Gyémánt 188 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 118 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 9 értékelés kell ehhez az év végéig
2025. január 1.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A döntésnél, hogy hova menjünk tavasszal, nem kis szerepet játszott a kedvező ár (áprilisi ajánlat), és a kilátásba helyezett szolgáltatások, többek közt az Ittjártam véleményei. Végül is, bevált, nem bántuk meg. Ugyan hiányzott az erkély, és helyette csak zárt ablakok néztek a Balatonra, és nem nagyon tetszett soklépcsős le-és feljárat a parthoz.
Első nap még elmegy, de aztán egyre kényelmetlenebbé vált a lépcsőzés (pedig hozzá vagyok szokva). Pedig a szálloda egyik fő vonzereje a Balaton közelsége. Egyébként a partra el lehet jutni a lépcsőzés kikerülésével, kicsit hosszabb az út, de kellemese, a szálloda kertjén, majd az utcákon keresztül. Van saját strandja is, ott jártunkkor éppen takarították (májustól nyit), de mivel a fizetős strandra szabad bejárás volt, hát ott élveztük a szokatlanul korai nyarat. Így a szállodai wellnesst nem is vettük igénybe. Majd legközelebb. A szoba berendezése egyszerű, kis frissítés már ráférne. A közös helyiségek sem figyelemfelkeltők, de kellemesek voltak. Finom volt a lobbyban a kávé és estefelé az élőzene hangulatos. Az éttermet már véleményeztem, de megemlítem újból, hogy nagyon tetszett, finom ételek, bőséges választék volt. Összességében jó hely, érdemes eljönni ide.
2024. december 31.a párjával járt itt 55 Nem kifejezetten minimalista a helyiség, de így jobban jött ki a cím. A másik fele igaz. De egy kicsit még visszatérek a külsőségekre. Még be sem léptünk, már érezhető volt a melegség, az utcán lévő székeken gondosan összehajtott puha, bolyhos takarók. A bejárat most a főutcáról nyílik, a pult (micsoda sütik, istenem!
) előtt elhaladva jutunk a nem tágas, de rendkívül hangulatos belső térbe. Van egy másik kis zug is, kedves, hangulatos, hivogató. És a keskeny csigalépcsőn fel lehet jutni még egy másikba, aminek külön mosdója van. Tessék csak megnézni a képeket! Nagyon kedves a fiatal felszolgáló hölgy. Természetes. Váltottunk néhány szót, elmondta, hogy reggelizni is lehet itt, és megmutatta a felső részt. Rengeteg torta és sütemény. Nem vagyok édesszájú, én egy (kisebb) tortaszeletnél többet még három napi éhezés után sem tudnék elfogyasztani. Itt azért megettem egy egészet. A Mozart volt. Marcipános, omlós csoda. Gyümölcstea valódi, hazai mézzel. És hangulat. Szinte el sem akaródzik menni innen. Aki még nem járt itt, térjen be. Aki pedig volt itt, biztos, hogy visszatér.
2024. december 31.családjával járt itt 35 Nagyon meggondolandó, hogy egy élmény alapján, amiben jelen van a szubjektív vélemény is, ne ajánljak egy vendéglátót. A Gránátossal is így vagyok. Mi csak fagyizni akartunk. Ebédidőben - sajnos, ezt nem kedvelik. A várakozás hosszú volt (melegben), majd a fagyira is hosszú volt. Nem lehet azt mondani, hogy nagyon kedves, vagy udvarias.
Azt sem, hogy az asztal tiszta volt. Azt sem, hogy a nem túl olcsó fagylaltkehely nagyon finom volt. Minden csak olyan éppen hogy. Pedig Fertőd, különösen itt, a kastély bejáratával szemben megérdemelne valami kiválót.
