2020. július 18.családjával járt itt 45 4nap 3 éjszakát foglaltunk az élő Tisza közelében. Nem bántuk meg,bár a szúnyoginvázió szinte elviselhetetlen volt. A hotelről: kb annyit kaptunk amennyire számítottunk, nekünk tetszett. Az elhelyezkedése kiváló, a Tiszagátnál van és a fürdő közelében. A szobánk classic besorolás, de erkélyes volt aminek örültünk.
A mérete elfogadható, sőt gyerekfekvőhely is volt, egy galéria szerűségben. A fürdő és wc ami kifogásolható,mérete és minősége miatt. A víz nem folyt el végig míg ott tartózkodtunk, a wc lehúzó el volt szakadva, az ajtó nem volt kilincsre sem zárható. . Mi elfogadóak vagyunk, túllépünk apró hiányosságokon. A személyzet udvarias volt, az ebédlő tiszta, a vacsora finom, de mondjuk választási lehetőség nem volt. A reggelihez tejet külön kellett kérni,kávét megvenni,és csak egyféle péksüti volt, kenyér nem. Javaslatunk lett volna a szúnyogok elleni lámpa vagy bármi, de végül nem tettük meg. Mindent egybevetve szivesen mennék ismét, talán akkor ha a Tisza nem lesz elkeritve és fürödni tilos táblával ellátva. A táj gyönyörű, jó időt fogtunk ki, elégedetten távoztunk az apróbb hiányosságok ellenére.