csak azért is, mert a környéken nem láttam hasonló fagyizót vagy cukrászdát.
2021. május 25.barátokkal járt itt 45 Nem kifejezetten előnyös a kerthelyiségben helyet foglalni, mert a gépkocsiforgalom miatt nem is csendes, és nem is jó levegőjű az egyébként jól berendezett terasz. Erről nem tehet a személyzet, arról sem, ha akad olyan autós, aki még a motort is járatja tőlünk 3 méterre, nehogy felmelegedjen addig az utastér… Sajnos ez egy kis (benzingőz-) foltot hagyott az ebéd hangulatán.
Kár, mert az étterem jó helyen fekszik, a szokásos fogások finomak, bőségesek az adagok, az ár jó, és kedves, figyelmes a kiszolgálás. (Javasolnék egy megállni tilos jelzést 5 méteres körzeten belül. )