2024. december 31.családjával járt itt 35 Pedig hát, 4csillagos szálloda étterme. Azért semmi rosszat nem mondhatok róla. Az árnyas parkolóban van hely, a mosdó is kifogástalanul tiszta. Az étteremben azonnal jön egy kedves felszolgáló étlappal. Mivel a menü elfogadhatónak tűnt, siettünk is, meg nem is volt drága, azt választottuk. Valami leves, sült krumpli, ill.
rizs, rántott hús, savanyúság gyorsan megkaptuk, menü-adagok. A végén még valami csokis fánk-féleséget is. Az ízek átlagosak, épp hogy. A kiszolgálás kedves, gyors. Ajánláshoz mit is mondhatnék El lehet ide jönni, ha nem támasztasz kulináris igényeket, és gyorsan, nem drágán be akarsz kapni valami hagyományos meleg ételt.
2024. december 22.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Akinek ez a négylábú fontos és nem mellőzhető családtag, annak nem mindegy, hogy hol tölti a néha nem kevés időt akár hidegben, akár kibírhatatlan hőségben. Tehát háromfős társaságunkhoz még egy középtermetű kutya is tartozott, és így kerestem éttermet győri kirándulásunkhoz. És megtaláltam az Ittjártam segítségével!
sőt, még pont a bejárat előtt épp akkor üresedett meg egy hely a kocsinak. Kellemes kerthelyiséggel rendelkező étterem, és a kutyának, kérés és kérdés nélkül, máris hozták a friss vizet csillogóan tiszta edényben. Ez már eleve egy pozitívum, és az étterem máris belopta magát nálam a kedvencek közé. A rendelés után azonnal hozzák az üdítőket, az illatos húslevest cérnametélttel, hússal, zöldséggel kis piros láboskában. Forrón. Kiemelkedően ízletes volt a sült kacsacomb, és a desszert, ami (ha jól emlékszem) somlói galuska néven került az asztalunkra. Az árak nem kifejezetten olcsó étterem, de hát Győr, belváros és a szolgáltatással azért összhangban voltak.
2024. december 22.családjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az ittjártam kiváló véleményei alapján kíváncsisággal jöttünk el, szűkebb családi körben. Ez késő-délutánra, inkább korai vacsora-időre esett. A környezet kellemes, Veresegyház központjában, hangulatos külső világítással. És semmi több. Bent inkább sötét van, az asztalokra helyezett mécsesek ellenénre.
Beszélgetéshez hangulatos, de vacsorához kevésbé. A helyiség nem nagy, és elég hűvös. A felszolgáló hölgy kedves, de sajnos tájékozatlan. A mosdót csak lépcsőzéssel lehet elérni. A rendelt ételeket bécsi szelet (3. 490 köret nélkül), csónakburgonyával, kijevi göngyölt pulykamell (3. 890, és húsleves gazdagon (2. 790), valamint tejfölös uborkasaláta (1090) jóindulattal átlagosnak lehet ítélni. A bécsi száraz, a kijevi még inkább, a tetején a reszelt sajttal, ami felesleges is. Az árak kicsit túlméretezettek. Az összbenyomás az, hogy nem találtuk annyira vonzónak, hogy főétkezéshez ajánljam ezt a helyet.
2024. december 1.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kétségkívül figyelemkeltő a szálloda. Ahogy olvastam a véleményeket, láttam, sokaknak tetszett a szokatlan külső, ami a bejárathoz állított két kopott szőrű szerencsétlen kitömött oroszlán odaállításával csúcsosodott ki.
