2016. november 2.gyerekekkel járt itt 35 A szobába bezsúfoltak egy kétszemélyes ágyat,kivették az egyik éjjeliszekrényt és beraktak kettő fotelágyat úgy,h. nem lehetett csak lecsúszva lemenni az ágyról. A pincérek nem tudják, h kinek kellene először tölteni italt v. tálalni. Nincs kellő étkészlet, ha jelzed akkor a pincér egy morgással elintézi.
Csészéből kifolyt levest simán leteszi eléd, h edd meg ha már kell a megajánlott ebéd. A főúrt a szobaszámodon kívül semmi nem foglalkoztatja, még akkor sem mikor látja, h a pincér feléd se néz. Ha nem vagy elég ügyes a tálat amiből vennél simán elviszik előled, ha megjegyzed, h vettél volna hátranéz, majd megy a konyhába vele, mint aki nem hallott semmit,és ha elfogyott a vendég türelme a várakozásra, h majd csak megtelik és visszahozza, akkor a másik ajtón kukucskálva megvárja míg leülsz a helyedre és kiviszi. A szobában leírva, h ne vidd le a szobai törölközőt, a medencékhez érve közlik veled:"Ne vigyen annyit belőle, mert nincs a többi vendég részére" 2 gyerek 2 felnőtt 1 törölközőbe reális! Programok semmi! Szóltak van pingpong, darts lehet menni, ja 2000 Ft illetéket vigyél, nem elég ha felírják a szobához! Később ezt törölték, gondolom nem csak mi háborodtunk fel rajta!
SunGarden Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait, és egyben sajnáljuk, hogy negatív érzésekkel távozott szállodánkból.
Éttermünk személyzetével legtöbb vendégünk elégedett, bízunk benne, hogy ad szállodánknak még egy esélyt, és az Ön véleményét is pozitívvá formálhatjuk!
Üdvözlettel:
A Hotel SunGarden Csapata