2014. december 6.a párjával járt itt 55Azt kértem a Mikulástól, hogy vigyen el egy olyan helyre, ahol igazi hamburgert adnak. Vagyis barna, régi típusú zsemlében, sok sült hagymával, salátával, öntetekkel, na és persze marhahússzelettel. . . tökéletes választás volt ehhez a Dallas étterem. Hangulatos zene, amerikai és dallas díszlet és hatalmas hamburger tette emlékezetessé a mai ebédet. Mindenképpen szeretnék egyszer visszamenni.
2014. november 1.családjával járt itt 55Váci kirándulásunk alkalmával tértünk be a Remete-Pince étterembe, amely az egyik legszebb családi éttermi élményünk lett.
Még nyitás előtt érkeztünk, de ettől függetlenül kaptunk asztalt, kedvesen kiszolgáltak. A gyönyörű környezet, a virágok még hangulatosabbá tették az ittlétet. Isteni ebédet kaptunk mind a négyen, ami nagyon ízlett mindenkinek. Szívesen visszamegyünk a jövőben is.
2014. november 1.családjával járt itt 55Gyerekbarát, igényes, szórakoztató, változatos, nagyszerű emlékekkel tértünk haza. Rengeteg medencét találhatsz, így bármely évszakban kiváló választás. Rossz időben sokan voltak a medence részen, mégsem volt zsúfolt. 2011-ben voltam először a párommal, és egy rövid ideig 2014-ben is voltunk a családdal, ugyanúgy jól éreztük magunkat, és még mindig szívesen visszamennék.
2014. október 2.a párjával járt itt 55 Sziasztok! Hihetetlenül izgalmas, igényes környezetben isteni vacsorát kaptunk a kedves, mosolygós felszolgálóktól. A férjem strucc steaket vacsorázott, én pedig kék mélységet választottam, ami kagyló, rák, tintahal, lazac, vajhal mixet jelentett salátaágyon krumplival és talán kölessel. De legközelebb kipróbálom a krokodilhúst is Wellington módra.
A 100 féle sörből választott Ale és finom koktélok is segítették a jó hangulatot! :-)
Nagyon jó élmény volt! Köszönjük az étteremnek!