2017. március 5.barátokkal járt itt 55 Érdemes asztalt foglalni, bár nekünk szerencsénk volt. Péntek este telt ház. Nem véletlen. Kellemes hangulat, fiatalos hely és fiatal, lendületes, figyelmes kiszolgálás. Látványkonyha, így nem kell tartani attól, hogy mi kerül a "levesedbe". A névhez hű olaszos, ételek a pizzától a különleges tengeri herkentyűkig.
Nem túl hosszú az étlap, de biztosan mindenki talál rajta számára is megfelelőt. Lehet a "kis pécsi ékszer" hozzászólás írójának hatására a pizza tészta vékony, de nem kemény, igazán finom. Jó étvágyat!
2017. március 5.a párjával járt itt 55 Érkezéskor nagyon kedvesen fogadtak. Van kialakított gyermek játszó sarok és állatbarát hely. Az ételeik igazán ízletesek. A tálalás, az teríték ízléses, minden harmóniában van a hellyel. Az étlap számomra szűkös volt (a gyerekmenü volt a legszimpatikusabb), inkább a különlegesebb hal és tengeri ételek dominálnak.
Mivel március első napjaiban jártam ott, feltételezem, hogy a szezon kezdetével egy bővítettebb, gazdagabb kínálatú étlapjuk lehet. Konyha nem elzárt, belátni, van külön látvány grill részlegük. Szervezettnek tűnt az egész. A fizetéskor húzták csak el az időt, ez nem tetszett, mert indulnom kellett volna.
2016. december 8., kollégákkal járt itt 55 A Mecsek lábánál egy igazi családi panzió és étterem. Ennél jobbat sem lehet kívánni. Csendes környezet. Étterem: az étel elkészítése, tálalása, felszolgálása mind-mind kitűnő. Minden pillanatban figyelnek a vendégekre. Szállás: kényelmes, kellemes apartmanok, akár nagyobb családok részére is.
A táj: ha csendben szeretnél pihenni, ez a tuti! A boraik: aki szereti a szekszárdi vörös borokat, itt megtalálja amit keres. Nem is szaporítom a szót, menj el és győződj meg te is róla, nem fogsz csalódni.
2016. december 8.a párjával járt itt 25 Csatlakozom a "túlárazott pihenés" bejegyzéshez. A megnyitáskor egy nagyon minőségi alapanyagok felhasználásából összerakott hotel lehetett. Most koszos függönyök, koszos falak, eltört fürdőszobai tükör fogadott. Az, hogy a zuhanytálca alól kifolyt a víz, már nem is számítom, a fürdőköpeny tele lyukakkal. Ez volt csak a szoba.
Az étterem: én egy 50 kg-os nő vagyok, aki azért nem túl nagy étkű, de még nekem is kevés volt a félpanziós menü. Alig egy héttel előtte egy panzióban összehasonlíthatatlanul jobb volt a vacsora. Amúgy sem a tálalás, sem a menü nem volt túl kreatív. A szobából mivel egy nyitott folyosóra lépsz ki, reggelihez is fel kell venni a kabátot télen. Ez sem volt kellemes. A wellness: szerencsére decemberben nincs túl nagy forgalom, így a 4-6 ember kényelmesen pihenhetett. Mi már tudtuk hogy külön épületben van, nem ért meglepetésként, de hidegben cseppet sem kellemes átsétálni. A recepció: 9 óráig van egy 5 csillagos szállodában recepció? ? ? Mondjuk nem volt szükség rájuk, meg nem is értek sokat. A kilátás: nekünk rendben volt. Egy szó mint száz, ide vissza soha többé!
2016. november 8., kollégákkal járt itt 55Nem tudok és nem is akarok rosszat írni. Bármikor újra eljönnék ide. A kemence hangulata, a berendezés, visszarepít egy kicsit a múltba.
2016. november 8., kollégákkal járt itt 35Egy 3*-os szállodában nem gondolom, hogy a wc-ben pókhálónak kellene lennie és nem 1 hetes. A szaunába a rokkant wc-n keresztül lehet eljutni. A szomszéd minden szavát tisztán értem. A fürdőlepedő lyukas, az ágynemű koszos.
A konyhálya rendben, a személyzet nagyon figyelmes.
2016. január 31.a párjával járt itt 55Kitűnő a konyha, bőséges a tálalás. Nincs az étteremben átható étel szag. Az asztalok elhelyezése nem zsúfolt. A kiszolgálás nagyon rendben. Barátságos, figyelmes pincérek. A várakozásra nassolni valót tálaltak. A pincér felkészülve ajánlott kötetet, figyelve a vendég igényeire
Nagyon változatos, mondhatni minden igényt kielégítően összeállított étlap. A pizzától a szarvasi.