Nem akarok bírálatot mondani, mert jól tudjuk, ízlések és pofonok Csak információként, hogy a történelmi stílusjegyek szilajul keveredtek az egész épületben visszafogottságot (és jó ízlést) mellőzve. Aki ezen túl tudja tenni magát, jól jár, mert a környezet bájos, a személyzet kedves és profi, a konyha kiváló, és rendkívüli a wellness is. Nekem személy szerint a szobával is volt problémám. Gondoltam, superiort foglalok, biztos ami biztos De hiába a tapasztalatom, mert az itt-tartózkodás nem volt kifejezetten kellemes. Még ha meg is feledkezem arról, hogy a neobarokk és a neoklasszicista hogy fér meg egymással (elfér! ha van elég hely! ), kifejezetten zavaró volt, hogy napfényes őszben nappal is fel kell kapcsolni a csilli-villi csillárt, mert a szűkre méretezett ablakok sajnos a szemben lévő falra néztek. Ez mindenképpen hiba. Hiba az is, hogy az egyik éjjeliszekrény az ágy végétől(! ) legalább fél méterre áll, a másik ugyan mellette, de helyhiány és előnytelen elhelyezés miatt a fiókot nem lehet kinyitni, és az alsó részét használni. Van egy kihúzható műbőr (hogy ez a stílus is képviselve legyen) kanapé is, ott-alvásra, mert leülős beszélgetésre nem igazán, azért sem, mert a hozzá tartozható asztalka, tőle 1,5 méterre, a fal mellé van állítva. A tisztaság kifogástalan, de nincs cipőkanál, cipőtisztító, arctörlő, intim tasak (de szintén jó pont, hogy voltak tusfürdők), és legalább 1 szál papírlap iróeszközzel. Van viszont nagy képernyős TV, kevés elérhető csatornával. Mindez nem a szállodának szól, hanem tájékoztatásul az "ittjártam" olvasóinak.
2024. november 25.egyedül járt itt 55 Ide el kell jönni! Meg kell kóstolni a különlegesen finom kovásszal készült pékárut erről az udvarias és készséges eladó és/vagy maga a tulajdonos? a Mester? ad autentikus felvilágosítást. Én előzőleg már olvastam az üzletről és portékáiról az interneten. Most mégis zavarban voltam, mit is válasszak a sok finomság közül.
Kenyeret, feltétlenül. Aztán egy habkönnyű bukta mellett döntöttem (ebből vittem haza kóstolót is, nekem sok volt). Mint első vásárló még ajándékot is kaptam: kakaós csigát. Ellenállhatatlan volt, szinte. Otthon kipróbáltuk a kenyeret. Ez pirított hagymás-kacsazsiros volt. El lehet képzelni. A helység kifinomult ízléssel berendezett, barátságos, amihez az illatanyagot a pékség adja. Az ár nem kifejezetten olcsó, viszont egyensúlyban van a termékeikkel. Szóval, ide el kell jönni!
2024. október 24.barátokkal járt itt 45 Szerintem minden tekintetben tökéletes a szálloda annak, aki ezt a valóban gyönyörű, patinás várost kívánja bejárni, megnézni. Központi helyen fekszik, néhány perces sétával innen minden látnivaló elérhető. Nagyon harmonikusan emelkedik ki a téren az oszlopos, klasszicista, műemlék jellegű épület a város egyik központi terén.
Az épület komoly ünnepélyességét a fák, örökzöldek és nyáron az étterem kinti része teszi barátságossá. Gyönyörű belső terek, oszlopok, lépcsőházak, dohányzók (! ami nagyon örvendetes, ne legyenek mindig a kirekesztett páriák), és termek. Az étterem is kifogástalan, habár gyakran elég zsúfolt. A szobánk a maga egyszerűségében kellemes volt, tiszta, kényelmes, vízforraló, tea és ásványvíz-bekészítéssel.
2024. szeptember 30.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem csak a neve, és az éttermi részben elhelyezett tárlók miatt, ahol porcelán edényekben lehetett gyönyörködni. A felszolgálónők korabeli egyenruhában, kedves mosollyal suhantak az asztalok között. Itt nem szólt mindenféle (gyakran elég kellemetlen) zene, de aki mégis vágyott rá, vacsora után/előtt hallgathatta.
Az ételek változatosak, finomak voltak, némelyik egész különleges. Szinte sajnáltuk, hogy nem lehet mindegyiket megkóstolni. Itt ettem az eddig legjobban elkészített sült édesburgonyát. Nagyon jók voltak a saláták, a levesek. A kiválóan elkészített tradicionális ételek, mint rántott csirke. Sokféle, finom friss cukrászsüteményen kívül volt meleg édesség is, a szalagos fánk, narancshéjas (? ) baracklekvárral mennyei volt. Feltétlenül érdemes eljönni ide, egy ebédért, vacsoráért, az ízek és a hangulat miatt is.