2024. március 20.családjával járt itt 45 Pár napra kerestünk szállást a testvéremékkel, direkt nem szállodába, mert rokonoknál voltunk napközben, igy csak aludni jártunk a szállásra. Egy elég meredek külső képcsőn kellett felmenni a szobákhoz, nagyon kellett figyelni, főleg bőrönddel, cuccokkal. Nekünk volt szerencsésebb a szobánk, mert benne volt fürdőszoba, WC.
A másik szobához a folyosón volt közös fürdőszoba és a WC egy másik szobával. Szerencsére nem voltak benne vendégek, igy mi voltunk csak a szinten. Kicsi szoba, még kisebb fürdőszobával. Sajnos egy fogas sem volt a szobába, tél lévén, a kabátot sem tudtuk felakasztani. Volt ugyan egy szobainas, arra tudtuk rakni, de kényelmesebb lett volna egy fogas a falon. A másik hiányosság, hogy a zuhanyfülkébe sehová nem lehetett letenni a tusfürdőt, csak a zuhanytálcára, mert nem volt polc benne. Fűtést csak a klima biztositotta, és hát a nyári paplan ami volt a szobába, elég vékony volt, még szerencse nem vagyok fázós. Az ágy viszont nagyon kényelmes volt. Összességében elment egynek, de ha szükség lesz legközelebb szállásra, másikat keresünk.
2022. augusztus 25., csoporttal járt itt 55 Keresztelőre voltunk hivatalosak és az Étterem adott otthont a megvendégelésnek. Nagyon sokféle étel, finomabbnál finomabbak, az előételtől kezdve a desszertekig minden megtalálható volt. Nagyon kedvesen az asztalon kis falatkákat, frissen sült pizza kóstolót kínáltak, friss limonádéval. A látványkonyha lenyűgöző volt.
, Mindent meg se lehetett kóstolni, annyi étel volt, pedig csak kicsi adagokat szedtünk a tányérunkra. Nagyon jól éreztük magunkat, mert a személyzet mindent megtett hogy úgy legyen. Remélem máskor is eljutunk erre a helyre.
2021. július 21.gyerekekkel járt itt 35 Azzal kezdeném, hogy az utóbbi években az unokákkal is elmegyünk nyaralni. Nem kicsik már, igy 2 szobát foglalok. Az indulás előtti héten felhivtak a szállodából, hogy elromlott a légkondicionáló rendszerük, kérdezték, vállaljuk-e igy is az utazást. Miután akkor még nem tudtuk hogy milyen idő lesz, igy vállaltuk.
Vártuk az utazást, és az időjárás egyre melegebb lett. Megérkeztünk a szállodába, ahol kedvesen fogadtak bennünket, és közölte a recepciós hölgy hogy az utca felőli részen van elromolva a klima, és mi oda kaptuk mindkét szobát. :-(
Sebaj gondoltuk, adtak ventilátort, és egy léghűtőt, ami inkább meleget árasztott mintsem hűtött, majd jó lesz. A szobába érve kb. 35 fokos hőség fogadott. Gyorsan lepakoltunk, bekapcsoltuk a hűtő berendezéseket, és lementünk hűteni magunkat a medencébe. Ott tisztaság, rend volt, szabad napágyakkal. Vacsora előtt felmentünk átöltözni a szobába, ahol nagy hőség és pára volt, de gondoltuk, majd éjjel lehűl. Az étterembe jó hűvös fogadott bennünket, de nagyon érdekes volt, hogy az asztalok sem leteritve abrosszal, sem megteritve evőeszközökkel nem voltak. Mikor leültünk, akkor kaptunk evőeszközöket. Az ételek finomak voltak, bár nem volt nagy választék, de jól laktunk mindegyik étkezés során. Úgy telt el a 4 nap, hogy nagyon keveset tartózkodtunk a szobába, csak késő éjjel mentünk fel, amikor már kicsit hűlt a levegő . Egész éjjel nyitott ablaknál és erkélyajtónál aludtunk, az utca zajával dacolva, azért tudtunk aludni. Tudom nem a szálloda tehet róla, hogy elromlott a klima, de csak érdekességként megjegyzem, hogy az udvarra néző szobákban jó működött a klima, de sok szobában nyitva volt az erkély ajtó és az ablak is napközben, pedig oda sütött a nap, ezt a medencéknél láttuk. Azért jól eltelt a 4 nap, de nem biztos hogy visszamennénk, mert ráadásul még nem is volt olcsó.
2021. július 7.családjával járt itt 55 Már többször voltam a szállodában, most a lányommal voltunk ketten. Most sem csalódtam. Tisztaság mindenhol, fertőtlenítő minden szinten, az aulába,az étterembe. Mivel telt ház volt, ezért megszervezték hogy egy időben ne legyen tömeg az étterembe, megkérdezték, mikor szeretnénk vacsorázni, egy másfél órás intervallumba.
Nagyon jó ötletnek tartottam, nem is volt tumultus. Az ételek nagyon választékosak, bőséges és finomak voltak, meg se tudtunk mindent kóstolni. Finom sütemények, gyümölcsök, fagylalt is volt. A személyzet tette a dolgát, udvariasan, kedvesen. Na és a szabad átjárás a gyógyfürdőbe, szuper lehetőség. Nagyon remélem, lesz még alkalmam újra ebben a szállodában pihenni.
