300 forintba kerül, és csak délután 5-től 6-ig maradt ingyenes. Jó helyen van. Mellette park, rövid sétával elérhető kedves, hangulatos belváros, az egyedülálló barlangi csónakázás és a festői Malom-tó. Az erkélyről gyönyörködni lehet a Káli-medence Tanú-hegyeiben. A szoba kényelmes, célszerű a bútorzat, jó az ágy, a fürdőszoba fűtött, és minden tiszta. Melegben talán zavaró lehet, hogy az ablakot csak bukóra lehet kinyitni, az erkélyajtót nem ajánlatos, itt nincs szúnyogháló (az ablakon van), és kint várnak a bogarak a bejutásra Nagyon jó a Wellness. Van élményfürdő, 2 különböző hőfokú termálvizes medence, szauna, infraszauna, bioszauna, rönkszauna, gőzkabin, sókabin, úszómedence és óriáscsúszdák a parkban ami még ekkor nem üzemelt. Viszont az élménymedence folytatódik kint is, a víz hőfoka hűvösben is kellemes. Az étterem igénye megmaradt a 4-csillagosnál. Rendkívül bő választék, diszkrét és figyelmes kiszolgálás, és jó ízek. Csak gratulálni tudok! Ami nem tetszett, és sajnos, ezt már más szállodánál is tapasztaltam, hogy a vendég helyett döntenek. Most egy illusztris kongresszusnak adtak helyet (nyilván nem csekély anyagiakért), ami miatt átrendezték a szálloda kényelmes hallját. A munkások 3 napig jöttek-mentek, szállítottak, foglalt volt gyakran a lift, és a hallban egy árva szék sem maradt, amire le lehetett volna ülni, a lounge-beli kávézó sem üzemelt. A kongresszus kezdetére a hall már teljesen átalakult, és a munkásokat felváltotta a szigorú arccal sétálgató Security, és a levegőbe meredő, fontoskodó arcú résztvevők. A minimum, hogy ezt kellett volna jelezni, egy alap-elnézést-kérés keretében, de elegánsabb lett volna valamiképpen kompenzálni is. A néhány negativum ellenére nagyon jól éreztük magunkat, jó helyen van, nagyon jó a Wellness, jó a konyha, tisztaság, kedves személyzet, és a lefokozás következtében nagyon kedvezőek az árak ezért adtam 5 pontot.