2024. január 28.családjával járt itt 25 Az ételkiadónál modortalan a kiszolgálás. Kevés ülőhely, az asztalok koszosak. Kézfertőtlenítőt az után se töltötték meg, hogy szóltam. Ár érték arányban csak a pizza éri meg, tészták túlárazottak. Éttermi árnak felel meg. Minőség romlott, rákos tésztában fele annyi rák volt mint régen. Szósz alig került a tésztára.
. . . . több mint 4000 Ft-ért. . . . . . Többet nem megyünk, sajnálom mert szerettük.
2014. július 12.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon sok szállodában jártunk, de itt tapasztaltuk először, hogy a személyzet maximálisan figyelmes, mindig mosolyog és bármi kérésünk volt azt azonnal teljesítette. A szálloda és környezete nagyon szép, gondolok a várra és parkra. Lovagi torna és az azt követő vacsora szuper volt. Jó hely egy négy napos pihenéshez.
Sajnos a kinti medence hőmérséklete addig volt jó míg kánikula volt kint, ahogy hűlt az idő már nem lehetett használni, mert nagyon hideg volt a vize. Vacsoránál felszolgált ételekből kevés választék volt, és nem mind ízletes.