2020. szeptember 22.barátokkal járt itt 55 Egy wellness üdülésről hazafelé, megálltunk vacsorázni. Már annyit hallottam az étteremről, hogy tervbe vettem hogy egyszer ha arra járunk, megkóstolom a főztjüket. Hát nem csalódtam. Udvarias pincér fogadott bennünket. A kellemes teraszon tisztaság és rend uralkodott, ott választottunk asztalt. Leadtuk a rendelést, amire nem kellett nagyon sokat várni.
Akkora adagot kaptunk, hogy felét el kellett csomagoltatni. Nagyon meg voltam elégedve. Most már ezt is kipipálhatom a bakancslistámon. :-)
2020. szeptember 19.barátokkal járt itt 45 A húgommal és férjével voltunk augusztus végén. Mi karácsonyra kaptuk az utalványt, ami 2 külön álló ágyas szobába szólt, de már a foglalásnál jeleztük, hogy franciaágyas szobát szeretnénk, kaptunk is igaz külön díj, 4500 ft ellenében, de ezt tudtuk.
Normális szobát kaptunk, igaz az erdőre nézett az ablak, és nem volt szúnyogháló, igy ki se mertem nyitni az ablakot, de a szoba, fürdőszoba rendben volt. Működött a klima, és hűtött a hütő. A benti wellnesszel nem volt baj, a kinti medencébe viszont elég hideg volt a viz, ezért én bele se mentem. Az étkezések során az volt a tapasztalatom, hogy ha nem mentünk időben, mármint a vacsoraidő elején, akkor ha elfogyott valamelyik étel, nem mindig pótolták, inkább lefedték a tartót. Amúgy pedig finoman főznek, sosem maradtunk éhesek. Volt sütemény is, nem a megszokott cukrász minőség, nekem nem is volt szimpatikus, de mindig hamar elfogyott. Szerintem nem érdemli meg a 4 csillagot a szálloda, de a kilátás az fantasztikus. Igaz a teraszok elhanyagoltak, de kilehetett ülni és csodálni a hegyeket, a naplementét és a Dunát. Egyébként jól éreztük magunkat.
2020. július 11.gyerekekkel járt itt 45Nyaralásunk alkalmával jártunk az étterembe az unokákkal. Eddig csak kivülről ismertük a helyet, de most étkezésünk helyéül választottuk.
A választék megfelelő volt, a kiszolgálás gyors, ugyan nem voltak sokan. Az ételek finomak voltak, az adag is megfelelő volt. A helyiség tiszta, a személyzet gyors volt. Meg voltunk elégedve. Biztos visszatérünk még.
2020. július 11.gyerekekkel járt itt 45Unokákkal nyaraltunk a városban és hát jött az ebédidő megéheztünk. Helyfoglalásunk után rögtön ott termett a pincér, felvette a rendelést, és pár percen belül megkaptuk a kért ételt, ami nagyon gusztusos friss és finom volt.
Megvoltam elégedve a kiszolgálással, az étel izével. Biztos máskor is ezt az éttermet választjuk ha a városban járunk.
2020. július 11.gyerekekkel járt itt 45 Nem találom név változtatás után a Thermál Hotel Garden-t /Thermál Hotel Viktória volt/ az itt jártam. hu-n, igy ide tudom leirni a véleményemet. Az elmúlt napokat a szállodában töltöttük az unokákkal, tegnap jöttünk haza. 5 éve már jártunk ott, mikor Viktória volt. Sok minden változott azóta. /Új Tulajdonos/
Gyönyörűen fel lett újitva.
A külső homlokzat friss festést kapott, ugyan úgy mint a szobák, és a többi helység amit a vendég használ. Az erkélyeket is felújitottak, bár hiányoltam a ruha szárítási lehetőséget. Újak a fürdőszobák, a szobákba a padló, a falak festése, a matracok, és a TV is. Ki vannak cserélve az ablakok, és minden szobán szúnyogháló van, ami ebben a szúnyoginvációs időszakban igencsak hasznos. A személyzet nagyon kedves, a recepcióstól az éttermi dolgozóktól, a takaritókig mindenki. A ételek megfelelőek voltak. Hálásan köszönjük. A szálloda parkja szép és rendezett. Egyetlen dolgot nehezményeztem hogy a kinti medence vize olyan hideg volt, kb 23 fokos, hogy csak térdig merészkedtem bele. Összegezve a nyaralást, jól éreztük magunkat és az unokáink is a Thermal Hotel Gardenban. Máskor is elmennénk. :-)
2019. szeptember 26.a párjával járt itt 55 Egy esős hétköznapon úgy döntöttünk hogy az éttermet választjuk, ahol menüt is felszolgálnak. Az étterembe érve kedves pincérnő fogadott, szinte azonnal felvette a rendelést, és pár perc múlva már asztalunkon gőzölgött a finom leves. A leves elfogyasztása után pillanatokon belül a második fogás is az asztalunkra került.
Izletes menüvel szolgáltak, amit jóizüen el is fogyasztottunk. Biztos megyünk máskor is!